Babylove plienky

18. júl 2022

používate ich? cenovo mi prídu fajn aj celkovo mám rada túto značku ale nie sú plienky moc tenké? vydržia napr v noci?

matovicova
18. júl 2022

Podľa mňa sú lepšie ako Pampers, určite vydržia aj noc

zuzuliatko18
18. júl 2022

Pouzivam a sme spokojni. Na noc sme dlho pouzivali nocne kolorky, potom mu ale akosi nesedeli, tak sme prestali a teraz striedam Lidl a babylove. Ale posledne tyzdne zacal Vela pit pred spanim nim, tak ked idem spat ja ho prebalim a ked SA nahodou zobudim Este dakedy v noci, tak pre istotu tiez, hoci vacsinou uz zbytocne.

mimi16
18. júl 2022

Tak ako mi pri dvoch starších deťoch vyhovovalo viac značiek, teraz pri treťom bábätku okrem pampers najlepšie pants nie som spokojná so žiadnymi. Omylom som kúpila babylove nature plienky tak ešte tie sú ok, inak všetky držia na nič.

sandra151
18. júl 2022

Ja na noc používam pampers premium care a na bežné nosenie babylove a všetko ok. Pampersky sú ale určite kvalitnejšie

majki_ki
18. júl 2022

Používala som ich aj v noci aj cez deň pri malom, akurát vždy osm kupovala väčšie číslo, zdali sa mi menšie oproti napríklad lidl

sirka9
18. júl 2022

Ja používam babylove od narodenia malej. Teraz ma 7 mesiacov, momentálne sme na 3. Zatiaľ som nemala problém ani so zaparenim, alebo že by plienka v noci nevydržala. A to aj teraz keď už prespi celu noc. Ráno plienka plná a ona spokojná, a aj ked to chytim, tak na pocit to nie je uplne mokre. Takže za mňa super. Raz sme mali aj fred and flo, tie tiež boli ok.

zuzana2299
18. júl 2022

Podľa mňa su babylove plienky super. Vydržali aj na noc ale pre istotu uz používam nočné Kolorky. Pri tých mam istotu ze neprečúra aj ked pije mlieko alebo vodu. Pampers premium care som prestala používať lebo sa začala žmoliť ta vnútorná výplň a mala som pocit ako keby ich kvalita uz nie je to co pred tym.

majlo1234
18. júl 2022

Okrem toho, ze bez problemov vydrzia noc, su super strihane(teda tie obyc, lebo tie prirodne uz su na prd) a maju “gumicku” na chrbatiku. Su to pre mna naj plienky, pouzivam skoro vyhradne tie

lilienkah
19. júl 2022

Ja mám len krátku skúsenosť ale zdali sa mi take tuhšie ako Pampers ale dosť porovnateľne 😊 nakoniec kupujeme Pampers lebo keď sú v akcii stoja tak isto ako babylove..(na nete sa daju stále kúpiť za akciové ceny)

simona92101
21. júl 2022

@sandra151 no to je diskutabilne ci su kvalitnejsie.mne sa dcera po nich tak strasne vyhadzala ze som cely balik radsej vyhodila.a teda strasne mi smrdeli 🤷‍♀️ za mna Babylove dobre plienky a najlepsie Dada plienky.