Dada plienky - skúsenosti
chcem ist do Polska na normalny nakup,ale vela Vas tu ospevuje ich plienky,..dajte recenzie,ci sa vazne oplatia a s ktorymi by sa dali porovnat v kvalite.....🙂 dakujem
@robin30 mate záujem o plienky Dada? Chodim ich nakupovať môžte sa mi ozvať keď máte za
@petatrubicka
Dobry deň, este je to aktuálne? Chodite kupovať plienky dada stale? Odkiaľ ste? Ďakujem pekne
@silvusinda ak by ste mali zaujem ja mam v ponuke plienky Dada.Pisala som Vam ip.
Ponukam plienky Dada za 8 eur balenie vsetky velkosti...dovoz v ramci zilina,kysucke nove mesto a cadca v cene
Plienky Dada za 8 eur vsetky velkosti,vlhcene utierky 72 ks za 1,30.
Plienky zn. Dada sú veľmi dobré. Prešli sme na ne z Pampersiek a sme spokojný... dajú sa zakúpiť v novej predajni detských potrieb Pidi Mini na Krivej ulici 9 v Košiciach...
DADA 1 NEWBORN 2-5 kg 28 ks - 3.81€
DADA 2 MINI 3-6 kg 74 ks - 8.89€
DADA 4 MAXI 7-18 kg 54 ks - 9.53€
Predajna Pidi Mini - potreby pre novorodencov na Krivej 9, Košice
@lasgo dost navysene ceny tolko raz?
@petatrubicka ani by som nepovedala,viete kolko stoji balik v biedronke...
@kapurka270 ano viem sama nakupujem ked je akcia tak boli 4.7€
Akcia je tak raz za 3 mesiace
@kapurka270 neviem kde chodite ked akcia bola minuly tyzden predtym za 10 dni boli na akciu dvojbalenia po 9.3...a od leta do septembra boli kazdy tyzden na akciu
@kapurka270 a ked nie je v bedrionke co vo februari nebola tak ich mali v Hebe
@petatrubicka.dakujem za info.pozriem ci tam kde chodim je aj drogeria Hebe...a link na letak drogerie viete poslat dakujem.
Ahojte. Vedel by miniekto kupit dada plienky 4ky ale v akcii. Z juhu sa tam nedostanem a cesta by aj tak bola drahsia. A aku je rozdiel vo velkom a v mslom baleni? Ktore su lepsie???
@tinoka ja mam v ponuke velkost 4 za 8 eur...rozdiel v mensom a vacsom baleni jw len ten,ze vo vacsom baleni su 2 baliky v krabici,resp.v XXL baleni je iny pocet.Ak mas zaujem ozvi sa.
@lienockalenka ahoj a kde ich môžem objednat?
@aimee2017 pisala som Vam spravu,mam v ponuke plienky Dada
@aimee2017 píšem Vám spravu...
my sme ich kupovali v Polsku, boli sme s nimi spokojní 🙂
Plienky Dada v ponuke balenie za 8 eur...kto mate zaujem ozvite sa
Dobry den mam na predaj zvysne balenia plienok Dada 4 - balenie za 7,5€, mokre utierky Dada za 1,5€ bal. Piste IP (mozny osobny odbet Presov a okolie).
Kde kupit dady v kosiciach?

@robin30 príspevok je z roku 2014...😂😂😂 už nemame plienky,ale dakujem