Disney mánia. Čo kde zohnať?
sem sa disney maniacky myška minnie,mickey mouse,macko pu,hello kitty atd mozme si davat rady kde co zohnat za aku cenu a tak...vsetky ste vítane🙂Mna osobne drží minnie ale nemozem povedat mame zopar kuskov aj inych veciciek z tymito krasnymi 😀 😀 postavičkami🙂
dievcata nekupite niektora pre seba? https://www.modrykonik.sk/bazar/tricka-topy-tie...
@mika1979 ake tričenko predavaš moja kuk chcem
@chrenkovae myslim,ze si uz nasla 🙂
@mika1979 ach jaj no nablizsie ked pojdem do tesca ale do vacsieho pokukam aj pre mna nieco nech ladíme z malou 🙂 🙂 🙂 ...ja som nasla taku krasnu mikinu na tom MMB českom ale neviem ci mi ju posle na SK a ked to bude drahe tak kaslem na to lebo mikina stoji 240kč to je fayn len asi posta bude draha ach jo🙂
@katuska01 no,len popozeraj,nech ladite 😀 😀 😀 ano na ceskom MMB maju krajsie vecicky a zda sa mi,ze aj za lepsie ceny,no ale to postovne,je fakt drahe☹ja som raz nadabila na jednu,co mala veci aj na slovenskom,ale bola niekde od hranic,mala aj slov.ucet,takze to bolo v pohode,lebo raz do tyzdna chodila na slovensko posielat baliky,ale ked je z daleka,tak neviem 😒 ved uvidis,co ti odpise 😉
@katuska01 jeeej tak to je super 😀a este lepsia cena,ja za taku cenu neviem nakupit ☹ aj ja som objednala jednu,ale za 13 eur,cervena,biele bodky,no neodolala som,ked dojde,tak tiez hned fotim 😀 😀 😀 😀 a uz teraz sa tesim na tvoje foto 😀 😀 😀
@mima88 faaakt?no ja sa prave chystam popozerat do toho nasho tesca,len som sa prisla pozriet ,co je nove na MK a utekaaaaam,dufam,ze v tom nasom ju budu mat😀dik za typ 😀 😀 😀

@mika1979 jasne aj ja urcite dam vediet keby najdem🙂ja stale pozeram na nete aj tu bielu mikinu ci sa niekto nerozhodol predat ale ved ja si pockam na tu vasu 😀 😀 😀 ked vam bude malickaaaa 🙂 🙂 🙂 🙂