Disney mánia. Čo kde zohnať?
sem sa disney maniacky myška minnie,mickey mouse,macko pu,hello kitty atd mozme si davat rady kde co zohnat za aku cenu a tak...vsetky ste vítane🙂Mna osobne drží minnie ale nemozem povedat mame zopar kuskov aj inych veciciek z tymito krasnymi 😀 😀 postavičkami🙂
@katuska01 pekne vecičky si zase objavila nadherne zas som mala oči nalepene na PC hihi 🙂
@chrenkovae nooo veru a musime ostat veru asi len pri tom kedze vobec netusim ako ebay funguje takze si mozme len takto cez pc popozerat🙂
@katuska01 ušetrime hihi
@chrenkovae nooo ale ked pozries tie ceny tak ti je to az luto ze usetrime hehe🙂 🙂 🙂 za par korun tam tie vecicky🙂
@katuska01 ano to som si všimla aj ja že ake lacne u nas sa to stať nemôže škoda no.
@chrenkovae ved prave na slovensku male platy a drahe veci a tam naopak no veru skodaaaaaaa 🙂 🙂 lebo tam su ine kusky🙂
@katuska01 ano ano a ja teraz plat nemam žiadny ja akurat tych 190 eur a čo mi pomahaju rodičia takže vyskakovať ja moc nemôžem ja sa len kocham krasou cez Pc hihi.
@chrenkovae jaaaj no veru je to tazke na tomto SK a obzvlast pre mamicky z detmi na tie nikto nemyslí🙂
@katuska01 tak to ano,ale hlavne že sme zdrave a to je najdôležitejšie 🙂
@chrenkovae presne tak moja rec zdravie prvorade🙂
@katuska01 a čo tie šnurky sa pačili kupite si?
@chrenkovae juuj jasne pekne ale myslím ze az tak som este na tom neni aby som aj snurky do topanok nosila z minnie ale kto vie mozno aj na to príde 😀 😀 😀
@katuska01 hihi no ked už budeš mať komplet všetko kupene tak možno aj to bude 🙂.Objednavala si teraz niečo načo sa mam tešiť hihi
@chrenkovae nieee teraz musim dat pauzu lebo budem asi vystahovana tak to triko bolo posledne co mi dneska prislo🙂buduci tyzden zas nieco🙂 😀 😀
Juuuj babule tu ako pusto dneska 🙂 my sme boli vonku a vratili sme sa domov a odmeram Bianke teplotu a ze 38,9st tak uvidim co z toho bude 😒 😒 😒 dufam ze nebude choraaa ☹ ☹ ☹
@katuska01 držim palčeky nech nie je choručka mala minnie 🙂
@chrenkovae nooo zatial tak nevyzera az na tu horucku☹ale myslím ze to moze byt aj reakcia na ockovanie co sme boli minuly tyzden na 15mes.☹no neviem veru🙂
@katuska01 to by asi tak neskoro nebolo kvôli očkovaniu no však uvidiš daš sirupček vyleži to a snad sa jej polepši. 🙂
juuuj baby ti nikoho mala ma stale teploty ale len tak do 38-38,5maximalne tak uvidim ako dalej🙂dneska sme oslavovali trosku tak ale uz mam vsetko z krku🙂 🙂 🙂
@katuska01 no aspon sa to podoba na minnie a fakt budete pekne ladit 😀 😀 😀 😀 no niekedy mi celkom dobre zaberu lieky,tak ze sa da,ale niekedy zoberiem aj 6 tabletiek,niekedy sa bojim,ci sa nepredavkujem a nic nepomaha a najhorsie je to,ze ma ta hlava potom boli aj 3 dni,ale priiiiiserne,bola som aj u neurologicky,ale vsetky vysledky boli v norme,mam si to sledovat ,ze co je spustacom migreny,no ked som na to neprisla za nejakych 10-12 rokov,co to mam,tak na to uz asi nepridem ☹ ☹ no neprajem to ani najhorsiemu nepriatelovi

@mika1979 hehe aka nahoda🙂