icon

Disney mánia. Čo kde zohnať?

katuska01
10. aug 2011

sem sa disney maniacky myška minnie,mickey mouse,macko pu,hello kitty atd mozme si davat rady kde co zohnat za aku cenu a tak...vsetky ste vítane🙂Mna osobne drží minnie ale nemozem povedat mame zopar kuskov aj inych veciciek z tymito krasnymi 😀 😀 postavičkami🙂

katuska01
autor
29. sep 2011

@mika1979 hehe aka nahoda🙂

mika1979
29. sep 2011

@katuska01 no fakt aka nahoda,sranda nie? my sme sa teda stretli 😀 😀 😀 😀 dobru noc,zajtra

katuska01
autor
29. sep 2011

@mika1979 nooo veru spriaznene duse🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 dobruuuuuuuu 😀 😀 😀

chrenkovae
30. sep 2011

@katuska01 pekne vecičky si zase objavila nadherne zas som mala oči nalepene na PC hihi 🙂

katuska01
autor
30. sep 2011

@chrenkovae nooo veru a musime ostat veru asi len pri tom kedze vobec netusim ako ebay funguje takze si mozme len takto cez pc popozerat🙂

chrenkovae
30. sep 2011

@katuska01 ušetrime hihi

katuska01
autor
30. sep 2011

@chrenkovae nooo ale ked pozries tie ceny tak ti je to az luto ze usetrime hehe🙂 🙂 🙂 za par korun tam tie vecicky🙂

chrenkovae
30. sep 2011

@katuska01 ano to som si všimla aj ja že ake lacne u nas sa to stať nemôže škoda no.

katuska01
autor
30. sep 2011

@chrenkovae ved prave na slovensku male platy a drahe veci a tam naopak no veru skodaaaaaaa 🙂 🙂 lebo tam su ine kusky🙂

chrenkovae
30. sep 2011

@katuska01 ano ano a ja teraz plat nemam žiadny ja akurat tych 190 eur a čo mi pomahaju rodičia takže vyskakovať ja moc nemôžem ja sa len kocham krasou cez Pc hihi.

katuska01
autor
30. sep 2011

@chrenkovae jaaaj no veru je to tazke na tomto SK a obzvlast pre mamicky z detmi na tie nikto nemyslí🙂

chrenkovae
30. sep 2011

@katuska01 tak to ano,ale hlavne že sme zdrave a to je najdôležitejšie 🙂

katuska01
autor
30. sep 2011

@chrenkovae presne tak moja rec zdravie prvorade🙂

chrenkovae
30. sep 2011

@katuska01 a čo tie šnurky sa pačili kupite si?

katuska01
autor
30. sep 2011

@chrenkovae juuj jasne pekne ale myslím ze az tak som este na tom neni aby som aj snurky do topanok nosila z minnie ale kto vie mozno aj na to príde 😀 😀 😀

chrenkovae
30. sep 2011

@katuska01 hihi no ked už budeš mať komplet všetko kupene tak možno aj to bude 🙂.Objednavala si teraz niečo načo sa mam tešiť hihi

katuska01
autor
30. sep 2011

@chrenkovae nieee teraz musim dat pauzu lebo budem asi vystahovana tak to triko bolo posledne co mi dneska prislo🙂buduci tyzden zas nieco🙂 😀 😀

katuska01
autor
30. sep 2011

Juuuj babule tu ako pusto dneska 🙂 my sme boli vonku a vratili sme sa domov a odmeram Bianke teplotu a ze 38,9st tak uvidim co z toho bude 😒 😒 😒 dufam ze nebude choraaa ☹ ☹ ☹

chrenkovae
30. sep 2011

@katuska01 držim palčeky nech nie je choručka mala minnie 🙂

katuska01
autor
30. sep 2011

@chrenkovae nooo zatial tak nevyzera az na tu horucku☹ale myslím ze to moze byt aj reakcia na ockovanie co sme boli minuly tyzden na 15mes.☹no neviem veru🙂

chrenkovae
30. sep 2011

@katuska01 to by asi tak neskoro nebolo kvôli očkovaniu no však uvidiš daš sirupček vyleži to a snad sa jej polepši. 🙂

katuska01
autor
1. okt 2011

juuuj baby ti nikoho mala ma stale teploty ale len tak do 38-38,5maximalne tak uvidim ako dalej🙂dneska sme oslavovali trosku tak ale uz mam vsetko z krku🙂 🙂 🙂

mika1979
1. okt 2011

@katuska01 ahoj moja,teraz som prisla,ale len na chvilu,vcera som nevedela ani zit,tak som tu nebola,straaasne ma bolela hlava,uz mi tie migreny lezu na nervy ☹ malej mi je luto,prajem jej skore uzdravenie a co ste oslavovali?

katuska01
autor
1. okt 2011

@mika1979 ahoooj aj ja pojdem do postele pomali len trosku este oddychujem🙂ja som mala vcera narodky a Tobiasko ma zajtra 5rokov tak sme to spojili a dneska trosku oslavili🙂 🙂 🙂 juuuj teba az takto tie migreny trapia? 😒

mika1979
1. okt 2011

@katuska01 jaaaaaj ved som ti pisala vcera na fb,zabudla som😀 tak aj malemu alebo uz velkemu tobiaskovi prajem vsetko len to naj 😀 tesil sa z darcekov?a co pekne dostala mamka? 😉 jooooj veru,mna tie migreny trapia uz dlho,roky,uz som z toho zufala,uz neviem,co robit ☹ ☹

katuska01
autor
1. okt 2011

@mika1979 jeej no odkazem mu🙂a vies co take vselijake prkotinyk ale dostala som dve trika cervene z bielimi gulkami z minnie nezohnali a tieto tak uplne vyzeraju ze aby som z Biankou ladila a tak kozmetika cokoladky vies ako🙂juuuj a to nezaberaju ani ziadne tabletky na to?

mika1979
1. okt 2011

@katuska01 no aspon sa to podoba na minnie a fakt budete pekne ladit 😀 😀 😀 😀 no niekedy mi celkom dobre zaberu lieky,tak ze sa da,ale niekedy zoberiem aj 6 tabletiek,niekedy sa bojim,ci sa nepredavkujem a nic nepomaha a najhorsie je to,ze ma ta hlava potom boli aj 3 dni,ale priiiiiserne,bola som aj u neurologicky,ale vsetky vysledky boli v norme,mam si to sledovat ,ze co je spustacom migreny,no ked som na to neprisla za nejakych 10-12 rokov,co to mam,tak na to uz asi nepridem ☹ ☹ no neprajem to ani najhorsiemu nepriatelovi

katuska01
autor
1. okt 2011

@mika1979 jaaj veru otrasne nieco ked hlava boli je to o hubu tak prajem aby bolela co najmenej🙂nooo veru budeme ladit trosku spolu🙂 🙂 🙂

mika1979
1. okt 2011

@katuska01 diiiiky 🙂 tak mamka sa tesi z triciek 😀 😀 😀 inak vcera mi dosla vesta,je super,len som este nestihla odfotit,lebo vcera som nevladala,bola som aj s malou na alergo a dnes som akosi nemala este cas,ale vytesujem sa z nej 😀 😀

katuska01
autor
1. okt 2011

@mika1979 jeej super tak sa tesim na foto. 🙂 ..inak pani mi este na pancusky neodpisala ked nic nenapise do pondelka tak skusim este raz 😒