icon

Detské vlhčené obrúsky s príjemnou vôňou

dzt
20. apr 2025

Baby hľadám detské vlhčené obrúsky s PRÍJEMNOU VÔŇOU. Ja neviem prečo, ale mne všetky zvláštne páchnu, niektoré až smrdia

babushkaem
20. apr 2025

Podla mna ti preto smrdia l, aby obsahovali co najmenej chemikálií a parfumov, kedze je to pre deti

pribinak
20. apr 2025

Tie s vôňou obsahujú parfumy, čiže chemia navyše.
Takze radšej bez

sara07
20. apr 2025

skus ich proste vyradit, ja som vždy umyla ,a utierky vlhčené len vyslovene ked sme boli vonku že nebolo vyhnutia
ano aj mne smrdeli

veronikah96
20. apr 2025

Práve preto ti najskôr smrdia, lebo nemajú parfumáciu. MlNa druhej strane presne ten parfum zbytočne môže len dráždiť alebo vysušovať pokožku. To je tak isto ako aj s telovými mliekami ci detskými alebo pre dospelých ...bez parfumacie ako keby až smrdeli, ale na koži to vôbec necítiš

heln
20. apr 2025

@dzt ja kupujem babylove biele sensitive, resp teraz maju inu farbu. pamperskove mi smrdia sprepacenim ako hovno. ine som si neoblubila.
vlhke utierky pouzivam aj na ine potreby, nie len na utieranie detskeho zadocku.

domak2
20. apr 2025

Ja mam najradšej huggies aloe, nesmrdia a keď vytiahnem jednu nejde s nou ďalších 20. Ale neviem ci sú dostat na sk aj tu v uk sa predávajú len v par sieťach.

saxana000
20. apr 2025

Nivea creme alebo pampers harmonie tie oranzove s kamilkou tie dvoje ozaj krasne vonaju.

julish
20. apr 2025

Mne pediatricka vyslovene radila: vlhcene vyhodit a pekne vodou a klasickou plienkou. Nebol problem so zapalenou ritulou

lisymbia
20. apr 2025

Za mňa najlepšie water wipes alebo obyčajný perlan a voda

taktotedanie
20. apr 2025

@dzt lebo je to svinstvo
Zober perlan namoc do vody a mas vybavene

ronie338
21. apr 2025

My doma používame štvorce z dm, od narodenia, aj v nemocnici. Kým bol menší v repiku som namocila, teraz už len cista voda. Vlhčené sme mali len na von a to tiež tie 99% vody, lebo mali sme raz z lidla klasické a sme šli vo vlaku nemala som iné a tak mu tvar zcervenela po jednom utreti ze potom som radšej klasickú vreckovku svojou vodou namocila a tak mu utrela. Používame pampers harmonie, občas babylove