icon

Disney mánia. Čo kde zohnať?

katuska01
10. aug 2011

sem sa disney maniacky myška minnie,mickey mouse,macko pu,hello kitty atd mozme si davat rady kde co zohnat za aku cenu a tak...vsetky ste vítane🙂Mna osobne drží minnie ale nemozem povedat mame zopar kuskov aj inych veciciek z tymito krasnymi 😀 😀 postavičkami🙂

mika1979
3. okt 2011

@katuska01 jasne,ze je,mozno tvojej malej sadne 😀 😀 😀 😀 no co uz si zacala zehlit?

katuska01
autor
3. okt 2011

@mika1979 inak vcera som objavila pyzamka v tescu krasne minnie 2su tam dvoje gate a 2trika som ich tam pozerala len manzel ma tahal prec tak nic ale asi pojdem sama tam mrknut 12€ stoja takze 6€ jedno to neni az take strasne ked vidim po com idu pyzamka tu na nete🙂

mika1979
3. okt 2011

@katuska01 no to je dobra cena,ja som tiez bola z muzom a ten ma tiez taha od siat prec,aj ked si pomalicky zvyka 😀 😀 😀 cena je dobra,vazne,mame doma 3 pyzamka,ale pojdem asi pozriet 😀 😀

katuska01
autor
3. okt 2011

@mika1979 ale kde nejako sa mi nechce ale asi pojdem lebo len to odkladam a staaaale sa to kopí a mame tu toho ako keby pre vojsko zehlim🙂 🙂 🙂 tak teda dobru noc idem dopozerat panelak a potom chcem dneska pozerat tu show o tych matkach a detoch som zvedava ako zas sa potvrdí ze americania su tupci🙂 🙂 🙂

katuska01
autor
3. okt 2011

@mika1979 noo oni su balene ako body len zrazu som zazrela ze velka hlava minnie tak som isla obzerat trosku 🙂 🙂 🙂

mika1979
3. okt 2011

@katuska01 aj ja som na to zvedava,ale neviem,ci vydrzim pozerat😀jasne,ze sa potvrdi ,su tupci 😀 😀 😀 tak dobru noc 😉 😉

mika1979
3. okt 2011

@katuska01 tak to asi preto som ich neobjavila,lebo na body uz nechodim pozerat,kedze su nam male 😀 😀

katuska01
autor
3. okt 2011

@mika1979 hehe ved jasne mne stacili ukazky a uz viem ze su 🙂 🙂 🙂 ok tak dobru noc ja urcite vydrzim lebo mam tolko zehlenia ze az🙂papa 😀 😀 😀

mika1979
3. okt 2011

@katuska01 tak prijemnu pracu ,dobruuuuu 😀 😀 😀 😀

katuska01
autor
3. okt 2011

@mika1979 jaaj to ma nenapadlo🙂ty uz mas velku slecnu doma 🙂

mika1979
3. okt 2011

@katuska01 😀 😀 😀 😀 noooo mam

katuska01
autor
4. okt 2011

@mika1979 si tuuuuu??

mika1979
4. okt 2011

@katuska01 ahoj,teraz som prisla pozriet,co je nove,mam choru malu,dostala laryngitydu zase,ide ma porazit,len dufam,ze neskoncime zas v nemocke,keby som sa od zajtra neozyvala,tak som tam ☹ ☹ ☹

katuska01
autor
4. okt 2011

@mika1979 juuuj to vazne to ma mrzí len sa rychlo uzdravte hlavne 😒 😒 ja len tak ci tu niesi ale idem ja pomali pozerat 🙂

mika1979
4. okt 2011

@katuska01 idem aj ja,lebo mam pocit,ze ma caka dlhaaaaa noc,pa

katuska01
autor
4. okt 2011

@mika1979 juuj drzim palce nech vas cvaka kludna noc a malinka sa rychlo vylieci🙂dobru papa 🙂 🙂 🙂 🙂

