icon

Disney mánia. Čo kde zohnať?

katuska01
10. aug 2011

sem sa disney maniacky myška minnie,mickey mouse,macko pu,hello kitty atd mozme si davat rady kde co zohnat za aku cenu a tak...vsetky ste vítane🙂Mna osobne drží minnie ale nemozem povedat mame zopar kuskov aj inych veciciek z tymito krasnymi 😀 😀 postavičkami🙂

ankalv1
Autor odpoveď zmazal
mika1979
31. dec 2012

@ankalv1 no veru,vsimla som si,ze niektore to prehanaju az velmi ☹

sofia212
19. feb 2013

@ankalv1 ahoj🙂 mame zaujem o tu supravicku. Predavate ju este?? je krasna

ankalv1
19. feb 2013

@sofia212 dobrý deň, tú súpravu už nemám

laylalu
28. feb 2013

tu je nejake disney oblecko - vypredaj - mickey mouse slipky, cars tricka, bambi pre dievcata, 3-dielnu cars supravu a ine..nakuknite 🙂 https://www.modrykonik.sk/shopy/predajca/des_ire/

ivulienka79
28. feb 2013

Ahojte babenky... vy ste ale fakt iné maniačky 😀 😲 😀 (akokeby ja som bola lepšia 🤐 ). My okrem Minnie fičíme aj na Hello Kitty. Mám zopár Minnie vecičiek v albume, ak budete mať chvíľku času mrknite.

fondgirl
13. mar 2013
zuziq8
19. mar 2013

Baby, neobjednávate niektorá veci z www.disneystore.co.uk ? Chcela by som odtiaľ tričko na narodky pre malú, ale poštovné by ma vyšlo raz toľko ako samotné tričko 😒

chrenkovae
22. mar 2013

@mima88

@mika1979
@katuska01 Ahojte minnie maniačky tak ja som to tu zanedbala a akosi som sa odtialto vytratila.Ale minnie som stale verna aj ked toho kupujem pomenej,ale pačiť sa mi bude vždy 🙂 🙂 A vy ste ako na tom?

mika1979
22. mar 2013

@chrenkovae no ako vidis,aj my to tu nejak zanedbavame 😒 aj my mame par kuskov kupenych na jar - leto,ale uz toho nie je az tak vela ako predtym,aj ked sa mi stale pacia tie vecicky,su rozkosne a asi vzdy budu 😀 😀

eshop_webmoda
28. apr 2013

Ahojte Disney-maniacky ;) Pripravené na leto? Ak by ste niektorá mala záujem, môžete nakuknúť aj k nám do albumov 🙂 Na leto máme v ponuke krásne detské plavky a sandálky 🙂

damave
30. apr 2013

Ahoj ja mám e shop s DISNEY oblečením ste všetky srdečne vítané..... 🙂

detskeoblecko
23. aug 2013

asi je tu naozaj viacej stranok s Disney oblecenim, samozrejme aj nas...uz len si porovnat ceny a postovno, ci prepravne naklady a sup do kosika...moje odporucanie, dohodnut sa viacej kamaratiek a postovne sa zmensi...

sisa2210
30. aug 2013

Ahojte mamicky, nepredavate mensie vecicky minnie,hello kitty velkost 80?

detskeoblecko
2. sep 2013

@sisa2210 samozrejme, pozrite si podla velkosti na nasej stranke...urcite si nieco najdete

saraviki
Odpoveď bola odstránená
detskeoblecko
20. sep 2013

a co tak nieco pre dievcata aj chlapov?..

anjelicek26
20. sep 2013

Inak maniacky na minnie... tieto su uzasne, ale preorder az december 😝

http://www.sportsdirect.com/disney-mouse-infant...

mika1979
23. sep 2013

@anjelicek26 ozaj su perfektne 🙂 🙂

anjelicek26
23. sep 2013

@mika1979 - mne uz Saska nechce ziadne detske motivy, tak ma to mrzi, lebo su peknuckeee

mika1979
23. sep 2013

@anjelicek26 noo tak ale ona je uz velka kocka,moja este len bude mat 5 rokov,takze to sa este da 😀 😀 a nad tymito budem silno uvazovat,velmi sa mi pacia 🙂 🙂 🙂

bronia13
23. sep 2013

@anjelicek26 tie su krasne tu v USA ich ani nemozem najst

detskeoblecko
24. sep 2013

nieco pre vase paradnice na nasej stranke

adripat
25. sep 2013

Tu je tiez vela Disney oblecka pre deti a za dobre ceny
http://bubino.sk/

🙂

rozpravkoveoblecenie
Odpoveď bola odstránená
dferkova
11. feb 2014

ahojte maminy. neviete kde v Trnave zozeniem tuto celenku ?

katuska01
autor
13. feb 2014

Ahojte maminy hoci som zakladatelka tejto temy veeelmi dlho som tu nebola kedysi to bolo na dennom poriadku ale mala pomali a isto vyrastla a uz nieje tolko casu chcem vam len povedat ze ak by ste mali zaujem mam este par veciciek hlavne minnie ktore by som posunula dalej dalsim maniackam keby bol zaujem hodim vam sem foto..😀😀😀

detskeoblecko
2. mar 2014

uz mame vela Disney veci aj skladom....

kajka18
31. mar 2014

@katuska01 môžte aj na mail? rada by som to mrkla... blížia sa narodeniny (3 roky) a minnie musí byť 🙂 ďakujem... mail: kajka18@centrum.sk