Čo dať pod bábätko do kolísky? Poradíte mi?
milé mamulienky, chcem sa s vami poradiť, čo do kolísky, ktorá je ešte po me dať pod bábetko. Naši mu ju priniesli bez matraca a nikto netuší, na čom som spala ja. Plánujem ju používať tak do troch mesiacov - kým sa mimi ako tak nehýbe zo strany na stranu, ale lámem si hlavuu nad tým čo pod to mimi dať.
Kolíska je na mieru- takže taký mini madrac nedostať a treba vôbec matrac pod minibábo? Nestačí deka, neprmokavá podložka a plachta??prosím skúsené maminky, pediatričky, ktokoľvek, čo sa do toho rozumie o radu🙂🙂 ďakujem za všetky rady, pripomienky, ...katka
@dosa dakujem ti za radu....🙂
@malamargaretka my sme mali tiez nestandartny rozmer a dali sme si matrac urobit na mieru v calunictve. stoji to par korun a presne ti tam sadne.
My sme kupili molitan a dali usit navleky😉
@malamargaretka ja som si kúpila tento matrac: http://www.e-kociky.sk/?621,pohankovy-matrac-do...
je vhodný do kočíka a aj do kolísky ale záleží od rozmerov aké máš v kolíske 🙂
@yannetta dakujem ti za radu, vyzera veeelmi dobre ten matrac....a to ste pod to uz do postielky nic ine nedavali??predsa len sa mi zda tensi🙂🙂...
@malamargaretka ja ho používam do kolísky Simply City a tam bol vlasne na preglejke len taký tenký molitan takže som si dokúpila tento a som spokojná.. vôbec sa mi nezdá tenký a vyhovuje mi tá vrstva s pohankou má regeneračné účinky 🙂
@yannetta dakujem ti....ja mam kolisku este po sebe....tak tam molitan nahradi deka a nanu ten matrac---parada🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
A nemas doma zbytocne deky? Keby si ich poskladala a obliekla do obliecky a na to potom uz len plienku, ved bude asi aj v perinke, nie?

matrace do kolisky predavaju vacsinou vo velkosti 90x40 a rozne hrubky... ak ti nevyhovuje velkost, kupila by som molitan a usila nan potah... aj ked je babatko lahucke, ale matracik, minimalne o hrubke 3 cm, by som urcite dala.