icon

Čo si zvoliť do aquaparku: kúpacie plienky alebo plavky?

chiarisimo
8. jan 2024

Ahojte, prosím Vás čo dávate Vašim slečnám na kúpanie do aquaparku? Kúpaciu plienku alebo tie neoprénové plavky? Dávate na jednorázové plienky ešte plavky? Dcéra má 16 mesiacov...

mikaelka1
8. jan 2024

@chiarisimo plienku som davala stale, plavky kedy ako

lenka7477
8. jan 2024

určite plienku na kúpanie a na to plavky

ak_tak0202
8. jan 2024

ja davam iba neoprenove plavky bez dalsej plienky

katkaseiner
8. jan 2024

ja som mojim v takom veku davala plavaciu plienku a neoprenove nohavicky - tak som bola naučená z plavecnych jasliciek

petamich
8. jan 2024

ja mam sice chlapca ale pouzivali sme iba neoprenove plavky - moc nezadrzia ani plavky ani plienka, takze ide o zadrzanie pevneho obsahu 🙂 v tom pripade staci bud alebo

rebrambora
9. jan 2024

Aj aj.

anne_mary2
9. jan 2024

ja plienku uz nedavam, dcera ma 20m, mam plavky zn Bambino mio, pouzivame od leta, su super. Keby nahodou bolo 💩 tak ostane kde ma, ale zase v tomto uz ma dost rezim a nestava sa.. curanie do vody to neriesim. Plienky do vody su najviac neprakticke, stale ich davat potom dole ked vyjde von, lebo to napije vody a nenecham ju v tom.

A neoprenove ? fajn pre male babatka kedy este ozaj neviem clovek co, ale su take mohutne, pevne, dcere by to vadilo….

Tieto maju pevne gumicky, ale vyzeraju ako klasicke plavky - maju super ceny, aj ostatne veci k vode.

Ak vies anglicky kuk ofic stranky maju teraz velky vypredaj.
https://bambinomio.eu/products/swim-diaper

Ja mam dvoje na vymenu do suchych, tricko k vode aj capicu. Super aj na leto - neni to totiz hruby velky neopren do pol pasa 🙂

fion22
9. jan 2024

@chiarisimo určite neoprénové plavky v správnej veľkosti, tie zachytia💩 zvláštne, že to nie je povinnosťou...Máme osobnú skúsenosť a boli sme nesmierne radi, že sme nedali len plienku na kúpanie😄Plienky na kúpanie alebo obyč.plavky sú na nič...