Digitálna detská pestúnka s dosahom viac ako 400 metrov

langika
21. feb 2017

Ahojte baby 🙂

ideme kupovať pre kamarátku detskú elektronickú pestúnku a ja zatiaľ nie som mama, tak nemám žiadne skúsenosti 🙂
chce aby mala hlavne dosah viac ako 400m a aby aj vydržala pár rôčkov a bola v prijateľnej cene 🙂 viete mi nejakú poradiť podľa Vašich skúseností?

ďakujem

sovica
21. feb 2017

Deti mám už väčšie, takže asi aj elektronické pestúnky sú už v tejto dobe na vyššej úrovni (my sme mali len obyčajné "vysielačky" zn. Philips), ale s dosahom väčším ako 300-330 m som sa zatiaľ nestretla. My sme mali, tuším, 150 m a v pohode to stačilo, keď sme aj boli u svokrovcov na záhrade a dieťatko hore v izbe. Nechcem sa nikoho dotknúť, ale kamoške je načo dosah viac ako 400 m? Či vlastní mega vilu s mega pozemkom? Veď to je bez 100 m takmer polkilometra🙄

langika
autor
21. feb 2017

Popravde neviem a neriešim to 🙂 nepýtala som sa 🙂 dostali sme inštrukcie tak zisťujeme :D našla som na internete aj s dosahom 800m, takže sú aj viac ako 330m, ale skôr by som rada osobné skúsenosti. Skúsim pozrieť aktuálne Philipsky 🙂

hettinka
21. feb 2017

no neviem, ale to chceš vážne ísť preč od dieťaťa, ktoré necháš samé v postieľke, pol kilometra? Však ked začne plakať, alebo sa niečo stane, tak to bude koľko trvať, kým dobehneš?

kvetinkaseveru
21. feb 2017

My sme kupili vysielacky Motorola. Tie drahsie sa daju prestavit,aby sa zapli automaticky na zvuk (napr.plac dietata) a maju dosah 6km na rovine. Cize pouzitelne ako vysielacky na dovolenke a pod.

langika
autor
22. feb 2017

@hettinka poprosím Vás, ešte raz si prečítajte môj príspevok a až potom reagujte, všimli ste si že by som to zháňala pre seba?

langika
autor
22. feb 2017

@kvetinkaseveru ďakujem za radu 🙂