Bez čoho by ste sa nezaobišli pri bábätku?
Žienky, čo považujete ako najlepšiu kúpu pri zaobstarávaní výbavičky alebo bez čoho by ste si prvy rok dieťata nevedeli predstaviť (typ oblečenia, elektronika, hračky a pod)☺️
@patinqaa mám dve deti po sebe a môžem povedať, že keby som mala ešte jedno, tak určite nosič. Ale len na nákupy, presuny, nie na celodenné nosenie. Monitor dychu pri prvom, pri druhom už som nemala. A samozrejme cestovnú postieľku a digitálnu pestúnku bez kamery.
@patinqaa za mňa na zapareniny Weleda krém nechtikovy, je prírodný a parádne fungoval, neparfumovane plienky Kolorky, na namazanie po kúpeli rôzne detské maslá 😊 úžasná pomôcka hojdacie kresielko, keď treba niekam odbehnúť alebo pri varení 😊
My sme si kúpili nepolohovatelnu stoličku na kŕmenie a malý si sadol až cca okolo 10 mesiaca.. čiže dovtedy som ho kŕmila v kresielku a ja som sedela na zemi 🤦 za mňa odporúčam polohovateľnú stoličku 😍
Tiež šatka top za mňa! Mohla som na návšteve kojit a zároveň sa baviť s ľuďmi, bábätko mi tak aj krásne zaspalo 😊 odporúčam hlavne buď na zaspávanie, prenášanie, návštevy, nie dlhé nosenie kôli chrbtici...
Nosič v tom náš malý bok strašne rád ❤️ hlavne táto ho nosil, striedali sme vonku chvíľu kočík chvíľu nosič, bez neho to bol stress..
Rozmýšľam že ešte čo... Ale aj to ako chcete kúpať, nám vyhovovala samostatná vanička so stojanom, aby sme sa nemuseli zohybat a prebaľovaci samostatný pult..
Z toho čo na seba určite zavinovačka čo sa dá dobre zavinut, na tri šnúrky... Ulitky...
Mne viac vyhovovali bodyčka cez hlavu (nemusela som milión krát gimbikovat) a finta je tá že vyzliecť sa nemusí cez hlavu ale cez ručičky (to ocenis hlavne keď sa prekaka 🙈)
Monitor dychu.mamavit laktashejk.plienky.vlhcene.zavinovacka na 3 snurky a hrazdicka s vysiacimi hrackami to je vsetko
Pri všetkých troch synoch nosíc a hojdacie kresielko
Necitala som ostatne prispevky, tak napisem len cisto za mna -
-prebalovaci pult (aj napriek tomu, ze mi viacere zeny z okolia vraveli, ze je to zbytocnot, ze diet abudem aj tak prebalivat hocikde po dome a podobne, u nas bol vyuzity na 100percent, hlavne muz si inde ako na pulte netrufal prebalovat)
-hojdacie kresielko
- monitor dychu
- vankus na kojenie - okrem kojenia som ho vyuzivala ako zabranu, kym dieta este nebolo moc pohyblive
Najvacsia blbost bol u nas cumlik🙂 a este sme ich aj kopec dostali. A mala nechcela cumel vobec.no a nemala som odsavacku mlieka tak ju manzel narychlo zhanal v noci.tu jedinu som mala mat.lebo prsia naliate mala cucla len trochu a kym sa ustalila ta tvorba tak ma zachranila pred zapalom.

@raffaella my sme mali 2 velke platne a tiez nam 2x zacal pipat a dcera lezala pekne na nich, takze ja to beriem tak, ze to nebol plany poplach a mozno jej to zachranilo zivot.