Disney mánia. Čo kde zohnať?
sem sa disney maniacky myška minnie,mickey mouse,macko pu,hello kitty atd mozme si davat rady kde co zohnat za aku cenu a tak...vsetky ste vítane🙂Mna osobne drží minnie ale nemozem povedat mame zopar kuskov aj inych veciciek z tymito krasnymi 😀 😀 postavičkami🙂
@mika1979 nie nie netrafil hehe ale myslela som si ze to bude viac takze to nieje az tak moc ale nezaskodilo by keby iskla aspon na 15€ hehe...no tak to pojdem niekde omrknut ak budu mat v okolí nasu velkost a skusim aj ja....a maju aj tie 70% zlavy ale na bundy to asi neplatí co? 😀 😀 😀
ake zlavy maju v tescu aj na minnie vecičky?
@chrenkovae neviem ci aj u nas je asi tesco anti minnie lebo tam nenajdem ani jednu vecicku ale ved
@mika1979 bola dneska tak ona snad odpise ci aj tie nase ,,poklady,,su v zlave🙂 🙂 🙂
no mohli by byť išla by som to tam troška prevetrať a hlavne penaženku hihi 🙂
@chrenkovae nooo to veru hej aj ja pojdem...skoda ze u nas je tesco o nicom☹ale sak ja si najdem🙂kde ju prevetram🙂
ach jaj toto je nadherne...a ta mikinka na tom obrazku medzi tymi vecickami super 😀 😀 😀 ...
@katuska01
@chrenkovae no dievcata ,zlavy mali len na nieco z disney,ale velmi malo☹ napr .tuto bundu nemali v zlave (asi nova kolekcia ),ale bola som kupit tie platenky s minnie,co mam v albume pre jednu mamicku a teraz boli za 6 eur,normalne stali 12,ja som kupila za 8 a teraz su uz len za tych 6,inak som si asi ani nic nevsimla z disney veciciek v zlave 😒 😒 😒
kati,tie ceci,co si dala link su nadherne,inak ten prsiplast mame aj my a je uuuuuzasny 😀 😀 😀 a mikinu by som hned brala 😀 😀

@mika1979 jasne vecer mrknem urcite🙂 🙂 🙂 utekaj a pekne vsetko popozeraj co kde noveho🙂