Disney mánia. Čo kde zohnať?
sem sa disney maniacky myška minnie,mickey mouse,macko pu,hello kitty atd mozme si davat rady kde co zohnat za aku cenu a tak...vsetky ste vítane🙂Mna osobne drží minnie ale nemozem povedat mame zopar kuskov aj inych veciciek z tymito krasnymi 😀 😀 postavičkami🙂
@chrenkovae jeeeej ake krasne 🙂
@chrenkovae juuuj to uz aj snurky dali minnie bomba🙂 🙂 🙂
@katuska01 heeeeej,aj moja tak vystrajala,ked bola mala,v noci do dvoch rokov bola hore aj 8x a to fakt neprehanam,alebo teda ja som bola hore,ona len zaplakal,chcela sa nakojit a spat dalej,ale ja som musela vstavat,a teraz okolo tej 21:00-21:30zaspava,ked zaspi skor,tak to je sviatok a cez den sa tiez nezastavi,normalne nechapem,odkial berie tu energiu 😀 😀 😀 jeeeej ake krasne veci si zas nasla,skoda ,ze u nas take nie su
@mika1979 veru kukni si ten ebay a daj si do vyhladania minnie uplna nadhera keby viem ako to funguje ale netuším🙂heej no inak ja malu kojím este stale tobiaska som kojila do 3rokov presne a ten sa budil len asi raz za noc ale to len cucol a spinkal a bianka tiez 1-2za noc aj to si len pocecka a spinka dalej 🙂 🙂 🙂
@katuska01 tam su aukcie,ale neviem presne ako to chodi s platenim a postovne sa asi nedoplatis,ked ti to na sk vobec poslu ☹ ☹ ☹ ja som maleho kojila do 1 roka,potom ma zobrali do nemocnice,tak som prestala,ale on vstal tak 1x za noc a ked zacal jest,tak aj cez den som ho kojila len tak asi 2-3x,ale mala bola uplne ina,ona kym som ju kojila odmietala akekolvek jedlo,max.3-4 yzicky a hned bola na mne prisata a v noci to bola hotova katastrofa,ona nam dala zabrat
@mika1979 juuuj inak my sme to tak mali z Tobkom ten bol len na ciciku nic ine skoro do roka nzjedol vsetko ho naplo to som bola zufala uz z toho veru ale po roku ako keby utalo papal aj za dvoch +este musel sa aj kojit🙂a bianka ta od pol roka zjedla vsetko co som jej dala a tak je to doteraz ale kojenie nikdy neodmietne🙂 🙂 🙂 hehe no ved to ze problemy s platbou a tak to je na tom to najhorsie ale tie vecicky co su tam normalne ze wauuuuuu 🙂 🙂
@mika1979 http://www.ebay.co.uk/itm/DISNEY-Girls-MINNIE-M... ta je kraaasna
@katuska01 hehe my sme to mali opacne 😀 😀 😀 😀 ale zas ked som malu prestala kojit,tak zacala jest aj za dvoch 😀 😀 😀 ja som jeden cas chodila na ten ebay pozerat,ale prestala som,lebo su tam nenormalne krasne veci a neviem sa k nim dostat,potom ma to stvalo,tak pozeram teraz to,co si viem aj objednat,ked sa mi paci 😀 😀 😀 😀

http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=9101913&tab=12