icon

Dajú sa tieto tehotenské nohavičky prať?

ivanak49
27. mar 2020

Ahojte, neviete mi poradiť či toto sú nohavičky ktoré sa dajú prať?? v zadu na obale som sa nikde nedocitala.. Neviem teda ci mi do pôrodnice stačí jeden balík

Dajú sa tieto tehotenské nohavičky prať?
veronikaszabova
Autor odpoveď zmazal
veronikaszabova
27. mar 2020
aylinn
27. mar 2020

Som ani nevedela že take niečo mi treba🙉😁 ďakujem✌

veronikaszabova
27. mar 2020

@aylinn mozes mat aj obycajne, len tieto su dobre v tom, ze ak ich zaspinis, tak ich iba proste vyhodis.

smejko25
27. mar 2020

@aylinn ja som ich mala a boli PERFEKTNE 👌👌👌 takisto som mala od molicare aj poporodne vlozky a teda v tych nohavickach som ich ani lepit nemusela 👌
@ivanak49 urcite si zober od Molicare aj vlozky 🙂 volaju sa sice inkontinencne ale su vyborne 👌
Mne dali potom v lekarni nejake poporodne vlozky a boli otrasne,,,,presakali....

smejko25
27. mar 2020

@aylinn ja som si kupila aj sietkovane ale nebola som spokojna

aylinn
27. mar 2020

Ja si neviem totizto ani predstavit intenzitu toho krvacania, takze ak by som toto nevidela tak si urcite dam len moje "kapesniky" gaťky a dopadlo by to zle 🤣👍 takze fakt ste mi pomohli 😘😘

smejko25
27. mar 2020

@aylinn no zo zaciatku sa budes dost cistit, cize dost krvacat 🙂 takze urcite velke popôrodne vložky 🙂 Ako som pisala Molicare inkontinencne su zamna perfektne 👍

smejko25
27. mar 2020

@aylinn ja som tiez nejak nevedela ale svagrina mi dost poradila 🙂 keby si nieco potrebovala poradit pomoct kludne napis 🙂

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
jajka71
27. mar 2020

Za mna jednorazove gatky na prve dni top ja som mala akutnu sekciu v 7tt s dvojickami a velmi pomohli...neviem si predstavit bez nich len lutujem ze som si ich nekupila viac lebo potom ma von dlho nepustili pre chripkovu sezonu ci co a muz mu kupil klasicke vlozky...des to radsej inkontinencne som mu kazala a dockala som sa...aspon raz ;)

denisa098
27. mar 2020

@ivanak49 mne ani nedovolili žiadne, len sme si museli strážiť vložku, až ku koncu

kigusha
28. mar 2020

@smejko25 ahoj a ktore molicare vlozky konkretne ?

smejko25
28. mar 2020

@kigusha ja ked som kupovala boli este tie zlte teraz uz maju novy obal 🙂

kigusha
28. mar 2020

@smejko25 takze tie maxi ? nie su jak pre slona? 🙂

smejko25
28. mar 2020

@kigusha nevsimla som si ze su maxi hladala som len obrazok 😁😁😁 ja som kupovala asi stredne nepamätam si presne ale urcite nie maxi 😁😁😁

kigusha
28. mar 2020

@smejko25 dobre 🙂 tak objednam midi 🙂

smejko25
28. mar 2020

@kigusha a potom si davaj pozor ked budes nahodou kupovat a by nemali tieto lebo mne tak predala inu znacku popôrodnych vloziek a veru boli hrozne 😁 boli ako vata totalne presakovali este chvalabohu ze som ich mala az uplne na konci ked som sa uz len malinko cistila

kigusha
28. mar 2020

@smejko25 kupujem cez net presne tie co si poslala, len midi tie su take do zelena obal 🙂

katkaba1
28. mar 2020

@jajka71 Ahoj. Ja budem rodiť v júni sekciou dvojičky. Tie jednorázové nohavičky to sú také tie sieťkované? Netlačili Ťa na ranu keď si ich mala? Mám počítať 1ks nohavičiek na 1 deň?

Baby, píšete, že "je cítiť". Myslíte zápach toho krvácania?😱 Nie sú teda nejaké parfumované vložky aj?

jajka71
28. mar 2020

@katkaba1 parfumovane ani omylom, ja mam prah citlivosti na bolest inde, to so mnou konzultovat tazko, len zvazit velkost nohaviciek, aby boli pohodlne...mne bolo lepsie hned po pouziti vyhodit, jedna na den mi pride dost malo ale krvacanie ma kazda rozne intenzivne...kazdopadne radsej kvalitnejsie a pohodlnejsie, lebo potom mat vsetko od krvi je nafigu, idealne mat aj podlozky jednorazove ak by pretieklo co nema....pocty uz fakt nvm moji maju uz 5 a odskakali sme si toho uz dost vela, medrzim v hlave pocty kolko coho som si kupovala...