icon

Disney mánia. Čo kde zohnať?

katuska01
10. aug 2011

sem sa disney maniacky myška minnie,mickey mouse,macko pu,hello kitty atd mozme si davat rady kde co zohnat za aku cenu a tak...vsetky ste vítane🙂Mna osobne drží minnie ale nemozem povedat mame zopar kuskov aj inych veciciek z tymito krasnymi 😀 😀 postavičkami🙂

mika1979
19. sep 2011

@katuska01 presne aj ja to tak robim,ja jej tiez musim nejake pozhanat este ,lebo mame momentalne len 2 ks a uz sa blizi zima,ake si jej kupila ty?odkial?

katuska01
autor
19. sep 2011

@mika1979 tieto minnie co pridu budu z MMB ale to skor k suknicke to su cisto cervene a je tam hlavicka minnie...ale takto co mam pancusky ja som este dost pokupila minuly rok teda ked sa vypredavali pancusky lidl,tesco a pomali sa mi to nazbieralo 😀 😀 😀 a teraz som aj rada tak pomali uz vytahujem🙂inak su jej dobre niektore co nosila este aj minulu zimu 😀 😀 😀

mika1979
19. sep 2011

@katuska01 nam je vsetko malicke,zo vsetkeho akosi vyrastla 😀 😀 😀 musim popozerat aj ja nieco uz,lebo fakt zacina byt zima a 2 ks su malo a to sa mi este zda,ze jej budu asi väcsie ☹

katuska01
autor
19. sep 2011

@mika1979 no inak ja si neviem predsatvit ze 2ks pancuch lebo ved ja aj pri synovi musim mat aspon 5ks aby mal aspon do skolky kazdy den ciste urcite lebo ved to je strasne on ako dokaze zaspinit pancuchy🙂inak pre neho nemam ani jedny ten vyrastol tak ze jemu je vsetko male takze teraz skor jemu musim zohnat🙂

mika1979
19. sep 2011

@katuska01 to si neviem predstavit ani ja,ved aj ja si menim ponozky kazdy den,aj detom a pancuchy su to iste,nie?nozka sa poti rovnako 😀 ja synovi od minuleho raka kupujem len spodky a na to si da ponozky,ale to ma doma aspon 4 kusy,aby si to menil kazdy druhy den a ponozky kazdy den,my toho mame vela ,ked bol mensi,tak to iste,co mala,mal aspon 10 pancuch,mozno je to aj profesionalna deformacia,predtym som predavala pancuchy a ponozky,tak mi to asi ostalo 😀 😀 😀 😀

katuska01
autor
19. sep 2011

@mika1979 nooo ja som síce nepredavala ale tiez si myslím ze je to ako u nas z ponozkami tiez ich nenosíme 3dni🙂a tiez ja teraz ked preberam veci aj po malom tak je tam strasne vela pancuch a neratam tie ktore znicil a to doslova🙂inak tie spodky by som mohla aj ja mu kupit mozno by sa aj potesil strasne nerad si oblieka pancuchy hlavne v skolke🙂 😀

mika1979
19. sep 2011

@katuska01 skus,lahsie sa obliekaju 😀ja som svojmu kupila,lebo sa tiez vzdy zlostil,ze sa mu pancuchy tazko obliekaju,ale spodky nechcel ani za svet a teraz na nich neda dopustit 😀 😀 😀

katuska01
autor
19. sep 2011

@mika1979 heeeej super tak kupim ak tu niekde u nas zozeniem🙂🙂🙂jaaaaaaj cakam postarku som zvedava co prinesie ja uz som v tych balíkoch normalne stratena neviem co kedy hehe🙂ale dneska musim ist zas skusit tie koruny poslat dufam ze to uz pojde lebo ma slak trafí ja neviem co ma ta slsp a to dost casto 😒 inak ty si taka skusena obchodnícka ako sa posiela na dobierku ja som z toho uplny magor 😒 😲

mika1979
19. sep 2011

@katuska01 😀niekedy ani ja neviem,co kedy ma prist 😀 😀 😀 na dobierku nerada posielam,lebo z tych cien som magor aj ☹ neviem si to zistit,az na poste,ked posielam,tam ti daju take dva papire,ktore som ani nevedela vypisat,vzdy som ich vypisala opacne,nakoniec som si nechala jeden ako vzor,ale ked ti dotycna nepreberie zasielku,tak platis vraj postovne este raz zato,ze sa ti vratila,tak ak sa vies s niekym dohodnut,tak nech posle radsej peniazky na ucet,lebo dobierka je aj zbytocne draha,ja som raz posielala jednej pani 1 body za 2 eura a postovne stalo 3 eura,normalne som trpla,ci to preberie,ved za postu dala viac ako za body a za 5 eur mohla mat nove tricko a raz som posielala dost velky balik,cena bola okolo 30 eur a dobierka ma vysla 2,50 eur,tak nechapem tu dobierku ani ja 😒 😒 😒

