Dávate deťom teraz pančušky?
Vonku sa nam oteplieva a ja vobec neviem ci svojej 18mesacnej dcere davat pod nohavice pancusky?
tiež ešte davam pančušky.je to klamlivé.ak zajde slnko je zima.
Už nejaký ten piatok nedávam...ak náhodou fúka studený vietor a je v kočiari prehodím mu cez nohy deku...ale chodiacemu dieťaťu naozaj nevidím dovod dávať pančušky keď je +10 😉
nedávame ani my, zdá sa mi už teplo na pančušky, moje deti dosť behajú, takže u nás sú zbytočné
ráno ešte áno, poobede keď je už teplo tak nie
Ja tiež ešte dávam,dosť u nás pofukuje.
@virivka este, aby nedoslo k omylu, tak doplnim, ze teraz uz nepouzivam taky fest zimny fusak (napr. kozusinovy kaiser, elodie details alebo ine fakt teple), ale pouzivam lodger - aj so zimnou vlozkou, aby mala odspodu a chrbatika teplo, ta zimna vlozka ju uz aj tak celu nezakryje, teda, co sa tyka mladsej, samozrejme... @jankastubka
ja tiez davam to este nie je take teplo a deti si sadnu aj na zem v skolke a rano je este dost chladno

davam nedavam podla iks roznych veci - ci svieti nesvieti slnko, ci fuka, nefuka, kolko je stupnov, ci sme vonku rano, cez den alebo podvecer, ci ideme len na 15 minut so psom alebo bude 2-3 hodiny v zahrade lozit po vsetkom moznom 🙂