icon

Čo hovoríte na krém proti slnku Daylonq kids 30 faktor?

renata5
30. apr 2012

kupila som malemu sa vyhadzal len teraz neviem ci od toho 🙂 🙂 🙂

lucka1987
30. apr 2012

my ho mame a v pohode ho znasa

lelacrima
30. apr 2012

my ho mame tiez, pre nas je dobry, nemali sme nan zatial ziadnu reakciu. Skor sa neviem dopatrat k tomu, ako ho dat dole z pokozky, kedze su aj vodeodolne. takze my to riesime vlhkou utierkou a mydielkom a potom nakremujeme kokosovym olejom (bio z DM-ka). Vyskusajte este raz pouzit a v ten den vylucte zo stravy potraviny, ktore by mohli sposobit podrazdenie koze.

tea333
30. apr 2012

nas drobec je atopicky ekzematik a tento krem mu nijak neublizil. kazde dieta ale moze byt precitlivele na nejaku zo zloziek kremu. ak ti nevyhovuje, kup trebars biodermu

martuska75
30. apr 2012

nám tiež nevadil, ale to ešľte nič neznamená. každé dieťa reaguje ináč.

nina55
30. apr 2012

dnes mi ho odporucila kolegyna. Neda nanho dopustit, takze sa chystam kupit a vyskusat.

nescafe28
30. apr 2012

ja mam alergiu na slnko a len po tomto kreme sa nevyhadzem. som s nim maximalne spokojna

lienka434
30. apr 2012

raz tu bola aj akcia daylonq co je kazdy mesiac,mozno su tu este nejake diskusie,ale urcite je to fakt super krem proti slnku, je este aj 50faktor a ten je pre deticky co sa rychlo spalia alebo ked idete na dovolenku alebo pre starsie deti resp. aj ten je dobry🙂)) urcite len odporucam nam ho DR. doporucila.

sisac
30. apr 2012

pri staršej som ho používala od 11 m a tiež nič.A používam už 7 rok.Teraz pri druhej dcere plánujem Daylong baby pre deti do 1 roka.Tiež som sledovala,že ake opalovacie-ved každý pre svoje chce len to naj-baby spomínajú ešte La Roche alebo Biodermu

bejkad
30. apr 2012

my sme ho už tiež používali aj vlani, to mal malý 1,5 roka a bola som s ním maximálne spokojná, chodili sme po kúpaliskách, malý mi ani raz nezhorel a ani nemal žiadnu kožnú reakciu 🙂

zujanka
30. apr 2012

je vynikajúci, neobsahuje žiadne alergény, nezmýva sa vo vode, nezanecháva mastné stopy. Mám alergiu na slnko ale s týmto krémom som úplne v pohode. Aj pre deti je vynikajúci dokonca aj pri mori mám odskúšané na neterke, ktorá má veľmi citlivú pokožku

evian78
4. máj 2012

Aj ja ho používam 50 faktor a je úplne super, stačí ráno natriet a už nič nieriešim, je odolný voči vode a dobre ho malá znáša
.

karamel
4. máj 2012

My ho vzdy kupujeme k moru 🙂 fakt vyborny 🙂 nikdy sa mi z neho nevyhadzal 🙂

mihrimach
4. máj 2012

ahoj ja ties použivam a je fakt super iní ani nedavam takže tak ;)

melpomene
4. máj 2012

ahoj...nám sedí jedine tento krém...minulý rok som skúšala detsku niveu aj garnier 30ku ci 50ku a malý bol vyhádzaný jedna radosť...takže ja iný krém už ani neriešim...minulý víkend bol malý u mojich rodičov a tí ho opäť natreli detskou niveou a líčka má teraz ako rašpľa a o červených fľakoch ani nejdem hovoriť 😠 ...takže ja z mojej skúsenosti daylong určite odporúčam 😉