icon

Detské topánky na zimu

jozef505
23. nov 2021

Dobry den vsetkym, chcem sa opytat, su podla vas tieto topanky vhodne na zimu (aj so snehom snat 🙂) pre 5rocne dievca?
S manzelkou mame rozdielny nazor ✌️✌️✌️

Detské topánky na zimuDetské topánky na zimuDetské topánky na zimuDetské topánky na zimu
anjelicek26
23. nov 2021

No moja by sa rozplakala, keby to vidi... inak asi nepremokave budu, treba impregnovat pre istotu. Na zavazovanie v tom veku je tiez pekna ostara.

jozef505
autor
23. nov 2021

@anjelicek26 preco by plakala? 🙂 ze by take chcela? Alebo naopak.... ✌️

anjelicek26
23. nov 2021

@jozef505 Tak su to vyslovene chlapcenske topanky, strih, farba, snurky... nie je ruzova barbina, nosi aj tmavo modre, cierne topanky, ale toto by bolo moc aj na nu 😂

marcellka32
23. nov 2021

To su chlapčenské topánky

jozef505
autor
23. nov 2021

@marcellka32 ona sama si ich vybrala 🙂 ide mi skor o funkcnost

thereisabear
23. nov 2021

Podľa mňa sú ok, ale určite by som ich poriadne naimpregnovala. A možno dokúpila aj snehule, vyslovene do snehu.

enoula
23. nov 2021

Mne by bola asi zima v nich, ale deti sa ovela viac hybu, takze na beznu hnusnu zimu ako byva posledné roky, by mohli stacit

simona92101
23. nov 2021

@jozef505 znacka dobra,ale skor ako turisticke,do snehu na sankovanie urcite nie.

lyci
23. nov 2021

@jozef505 vyzeraju ako celorocna obuv. nie su zateplene na zimu. jedine s hrubymi ponozkami

saganka
23. nov 2021

nechapem co je na nich vyslovene chlapcenske, mojej dcere by z hladiska dizajnu vobec nevadili... syn mal tento model (inej farby) pred par rokmi, a pouzivali sme ich prave na predzimove a pozimove obdobie, alebo na turistiku... vyslovene do najvacsej zimy a snehu nie, neviem si to predstavit

andreakg
23. nov 2021

@jozef505 podľa mňa môžu byť, ale len na suchú zimu

asia83
23. nov 2021

@jozef505 Nie. Toto sú chlapčenské topánky. Kvalitatívne áno, podľa mňa sú vhodné chlapcovi na zimu.

simsalabim
23. nov 2021

@jozef505 chlapcenske, na suchu bratislavsku zimu s teplotami cely cas nad nulou na kratsich prechadzkach celkom OK, i ked ja by som ich povazovala ako vhodne na suchu jesen. Ale inak - toto je podla mna celorocna turisticka obuv do sucheho prostredia.

beata_k
Odpoveď bola odstránená
jozef505
autor
23. nov 2021

Dakujem vsetkym babam za odpoved 👍

tncka
23. nov 2021

@jozef505 ja zasadne kupujem uz x rokov Laop Phari,nikdy nepremokli,teple a vysoke. Toto by som dietatu neobula do snehu

simsalabim
23. nov 2021

@jozef505 tak sa este podel o to, co si o nich myslis ty a co tvoja zena.