icon

Antirefluxné vankúše Nunō - zbytočnosť/potreba

12. mar 2025

Mamičky mame kúpiť alebo zbytočnosť? Antireflixčne vankúše od značky nunō

Reálne skúsenosti poprosím a či sa oplati investovať 🙂

Antirefluxné vankúše Nunō - zbytočnosť/potreba
3petka
12. mar 2025

A má dieťa reflux?

lalala15
12. mar 2025

Pokiaľ dieťa nemá reflux, tak ho nepotrebuješ

autor
12. mar 2025

Aha, takže musí mať reflux? Tak to potom nič 😁

lalala15
12. mar 2025

Takýto typ vankúša sa používa pri refluxe, prípadne pri chorobách,keď potrebuješ, aby dieťa malo vyššie hlavičku. Malé deti vankúš nepotrebujú vôbec

viestta
12. mar 2025

Keby dieta malo reflux, staci podlozit nohy postielky aky lezalo sikmo s hlavickou vyssie.

danajahotkova
12. mar 2025

@viestta presne tak 🙂 A ono zase bývajú aj tie vankúše také mesiačiky čiže dá sa aj lacnejšia alternatíva vymslieť 🙂 no tiež som toho názoru že pokiaľ nemá dg reflux netreba to 😉

autor
12. mar 2025

Oki, ďakujem Vám. Radšej sa informujem. Pretože môj muž mi všetko posiela, že by to chcel kúpiť. Bude to naše prvé a zas nechcem všetko kupovat a nakoniec zbytočne. 😁🙈

lilope
12. mar 2025

Mala som vankúš inej značky, ale mne sa z toho bábätko šmýkalo a účinok to nesplnilo. Posunula som ďalej.

basska_b
12. mar 2025

@lilope No presne, u nas tiez sa neosvedcilo. Moja najstarsia mala reflux, podlozili sme pod matrac deku resp. pod nohy postielky balik a plienkami, 2x sa prehodila a skotulala sa dole...

autor
12. mar 2025

Sú prečítal tieto veci, tak asi preto chcel kúpiť . 😁🙈

lilope
12. mar 2025

@basska_b vyzeralo to tak pekne na obrázku, ako na ňom pekne dieťa leží, no len moje potom po čase ležalo zgúľané a pokrútené. Nechápala som či som len neschopná a neviem ho tam uložiť alebo sa to deje aj ostatným, tak išiel.

anavixy
12. mar 2025

Zbytocne celkovo, duplom zbytocne kupovat dopredu. Radsej investujte to kvalitnej pripravy, kurzu prvej pomoci a literatury (odporucam knihy od dr Jassovej).