Autopostel - áno či nie?
rozmýšlame nad novou postelou pre nášho 3 ročného synčeka a celkom sa mi páčia tie autopostele,máme jednu vybratú,je dosť velká,velkosť matraca 90x200 max.zaťaženie 100kg....píšu že je z nezávadného plastu + drevo....má niektorá mamička skúsenosti s takouto postelou? nevie mi niekto poradiť,či je to dobrý výber? dakujem za každý názor 🙂
moj synacik ju ma.formulu cervenu.aspon mi v noci nespadne z nej,lebo na bokoch mas vyvysenie.ale inac vsak postel ako postel....
nechapem moc zmysel tej otazky........ 😕
vraj nie je moc dobrá,tie bočné rošty sú vyššie ako posteľ,známej malý tam nerád spí,zle sa mu zlieza
a ja by som nekupovala posteľ na xy rokov ....dieťa má mať detskú,študent študentskú..aj ten matrac treba tak či tak meniť.....
ja som pri nazve otazky myslela, ze sa pytate na postel do auta. som sa potesila, ze aky super vynalez na dlhe cesty pre deti 😉
@klementina ona existuje vazne je to autosedacka pre novonorodencov ale je strasne draha, je to autosedcka kde dieta lezi je uzasna al eta cena!!!!!!! je to mimo otazku tiez som bola zmylena nazvom...

len počítaj s tým,že ako pubertiaka ho tam nedostaneš,a budem musieť opäť investovať,sú dosť drahé,čo som videla,v kike,,ale ak sa ti páči,prečo nie????