Disney mánia. Čo kde zohnať?
sem sa disney maniacky myška minnie,mickey mouse,macko pu,hello kitty atd mozme si davat rady kde co zohnat za aku cenu a tak...vsetky ste vítane🙂Mna osobne drží minnie ale nemozem povedat mame zopar kuskov aj inych veciciek z tymito krasnymi 😀 😀 postavičkami🙂
@mika1979 no dakujem ty velmi pekne fuuu to aby som išla dakde robiť vieš ja som sama s malinkou no sice žijem s rodičmi,ale Miškin otec nema zaujem takže to nemôžem prehanať ☹.A neplati ani cent.
@katuska01 ahaaa už chapem no ked niečo tiež pekne uvidim tak aby som to sem hodila,ale vy ma určite babulky predbehnete hihi
@chrenkovae ahaaa,tak to je ina kava,to chapem,ze nemozes tolko minat,inak smutne,ze otec nejavy zaujem o vlastne dieta ☹ ☹ ☹ nechapem
@chrenkovae super🙂
@mika1979 jaaaaaaaj no to mi hovor nasa Bianka mala v tom dneska uspech pockaj hodím ti foto boli sme na takej akcii medzi ludmi a mala uspech🙂 🙂 🙂
@mika1979 no tiež ma to mrzelo zo začiatku,ale už to neriešim ja som štastna že ju mam je zdrava a odomna dostane všetko čo bude potrebovať lebo ju milujem a je pre mna všetkym 🙂.No ale dosť takže minnie maniačky už sa tešim na dalšie skvele vecičky na čo natrafite hihi
@katuska01 hod foto,jasne,tesim sa 😀 😀 😀
@chrenkovae jasne,mozno uz neriesis,ale aj tak nechapem takych chlapov,uzivat si to hej a zodpovednost ziadna,ako s tym mozu zit? 😒 😒 😒 ....no dalsie vecicky dojdu buduci tyzden a hned dam foto,neboj 😀 😀 😀 😀
@katuska01 mala paradnica krasna je bambulka no tak ta môže isť do časopisu 🙂
@mika1979 no vidiš moja su taky chlapi a zrovna som na takeho natrafila
@chrenkovae
@mika1979 dakujem za malu🙂mna to strasne baví ju obliekat dneska vecer vytvorím album kde je mala v minnie vecickach sa budem nudit muz isiel na ryby tak som samaaaa z detmi🙂 🙂 🙂 maaaaaaam fotooooooo 😀 😀 😀
@chrenkovae ja viem,ze su ☹
@katuska01 kati no vidis,hned je to lepsie 😀 😀 😀 tiez si kocka,tak sa neskryvaj 😀 😀 😀 😀 😀
@katuska01 nooo konečne si v plnej parade a neskrivaš sa nam hihi malinka je nadherna
@mika1979 hehe no veru to je velike ked bude nam dobre bude dufam aspon za polovicu🙂
@chrenkovae 😀 😀 😀
juj baby tak to radsej ani nechdte do disnyelandu pretoze tam vykupite vsetko!!!! myslim vazne...... od budikov azensku bielizen, a detske veci parada oco=sobne velmi sa mi paci aj zenske veci bielo zlate decentne alebo bielo strieborne, alebo cierne strieborne... dokonca aj zenske nohavicky su sexi s mickey .. 😀
@erikasadek no určite by som niečo kupila,ale hlavne kvôli tym postavičkam a tomu prostrediu by som tam išla s malinkou no,ale u nas je to nesplneni sen ☹ ked som sama s malinkou

@mika1979 ok teda veru veru aj ja som zacinala nevinne a teraaaaaaaaaaz fuuuuuuuu neni tyzdna keby nieco nepribudne no ale sak co keby to kupil niekto iny no nie?hehe🙂