mika1979
4. okt 2011

@katuska01 dakujem krasne.dobru noc 😉 😉

katuska01
autor
5. okt 2011

@mika1979 no co aku ste mali noc?dufam ze fayn 🙂

mika1979
5. okt 2011

@katuska01 ahoj,dala som jej cipok,co mame predpisany,ked dostane laryngitydu,aby sa nedusila,ten zabral,tak bola kludna noc,len sa ten cipok nesmie davat casto,najlepsie vobec,ale ked musis,tak musis ☹ ☹ ☹ dnes s nou idem k lekarke,ale robi az od 12:00,zatial je klud,tak dufam,ze bude v pohode,ale tato choroba je najhorsia vecer a v noci 😒 😒 😒 tak som dufala,ze sme si to minuly rok uz odkrutili a bude pokoj,ale tak asi nie ☹ ☹ inak vcera som malej objednala dalsie teplaciky 2ks a pancusky 😀 😀 😀 ta pani si ti neozvala?

katuska01
autor
5. okt 2011

@mika1979 heeeej super tak nech je cim skor v pohode 🙂 jej vazne tesim sa na foto🙂nooo nikto nic ja neviem 😒 a odkial si objednavala?

mika1979
5. okt 2011

@katuska01 tak dufam,ze bude,mam take nervy,ze az,najhorsie je,ze maly sa uz pripravoval,ze ked rano vstane ,my budeme ZAS v nemocnici,normalne sa mi chce plakat,ked si spomeniem na tie jeho smutne ocka ☹ ☹ ☹ tak ja uz fakt neviem,ze co sa neozyva ☹ z MMB som objednala,teplaky sa mi zdali dost drahe,ale su nove a velmi sa mi pacili,tak som objednala 2x a pancusky dobra cena,tak som brala tiez,to nam velmi treba 😀 😀 😀

mika1979
5. okt 2011

@katuska01 tu na konikovi som nenasla pre moju nic,neviem preco? 😒 😒

katuska01
autor
5. okt 2011

@mika1979 juuj ale snad neskoncite v nemocke 😒 a co to vlasten je to kasle?? 😒 hej super tak sa na foto tesim 🙂 🙂

mika1979
5. okt 2011

@katuska01 minuly rok sme koli tomu boli 2x v nemocke,tak preto sa bojim,to je opuch hlasiviek,zacne kaslat tak stekavo a moze sa zacat aj dusit,co sa mi teda minuly rok stalo ☹ ☹ strasne som sa zlakla ☹ no ved ked dojde balik,tak hned fotim 😀 😀 😀

katuska01
autor
5. okt 2011

@mika1979 no tak to ano to by som sa aj ja zlakla ☹

mika1979
5. okt 2011

@katuska01 ved to kazdy,preto teraz ked ju pocujem kaslat,mam zimomriavky a tlak mi hned stupne od nervov 😒

katuska01
autor
5. okt 2011

@mika1979 no ale neboj verím ze bude dobre a rychlo to prejde🙂

mika1979
5. okt 2011

@katuska01 dik,tak dufam,ze hej 🙂

janga
5. okt 2011

caute dievcata, tak mi sme boli na vikend opat prec, zato sa neozyvam... moja zavislost sa stale zhorsuje - uz vsade vidim Minnie 😀 v Tescu v TT maju krasne bundicky, bodicka (aj s dlhym rukavom), len nam zial este velke... v Kauflande uz maju mikulassky tovar - tam maju peknu hraciu skrinku Minnie s cukrikami, peny do kupela, mydla, papucky take pevne - uz pre chodiace deticky a neviem co este vsetko mozne a v All Toys som videla nejake vecicky, co su aj na MMB, len som neporovnavala ceny, nebol cas.....

pancusky teda este nic? ☹

mima88
5. okt 2011

ahojte maniačky, tak mne sa dnes podarilo malej kúpiť krásnu minnie deku v lidly za 6,99 taku prijemnú na dotyk,ale nadhernu..hned sa k nej mala pritulila 🙂 . V tescu maju zase -30% a majú tam krasne papučky minnie (davam aj fotku 🙂 ) a sú teraz za 7 eur. podla mna by sa hodili aj ako topanocky na suchu jesen a do nich tie uzke rifle..to by bola parada 🙂