Opaľovací krém z rady Daylong na problematickú pleť

xxyy
23. máj 2011

Chcela by som sa poradiť, mám mastnú pokožku a akné, môžem používať nejaký opaľovací krém z rady Daylong ? Patrím medzi fototyp 2, rýchlo sa spálim a mám bielu pokožku, najhoršie je to v okolí tváre - okolie očí, nos, uši, tieto časti nebývajú v lete zakryté, tak sa mi často spália a je to nepríjemne bolestive a na tvári aj nepekné, potom sa mi tvoria pehy, čo som doposiaľ nikdy nemala, ale za posledné 3 roky mi po každom lete pribúda viac pieh na tvári. V zime zvyknú vyblednúť. Používam v lete rôzne opaľovacie prostriedky, ak chcem predísť spáleniu, ale na druhej strane mi to zhoršuje stav pleti a akné, póry mám veľmi zapchaté. Teraz som čítala pár diskusií o Daylong a vypadá byť fakt super, tak by som ho chcela vyskúšať, ale nechcem opäť iba vyhodiť peniaze a účinok nebude taký, akoby som si želala.
Ďakujem všetkým za rady

daylong_matej
23. máj 2011

@xxyy pre aknóznu pleť a obzvlášť v oblasti tváre je vhodnou voľbou Daylong ultra 25 GelFluid. Manželke sa tiež vplyvom slnka zhoršuje akné a s Daylong GelFluid má pozitívnu skúsenosť:
http://www.daylong.sk/sk/produkty/daylong-gelfluid

xxyy
autor
24. máj 2011

dakujem veľmi pekne za radu, vyskúšam, veľmi ste ma potešili, lebo už som nevedela čo si na tú tvár dať a veľa drahých prípravkov z lekárne mi nepomohlo