Čo obliekate deťom do snehu?

ateirneh
2. sep 2015

Dobrý deň. Chcem sa opýtať, do čoho obliekate v zime svoje deti pri hre v snehu, čo máte odskúšané, že nepremokne, čo naopak neodporúčate. Ďakujem.

horana
2. sep 2015

Oteplovacky, bunda. Boty kvalitne, gora tex membrana.

ateirneh
autor
2. sep 2015

🙂 Ale aké oteplovačky? Veľa preveľa značiek za rôzne sumy. Botky s gora tex membránou už mám. Ale šatstvo neviem, kde nakúpiť. Pre drobca to bude prvý reálny kontakt so snehom, nie len pohľad z kočíka.

bonaqa2013
2. sep 2015

@ateirneh veď toho budú plné obchody, ešte troška počkaj mesiac, dva .... Ešte stále chodíme v krátkych rukávoch.

siska53
2. sep 2015

@ateirneh suhlas s bonaqua,ved je este kopec casu... Do dazda sme kupovali v lidli,do zimy aj z lidla,aj a Madarska. Vsetko vydrzalo. Topanky sme tiez kupovali aj v Madarsku,aj tu v nejakom obchode. Aj tak musis mat oblecko dvojmo,kedze teva dlho nez sa nieco ususi,ked operies.

iskrickaa
2. sep 2015

@ateirneh Ja by som malemu dietatku dala kombinezu. Ako ti radia baby, vyckaj na zimnu kolekciu.

horana
2. sep 2015

Oteplovacky podla toho kolko chces investovat, zo skusenosti nepremokli ako najlacnejsie z Lidla ani drahsie z H&M, vyborne skusenosti mame aj so znackou Topolino, maju krasne farebne kombinacie zladene s bundickami, teplucke. Potom su aj vyrazne drahsie znacky, ktore niektori tiez kupuju, ale tam uz nevidim bonus okrem imidzu, male dieta z toho za rok vyrastie.
Kombineza sa nam osobne neosvecila, ked treba dietatu niekde na snehu na svahu cikat, treba to cele dat dole...ale treba osobne odskusat co komu vyhovuje.

dominika6
2. sep 2015

@ateirneh
Ja by som tetaz vobec nekupovala,lebo nemas istotu ze snehu vobec bude

ateirneh
autor
2. sep 2015

Dakujem. Viem, že budu toho tony,ale chcela som poradit, ako sa v tom zorientovat.

moni244
2. sep 2015

@ateirneh pokiaľ nejdete na hory lyžovať na 2 týždne, moc to nerieš a nesil, ja som kupovala za pochodu z Kik, úplne postačilo a druhé má zo sekáča, ja za to peniaze vyhadzovať nebudem

bibistec
3. sep 2015

no nám sa osvedčili snehule čo majú celogumený spodok, ani neboli drahé ja dbám na to aby sa podrážka dala ohývabať lebo niektoré sú tuhé ako lyžiarky a to nie je dobré. oteplovačky sme mali aj z kiku nič drahé ani tie snehule a v pohode netreba goratex a pod. dcérka je dosť otužilá čiže ju nejako moc neobliekam len tenšia zimná bunda a oteplováky pod to tenké pančuchy a hore tričko s dlhým rukávom a to sa zvykne spotiť tak už neviem. ale v každom prípade nám stačia aj bežné oteplováky aj bunda a zatiaľ v pohode stačilo.

sisaka
3. sep 2015

@ateirneh rozhodne neodporucam znacku Etirel (ak sa na Slovensku predava). Kupila som pred rokmi synovi, vzhladovo velmi pekna, ale bunda aj nohavice boli mokre v priebehu niekolych minut hry na snehu. Najhorsia kupa zimnych veci, aku som kedy spravila, ale myslela som si, ze europsky vyrobca, ze to bude kvalita .... Odporucam osvedcene znacky, ktore maju na nohaviciach aj bundach stitky, do akej miery su "waterproof" . To iste s cizmami, u nas okrem toho aj podmienka, ze drzia teplo do tych -40 stupnov 😀 na Slovensku je dolezite hlavne aby zvladli vodu a mokry sneh.