icon

Čo dať pod bábätko do kolísky? Poradíte mi?

malamargaretka
17. feb 2011

milé mamulienky, chcem sa s vami poradiť, čo do kolísky, ktorá je ešte po me dať pod bábetko. Naši mu ju priniesli bez matraca a nikto netuší, na čom som spala ja. Plánujem ju používať tak do troch mesiacov - kým sa mimi ako tak nehýbe zo strany na stranu, ale lámem si hlavuu nad tým čo pod to mimi dať.
Kolíska je na mieru- takže taký mini madrac nedostať a treba vôbec matrac pod minibábo? Nestačí deka, neprmokavá podložka a plachta??prosím skúsené maminky, pediatričky, ktokoľvek, čo sa do toho rozumie o radu🙂🙂 ďakujem za všetky rady, pripomienky, ...katka

dosa
17. feb 2011

matrace do kolisky predavaju vacsinou vo velkosti 90x40 a rozne hrubky... ak ti nevyhovuje velkost, kupila by som molitan a usila nan potah... aj ked je babatko lahucke, ale matracik, minimalne o hrubke 3 cm, by som urcite dala.

malamargaretka
autor
17. feb 2011

@dosa dakujem ti za radu....🙂

katy1979
17. feb 2011

@malamargaretka my sme mali tiez nestandartny rozmer a dali sme si matrac urobit na mieru v calunictve. stoji to par korun a presne ti tam sadne.

pia22
18. feb 2011

My sme kupili molitan a dali usit navleky😉

yannetta
18. feb 2011

@malamargaretka ja som si kúpila tento matrac: http://www.e-kociky.sk/?621,pohankovy-matrac-do...
je vhodný do kočíka a aj do kolísky ale záleží od rozmerov aké máš v kolíske 🙂

malamargaretka
autor
18. feb 2011

@yannetta dakujem ti za radu, vyzera veeelmi dobre ten matrac....a to ste pod to uz do postielky nic ine nedavali??predsa len sa mi zda tensi🙂🙂...

yannetta
21. feb 2011

@malamargaretka ja ho používam do kolísky Simply City a tam bol vlasne na preglejke len taký tenký molitan takže som si dokúpila tento a som spokojná.. vôbec sa mi nezdá tenký a vyhovuje mi tá vrstva s pohankou má regeneračné účinky 🙂

malamargaretka
autor
23. feb 2011

@yannetta dakujem ti....ja mam kolisku este po sebe....tak tam molitan nahradi deka a nanu ten matrac---parada🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

barborkos
11. apr 2013

@pia22 ahoj, prosim, kde ste ten molitan kúpili? narežú ho aj na mieru, alebo treba kúpit celý balík 200x100cm?

mimisk
12. apr 2013

@barborkos my mame v ponuke 90x40x6 cm

barborkos
12. apr 2013

@mimisk hej, videla som, je za dobru cenu, ale nie som tam registrovana a nevedela som zistit kolko by bola k tomu este doprava navyse. Ci by sa mi to kvoli jednemu matracu oplatilo.

mimisk
12. apr 2013

@barborkos postovne 3,90

gabikkas
12. apr 2013

A nemas doma zbytocne deky? Keby si ich poskladala a obliekla do obliecky a na to potom uz len plienku, ved bude asi aj v perinke, nie?

barborkos
13. apr 2013

@mimisk vdaka.. 😉

barborkos
13. apr 2013

@gabikkas aj to je celkom dobry typ, no uvidim, ci zozeniem ten molitan a ak nie, tak to bude asi posledne riesenie... 😉