Čo z výbavičky ste nakoniec nepotrebovali?
Ahojte, som druhorodička. Pri prvom sme mali doma kopec nepoužitých zbytočností, a tak ma zaujíma, aké skúsenosti majú ostatní. Čo ste vo výbavičke mali a nikdy nepoužili. Vďaka
Hlavne nekupuj veľa oblečenia, všetko dostaneš a babo aj tak nenosi riflicky, mikiny a podobne. A vyrastie to za dva mesiace.
U nas najvacsia zbytočnosť a zaroven hlúposť bol prebalovací pult spojený s vaničkou.. Po prvom kúpaní sme isli kupit klasickú plastovú netvarovanu vaničku. Rovnako zbytočnosť spomínaný ohrievač fliaš. A taktiež dobre vyzerajúce riflicky svetríky a neviem ake pekne veci su na bábätku nepouzitelne😊
A zabudla som na zavinovacku, to boli tiez zbytocne peniaze ale to je u kazdeho asi individuálne.
Najmenej pouzivany a podla mna aj zbytocny dotykovy teplomer a najviac pouzivany krem proti zapareninam bepanthen😉
nekupovala som to sice a zistila som, ze vdaka Bohu. Bolo mi to ponukane ale som rada, ze som odolala. Takze : prebalovacie pulty, ohrievacka na mlieko, sterilizator do mikrovlnky, aviril olejcek a puder na zadok, krem pupik, vibracne kresielko, mala som uplne obycajnu (sice vo vybornom stave ale bez vymyslanim) detsku postielku s 2 polohami (ziadna zasuvatelna, vyberatelna a pod. kraviny). Tak isto zavinovacka s kokosovou vyplnou (nechceli tam byt ani jeden). Obycajnu zavinovacku som mala ako paplonik 🙂 Ziaden baldachyn (pre mna lapac prachu), lehatko do vanicky, elektricka odsavacka, ktora prd odsala, postolky, monitor dychu, vysielacky. Mam prveho chlapceka a druhe dievcatko. Do pol roka na 90% mali obaja unisex oblecenie. Par kuskov cisto chlapcenskych a dievcenskych ale kompletne satnik som menit nemienila. To iste sa tykalo vsetkeho ostatneho. Kupovala som uz pri prvom unisex (moj maly mal najma zelenu, bielu, kremovu, zltu. Mala mala aj par veci modrych- a co ? 🙂 Kupila som jej k modremu oblecku len ruzovu ciapocku a vybavene. 🙂
Prvorodicka ako som bola aj ja som kupovala satyyyyy malemu a ked som zistila ako rychlo ich vyrastie tak som sa "ukludnila"😂
zatiaľ som nepoužila púder na zadoček, olejček na masáž, malý nechcel byť ani v zavinovačke. ale zase monitor dychu používam, máme aj prebaľovací pultík a využila som aj elektrickú odsávačku, tá ma veľakrát zachránila.takže je to fakt dosť individuálne 🙂 a z tých vecí čo som si obľúbila nosič manducu, krémik proti zapareninám bepanthen care, bezdotykový teplomer, hrazdičku pre dieťatko (tam sa vyhral aj sám)
Pouzila som vsetko ale najmenej asi:bezdotykovy teplomer. Dazdnik na kocik.Prebalovacku z kocika.zavinovacku.male teplaky a topanocky tie vooobec😂🙈su krasne ale neprakticke.detsky puder a pupik na brusko. Najviac som ocenila monitor dychu.klasicku perinku.bepanthen na ritku.male rukavicky.overal a fusak😉

@jasminet To bolo pre teba.😉