icon

Detská pestúnka s dobrým dosahom

9gabi9
26. máj 2022

Ahojte.
Čítala som tu viac diskusii, mnohé sú staršieho dáta, preto som sa rozhodla napísať....

Vie mi niekto poradiť detskú pestúnku s dobrým dosahom?Takú, že aj keď budeme napr. u starých rodičov v starom dome (hrubé múry) a dcéra bude spať na poschodí, bude mať vysielačka dobrý signál.
Nepotrebujem ju využívat doma, skôr len príležitostne na chatách a u rodičov.
Preto by nám kľudne postacil aj starší model z 2. ruky. Len neviem ktorý z pohľadu dosahu je pre tieto účely ok.
Ešte doplním, že obraz nepotrebujem, stačí zvuk.

Za odpovede vopred ďakujem

klaudia_123
26. máj 2022

Ja som hľadala taktiež kameru s dobrým dosahom, keďže máme poschodový dom a taktiež hrubé múry. Baby pestúnky sú zbytočne drahé a máloktorá má dobrý dosah. Na odporúčanie mamičiek som si zakúpila túto kameru https://www.okay.sk/products/ip-kamera-tp-link-...

a som maximalne spokojná a odporúčam všetkými desiatimi. Je to na wi-fi a viete bábo sledovať aj z druhého konca sveta. Samozrejme, že je tam heslo a obraz je super či denne alebo nočné videnie, taktiež tam je nahrávanie, fotenie, viete rozprávať cez kameru na bábätko a upozorní aj na pohyb. Cena je super ja som túto kameru spolu s pamäťovou kartou kúpila za cca 50€ a neľutujem 🙂

9gabi9
autor
26. máj 2022

@klaudia_123
Ďakujem za odpoveď
Áno, tiež som najprv pozerala kamery s prepojením na môj telefón cez aplikáciu. Ale keďže ti chceme využívať aj na chate kde nie je wifi pripojenie, radšej by som šla do klasickej pestunky

lesnajahodka
2. jún 2022

@9gabi9 môžem sa opýtať? Našli ste teda niečo? Tiež hľadám niečo z domu na dvor, kde nie je wifi pripojenie🙂

9gabi9
autor
2. jún 2022

@lesnajahodka
Zatiaľ nie. Ale pôjdeme k známym na návštevu, od ktorých sme dávnejšie mali požičanú pestúnku na svadbu a tá mala výborný dosah. Chcem sa ich popýtať aký typ to bol. Škoda že ju už nemajú. Dám Vám vedieť

lesnajahodka
2. jún 2022

@9gabi9 ďakujem krásne 🙂