Disney mánia. Čo kde zohnať?
sem sa disney maniacky myška minnie,mickey mouse,macko pu,hello kitty atd mozme si davat rady kde co zohnat za aku cenu a tak...vsetky ste vítane🙂Mna osobne drží minnie ale nemozem povedat mame zopar kuskov aj inych veciciek z tymito krasnymi 😀 😀 postavičkami🙂
@erikasadek dakujemeee si zlata 🙂
@erikasadek no ved toho sa bojim,ze tam miniem hroooozne vela penazi,ale kym sa tam ja dostanem,tak uz ma ta mania urcite aj prejde 😀 😀 😀 😀 pozeram,ze si z francuzska,tak to nemas daleko,nie?dufam,ze sa tam aspon raz v zivote dostanem 😀 😀
@mika1979 nechcem rypat 🙂 ano zijem v parizi a tak sme tam skoro kazdy vikend s detmi... 😉
co s atyka penazi ako turista tam urcite vela minies.. 😀
@erikasadek jaaaj viem si predstavit ale mozno raz sa tam dostanem ale musim najskor setrit veeeeeeela penazi na disney oblecko co by som ta pokupila detom 😀 😀 😀 😀
@mika1979 co hovoris zaciname setrit a mozno raz tam pojdeme spolu na nakupy... 😀 😀 😀 juuuj krasna predstava🙂
@mika1979 podla mna je to blbost, vobec nemusis minut hrooozne vela penazi. My sme boli v disneylande pred cca rokom a pol, nemali sme ziadne financne obmedzenie, mohli sme minat, kolko sme chceli a aj tak sme vela neminuli. ved nemusis doslovne vykupit cele obchody....staci jeden-dva suveniry pre deti, to je tak max. 100 eur, plus jedlo. My sme mali ranajky na hoteli, boli fakt velmi syte, vydrzali sme az do nejakej 4-5 a potom to McDonald istil, bol najlacnejsi a istota, ze vieme, co budeme jest. naozaj sa to da, nie je to take nerealne. ved dolezitejsi je disneyland, nie suveniry, ci nie? Moja dcera sa suvenirov dodnes ani nedotkla a pritom boli pre nu vtedy zivotne dolezite, ale spomina stale 😉 a fakt to stalo za to. urcite este niekedy pojdeme, ked bude krpec vacsi.
@aliza ahoooj sorry ze sa vam do toho montujem ale myslím ze
@mika1979 mala namysli ze minie veeeela penazi na minnie oblecko ktoreho je tam zrejme neurekom a take vselijake krasne ze si clovek nevie vybrat🙂.....inak toto triko je nadherne len ta cenaaaaaaaaaaa 😒 http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=11256145&tab=4
@katuska01 OK, ale je to disney oblecko take dolezite? teda neviem, ale my sme mali toto dopredu spracovane, ze tam ideme najma kvoli disneylandu samotnemu...ako nebol financny problem, ale zazitky boli pre nas a najma pre dceru dolezitejsie. My sme sa vlastne v tej casti, kde su obchody, velmi nepohybovali, mozno preto. A ani nebol cas, ved to je taaaak obrovske, mali sme co robit, aby sme za tie necele 3 dni vsetko stihli.
@katuska01 ved jasne, ja to chapem, tiez mam slabost na taketo veci 😀, len mi to nedalo a musela som zareagovat, kedze som to pochopila v zmysle, ze nejdem do disneylandu kym nenasetrim aj na oblecko.... lebo naozaj, nie je to tam to dolezite, teda aspon pre nas nebolo a to moja dcera je riadna materialistka
@aliza ale ved jasne reaguj,mozno sme to zle napisali aj my,samozrejme,ze najdolezitejsie su tie zazitky a hlavne koli nim by som tam sla,to je jasne,urcite by som sa netrepala taku dialku koli oblecku,to hadam chapes,som sice minnie maniacka,ale zas nie az tak,aby som sla do disneylandu len koli obleceniu.tym setrenim som myslela aj to,ze cesta nieco stoji,ubytovanie,vstupne,strava a urcite to nie su male peniazky a ked uz by som tam bola,tak samozrejme ,ze by som tam chcela kupit aj nejake to oblecko,co si myslim,ze tiez nie je najlacnejsie 😒 😒 😒 nevravim,ze by som tam nakupila 3 kufre oblecenia 😀 😀 a mozno mas pravdu v tom,ze keby som tam vosla,tak by som na nakupy ani nepomyslela,neviem,lebo som tam nikdy nebola a neviem ako to tam vyzera, maximalne tak z obrazkov,ale myslim,ze je to trosku skreslene,ty vies povedat,ked si tam bola,no ale ako sa poznam,bez nejakeho tricka by som asi neodisla 😀 😀 😀 takze @katuska01 setrime a raz sa tam urcite dostaneme a stratime v tej nadhere 😀 😀 😀 inak tricko krasne,ale cena fakt uz moc ☹ ☹ ☹
