Darujem bodynká 0 až 3 mesiace
maminky neviete o niekom komu by sa hodil balicek bodikov s kratkym rukavom vo velkosti 0-3 mes, je to po 2 detocch ale v super stave, vacsinou biele, a 3 ks su svetlo modre,a par letnych triciek na 1-2 mes, vsetko z uk, cista bavlna, nechce sa mi to davat na bazar, chcem to niekomu podarovat kto to vyuzije, teda niekto kto caka bybetko a nie je na tom financne az tak dobre, nme to uz netreba, a bazar je plny tychto malickych veciciek. chcem to dat niekomu komu to fakt pomoze, tak poprosim o tipy ci nepoznaate niekoho, nepredavam len to darujem, nech mi totu zbytocne nestoji v skrini, dakujem.
Este mi napadlo, niektore materske centra maju taky kosik alebo nadobu na veci, ktore si ine mamicky mozu zadarmo zobrat.
ja som si pred časom našla jednu dievčinu,čo písala,že bude slobodná mamička,nepýtala veci,ale inú radu..ponúkla som jej veci a zobrala s radosťou,bola ešte študentka,tak jej to pomohlo...
urcite mate v meste charitu, tak skus odniest tam, ak nemas znameho, ktoremu by sa zisli...

@tilly24 ak ti mozem poradit tak si tu osobu dobre over..akurat sme vcera takeho situacie riesili ze najek divne sa tu nachadzaju mamicky v nudzi ktore sa ani nezaevidovali ako mamicky potrebujuce pomoc..ale kazopadne je tu niekde nejaka rubrika pre pomoc v nudzi tak to poskytni tam a budes mat naozaj dobry pocit ze si pomohla niekomu v nudzi a ze ta osoba to potrebuje naozaj a nie ze si otvara secon-hand a ty jej len dodas novy material 😅