Disney mánia. Čo kde zohnať?
sem sa disney maniacky myška minnie,mickey mouse,macko pu,hello kitty atd mozme si davat rady kde co zohnat za aku cenu a tak...vsetky ste vítane🙂Mna osobne drží minnie ale nemozem povedat mame zopar kuskov aj inych veciciek z tymito krasnymi 😀 😀 postavičkami🙂
baby zohanam vsetko pre deti so smolkami smoulinkami a podobne poradite kde ??hodte linky alebo dajte nejaku stranku diki
@katuska01 ano teraz mi to uz islo...booozeeeee ake nadherne veci,hned by som vsetko brala,uuuuzasna vybavicka na leto,ja asi idem kradnuuuut ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ inak duufam,ze sa mi dnes konecne podari poslat ti tu mikinu,nestihala som,mam oca v nemocnici,ide velka noc,s malou po lekaroch na kontroly,tak nestiham,ale posnazim sa dnes poslat,ked nie,tak zajtra urcite...mrzi ma to,lebo viem,ze sa na nu tesis 😉 😉 😉
@mima88
@mika1979 baby ako spravne maniacky by sme mali z takou chodit len najst niekoho kto to zacvaka 😀 😀 😀 http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=13671513&tab=0

@mima88 presne ceny su dooost vysoke☹
@mika1979 moja ja neviem preco ani mne uz to co ved mime to ukazalo aj mne vcera sakraaaa take pekne kusky tam boli ach jaaaaj 😀 😀 😀 a teraz som to prelozila maju nieco so strankou ked to pojde myslim ze ti to ukaze teda dufam 😀