Baby Bjorn lehátko, máte s ním dobré skúsenosti?
Ahojte, aké máte skúsenosti s týmto ležadlom: Oplatí sa kúpiť nové alebo stačí z druhej ruky?
A aké máte skúsenosti s materiálom. Je látkový a potom taký sieťkovaný, aký je medzi nimi rozdiel? Posielam aj fotky. Ďakujem vám krásne za vaše názory

Ja mám to látkové ale hladké, bez tých kociek, mám ho už z tretej ruky a ja ako nové, podľa mňa na ňom ani nie je čo zničiť. Som s ním veľmi spokojná
ďakujem, kúpili sme zánovné ( nové za lepšiu cenu) sieťkované, termín mám v marci, takže na leto využijeme a aj čistenie látky mi prišlo jednoduchšie, ale oprať sa dajú oboje, čo je super 🙂
@alasea zdravim..citam , ze ste kupovali lehatko babybjorn. Nahodou ho nechcete predat?
@svetluska211 dobry, uz som ho predala 🙂
@alasea skoda 😕 ale dakujem za odpoved 😊
@svetluska211 akoze brutalne idu. Ak vam mozem poradit, kupte kludne nove, ja som ho za 10min predala. Asi o 15€ menej ako som kupila 😁
@alasea a vyuzivali ste ho ? Mam 2 mesacnu a rada by som ju nejako zabavila.. lebo sa neda od nej pohnut a ma mierny reflux. A kreslo co mame pozicane nie je v nom spokojna, zle sa jej v nom lezi.
@svetluska211 malo, nas v tom moc nechcel byt. Ale na krmenie kym nesedel ano, ale kamoska napr ta ho vyuzivala maximalne. Zalezi od dietata.

@t1m3a podla toho kolke chces minut, aj z druhej ruky je vacsinou top stav.