@mika1979 noooo vazne jasne hned pridam foto ako vsetko dorazí🙂 🙂 🙂 🙂 ja noo este mam zatial robila som malej poriadok vo veciach tak mam trosku priestoru🙂 a dneska som poobede zehlila a tak ma to tesilo lebo kazda druha vecicka bola minnie tak nam teda ani jedna ta vec nestojí v skrini🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 ako mi niektory vravia a naco jej tolko toho je🙂 🙂 🙂
@katuska01 ja som robila poriadok malej v skrini asi predvcerom,chystala som uz aj jesenne veci a zistila som,ze az na jedno tricko mame vsetucke tricka s minnie 😀 😀 😀 inak aj my vsetko,co kupime nosime,nic nam nenosi v skrini,niekedy malu prezleciem aj 3x za den,tak nam toho treba vela 😀 😀 😀 niekedy sa dokonca obavam,ze aj to mnozstvo,co mema,nam bude malo 😀 😀 😀
@mika1979 jasne, ze som to pochopila, ze to nie je len o oblecku 😉 a nepotesim ta, tie obchody su tam 'brutalne', takze sa treba najprv zbavit tejto zavislosti a az potom tam ist 😝. My zijeme v UK, mame tu Disney obchody s podobnym tovarom, ako v disneylande, takze mozno preto nas to az tak nechytilo. Ale uprimne, mala som co robit, tiez som zo zaciatku vsetko chcela, ale zdravy rozum zvitazil 😎. Z oblecka mi mala rychlo vyrastie a hracky su zachvilu v kute...
@mika1979 hehe presne tak a ono je najlepsie na tychto vecickach minnie ze sa daju krasne kombinovat medzi sebou 🙂 😀 tak to je super ze mate uz takto aj ja chceeeem ale pomalicky sa blížim🙂no presne aj moje dieta sa dokaze tak zaspinit ze az strach tak samozrejme sa prezliekame🙂sak na co mame tolko toho🙂a inak veciciek pre deti nikdy nieje dost🙂 😀 😀 😀 😀
ahojte maniačky, tak v tescu som dnes objavila za polovicu krasne tramky minnie (6 eur) a botasky minnie (7 eur) a tiez aj ine topanky maju zlacnene 😉
@mima88 jaaaj rada by som ale my uz mame tolko parov topanok ze mala ich uz neznosí a manzel by ma uz z domu asi vyhnal keby dotrepem dalsie🙂🙂🙂keby viem ake budeme nosit na jar ale to je ze neviem inak ja by som ich brala hned..🙂ale mozno ma budu palit a napisem ti🙂 😀 😀 😀 inak dakujeeeem si strasne zlataaa🙂 😀 😀
@aliza 😀 😀 😀 tie disney obchody vam zavidim 😀 😀 😀
@katuska01 no asi tak,nikdy ich nie je dost,neviem ako ty,ale ja malej napr.kupim asi 8-10 pancuch na zimu ( mozno prehnane,ale zo skusenosti viem,ze jej tolko treba ) a nechapem,ked mi napr.svagrina povie,ze kupi malej 2 pancuchy na zimu a maju dost ,tak ja malej aj pancuchy prezliekam kazdy den,ved nozka sa jej spoti a ked sa oleje,musim dat nove,takze my potrebujeme vela toho 😀 😀 😀
@mima88 tie platenky cervene uz mame doma ,su krasne,my ich uz aj nosime a tie botasky nam akosi nesadli na nohu,neviem preco?botasky musim malej skusat,nie kazde jej sadnu,inak tieto u nas mali este na jar,teraz maju take cerveno biele a tiez su za 7 eur momentalne 😀 😀 😀
@mika1979 mam ti povedat kolko mame pancuch zatial presne 10ks 😀 😀 a dalsie na ceste a tie suuuuuuuu z minnie🙂lebo ja prezliekam malej pancusky tiez kazdy den a automaticky idu do prania aj mne hovoria sak su to pancuchy to nema ako zaspinit nooo ale ja za to nemozem ja automaticky vsetko co ma na sebe ide do prania aj ked to nieje spinave ale predsa🙂 😀 😀

@chrenkovae neboj raz sa to splni.. urcite///// treba dufat ze raz bude lepsie a raz mozno splnis sen tvojej malej ako aj sebe//// 🙂