icon

Čo je to za zavinovačku?

25. aug 2023

Hm?

Čo je to za zavinovačku?
suzitok
25. aug 2023

ulitka

anavixy
25. aug 2023

Mne toto pripada ako len zavinutie v kuse latky. Ale pozri swaddler

domkakvet
25. aug 2023

To nie je zavinovacka, ale teraz si neviem spomenut presny nazov, ale je to nieco v tom zmysle aby sa novorodenec neskriabal, nieco ako ulitka, ale tak sa to asi nevola.

anavixy
25. aug 2023

@domkakvet nie je to na to aby sa novorodenec neskriabal, ma to presne taky isty vyznam ako klasicka zavinovacka, akurat to vyzera inak a je to modernejsie a podla mna ak lepsie. Swaddler, ulitka, zavinovacka (aj pod zavinovackou najdes presne taketo) hocijako sa to nazve…

helcanw
25. aug 2023

Mal by to byt swaddler od lodger, kukni jej videá na YouTube o výbavičke, tam to spomínala.

domkakvet
25. aug 2023

@anavixy klasicka zavinovacka je pevnejsia.

anavixy
25. aug 2023

@domkakvet ale zamer je ten isty, nepisem ze je to to iste, len ze je to vyrobene s tym istym zamerom.
A teda tato konkretne je skutocne len kus latky ktorou sa dieta zavinie (takze staci muselinova osuska, alebo bambusova alebo akakolvek elasticka, a swaddler je na svete) 👌

simca06022011
25. aug 2023

zavinovacka, ja som to mala pod nazvom cocoon, swaddle... ... je to vlastne kus latky a to je zaviazane, alebo su aj take ze naozaj sa len natahuju bez viazania 🙂 Toto su take ze vyslovene je to kus latky a do toho sa zabaluje, ulitky su take skor zapinacie ak si to dobre pamatam :D

domkakvet
25. aug 2023

@anavixy niektore zavinovavky maju aj taku platnu, vdaka ktorej je dieta v pevnej polohe, napriklad ked sa matka boji novorodenca chytit lebo nema este skusenosti.

anavixy
25. aug 2023

@domkakvet ja viem, mame take v praci, prakticke ked potrebujes dieta prelozit sup sup, ale mamickam neodporucam, osobne si myslim, ze mamicka uz sa nema co bat vlastneho dietata, cim skor si zvykne na manipulaciu s nim, tym lepsie pre oboch 🙂