Akým olejom natierať bábätko po kúpaní?
Dobry den.Chcela by som sa spytat ,ktory olej je najlepsi po kupani ?Z toho co som sa docitala by to mal byt kokosovy , marhulovy a mandlovy..Aky by ste mi odporucili??ake mate skusenosti?A este kde v Nitre by som ich mohla kupit??Cez internet nakupovat nechcem.Dakujem 🙂
Pouzivame Urtekram baby olej. Obsahuje mandlovy, jojobovy a brokolicovy olej. Co mi uplne vyhovuje, ze nema ziadnu vonu 🙂 to mi pri inych olejoch dost prekazalo. Olej malokedy pouzivam priamo na telo, pridam par kvapiek do kupela a pokozku ma malinka krasnu 🙂 tiez ho pouzivame na hlavicku na vycesavanie mliecnej chrasty.
my sme natierali bambuckym maslom alebo olivovym olejom. zadocek bepanthenom. ten mi pomahal aj na bradavky, ked ma boleli a boli moc podrazdene. teraz je novinka, bepanthen extra. je urceny pre pokozku novorodenca. obsahuje olivovy olej a vyzivny vitamin b3. vrelo odporucam.
Kupila som klasicky olejcek v dm a doma som po otvoreni zistila, ze vobec nevonia pekne, tak som dokupila aj sebamed a ten krasne vonal. Nosila som ho na plavanie a po plavani sme sa masirovali a potom isli na par minut do detskej sauny. Na zadocek bepanthen care a sup do plienocky. Tiez som maleho olejovala v zime ked mal suchsiu pokozku.
Odporúčam marhulový olej. Je veľmi jemný a rýchlo sa vstrebáva. Je priamo určený na jemnú, citlivú detskú pokožku.

Ja pouzivam Aviril, pouzivala ho moja mamina na mna aj na mojich 3 surodencoch a uplne v pohode. Krpci moji nikdy nemali ziadnu alergiu, pokozku maju jemnucku a uzasne vonia.. 🙂 Nie kazdy den, olejcekujeme sa obden.. 🙂 Ale je na kazdeho zvazeny, co bude pouzivat.. Mne sa paci aj kokosovy olej, ale mm ho neznasa a napina ho z toho, tak koli tomu nepouzivame. 🙂 Aj olivovy je fajn, ale robi flaky dost. Tot len moj nazor. Pekny den. 🙂