katuska01
autor
19. sep 2011

@mika1979 fuuu sak to mam poslat zimny overal ta pani ma ubezpecovala ze si to urcite vyzdvihne ale ked ja neviem ako na to nechce sa mi na poste 3hodiny vypisovat papiere nerada to robím najlepsie je to na ucet a hotovo bez starostí toto bude moja prva aj posledna dobierka ktoru posielam ak sa mi to ovsem podarí len ked nasej Bianke sa na poste nepaci je tam hnusny vzduch vela ludí a veeeeeeelmi neochotne damy☹ale vazne otrasne nieco...radsej chodim na postu do tesca len to uz mam o dost dalej🙂 😒

katuska01
autor
19. sep 2011

@mika1979 platenky dorazili su super ja sa tak tešíííííííím 😀 a tebe setík? 😀

mika1979
19. sep 2011

@katuska01 hej to poznam,ja si tiez radsej vsetko doma pripravim a tam to len supnem a idem,ked nie je vela ludi,u nas su tiez take veeelmi ochotne damy,ze az 😒 😒 to asi na kazdej poste,mna s tym listkom poslala prec asi 3x namiesto toho,aby mi presne povedla,co kde mam napisat,hruza☹ ano setik dorazil,hned idem dat foto,este raz dakujem kraaaasne ,je uzasny,mala ho hned aj skusala,vsetko si poobliekala a tak chodila po byte,len odfotit som ju nemohla,lebo straaaasne nechcela ☹

katuska01
autor
19. sep 2011

@mika1979 super tesim sa Bianka uz aj platenky odskusala odfotím ju a hodím fotooooo 🙂 🙂 🙂

katuska01
autor
19. sep 2011

@mika1979 ozaj aj korunky som ti poslala🙂

mika1979
19. sep 2011

@katuska01 som rada,ze su dobre a ze sa pacia 😀 ked dojdu peniazky,napisem,aby si vedela,ze je to ok

katuska01
autor
19. sep 2011

@mika1979 no jasne 🙂dakujeem🙂

mika1979
19. sep 2011

@katuska01 😀 😀 😀

mima88
19. sep 2011

@katuska01 oooook 🙂

katuska01
autor
19. sep 2011

juuuj baby ako sa dostat k tymto vecickam su krasne a tie ceny 🙂 http://direct.asda.com/george/baby-clothes/spot...

mika1979
19. sep 2011

@katuska01 kraaasne ,ja viem ako by sme mohli,len neviem,ci su aj pre moju malu velkosti ,ale jedna mamicka mi tu dala link na MMB na druhu mamicku,ktora objednava vecicky z tejto stranky od znacky george,pisala som jej uz na tie saticky a svetrik za tych 33 eur,ze kolko by ma vyslo,keby mi to objednala,tak jej mozem poslat aj tieto linky alebo ti poslem link na nu a spytaj sa jej ty

mika1979
19. sep 2011

@katuska01 inak krasne vecicky to su a na priamo neviem ako sa k tomu dostat 😒 😒

katuska01
autor
19. sep 2011

@mika1979 heeeeej no jasne to by bolo super mne je jedno kludne jej mozes poslat🙂a kolko by ta vysli tie satocky co u nas 33€? 🙂

mika1979
19. sep 2011

@katuska01 este mi neodpisala,lebo som jej nenapisala na MMb ,ale poslala mail a ten nedosiel,tak som jej dnes pisala,ze co neodpisuje,napisala,ze nedostala ziadny mail,tak som jej preposlala este raz,ale zatial nenapisala,no ked som pocitala podla toho aky kurz ma tam napisany tak tiez okolo tych 30 eur no a neviem este ake je postovne 😒 😒

mika1979
19. sep 2011

@katuska01 http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=11674078 toto je link na nu,precitaj podmienky a co tam ma napisane,ale tusim,ze postovne nema pisane,tak neviem 😒

katuska01
autor
19. sep 2011

@mika1979 jaaaaaj ale tak to sa moc neoplatí veru mozno by si aj prerobila🙂ale niektore tie tricka a mikiny su po 5-10libier to neni az tak vela je?ved myslím ze ta mikinka by nemala viac ako 10€ vyjst no ale samozrejme ked chcu na tom zarobit tak to bude predrazeneeeeeeeee 😒 😒

mika1979
19. sep 2011

@katuska01 neviem,uvidim,co mi napise,skus jej napisat aj ty a poslat linky,ze nech ti zatial len napise ceny a kolko by bolo postovne,napis jej ,ze chces vediet zatial nezaväzne,som zvedava,co napise tebe a kedy

mika1979
19. sep 2011

teraz som nasla take,musim zajst niekedy do HM-ka,urcite tam budu lacnejsie a su pekne,ze? http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=12290934&tab=1

katuska01
autor
19. sep 2011

@mika1979 skusim jej napisat teda a uvidim potom ti dam vediet🙂tie ponozky su mile to take maju v H&M? 🙂