icon

Disney mánia. Čo kde zohnať?

katuska01
10. aug 2011

sem sa disney maniacky myška minnie,mickey mouse,macko pu,hello kitty atd mozme si davat rady kde co zohnat za aku cenu a tak...vsetky ste vítane🙂Mna osobne drží minnie ale nemozem povedat mame zopar kuskov aj inych veciciek z tymito krasnymi 😀 😀 postavičkami🙂

mika1979
1. okt 2011

@katuska01 hej dam,len teraz nebude dobra dobra fotka,musim cez den 😀 😀 nechapem preco neodpisuje,ja som sa tak tesila,ale asi z toho nic nebude,tak skus jej v pondelok napisat este raz a ked nic,tak co uz? 😒 😒

katuska01
autor
1. okt 2011

@mika1979 nooo veru tak ak nahodou tak v pondelok este a ked nic tak ja neviem nechapem ani ja tomu 😒 jasne najlepsie je to cez den 🙂 🙂 🙂

mika1979
1. okt 2011

@katuska01 no neviem,mozno nieco vymyslime 😀 😀 😀 idem kati dobru noc pa

katuska01
autor
1. okt 2011

@mika1979 ok teda aj ja idem snad Bianka nebude v noci vystrajat kvoli tej teplote tak idem teda lahnut k nej nech nieco pospim aj ja...papa dobruuu noc 😀 😀 😀

mika1979
1. okt 2011

@katuska01 dufam,ze budete mat kludnu noc a ze to rychlo prejde,pa 😀

katuska01
autor
2. okt 2011

@mika1979 cawko taak noc super klop klop bez teploty az nadranom 37,8st tak to v pohode 🙂 🙂 inak bola som v lidli a malej som kupila tielko a nohavicky 4ks samozrejme z minnie a daisy je tam a ze za 3,99€ tak sa tesim potom hodim foto🙂 🙂 🙂

mika1979
2. okt 2011

@katuska01 ahoj,no to som rada,ze mate super noc,uz bude len dobre 😀 😀 😀 tesim sa na foto,no nam uz nohavicky netreba,ma ich asi 25 ks a ani tie nestiha nosit 😀 😀 😀 tielko by sa zislo,to mame len 2 ks,ale zvlast sa to asi neda kupit,co?

katuska01
autor
2. okt 2011

@mika1979 nooo to je spolu taka sada🙂inak toto su nase prve nohavicky take riadne lebo moje dieta aj tak nec hce nocik ani vidiet ale snad sa jej zapaci ked bude vidiet ake krasne som jej kupila🙂 😀 😀 😀 😀

mika1979
2. okt 2011

@katuska01 ale bude sa jej pacit,neboj,moja tiez nechcela nocnik,bolo to strasne to jej vrieskanie,skakanie,normalne az hysteria a preslo ju to,ale az po dvoch rokoch a naucila sa 😀 😀 😀 na noc mame este aj teraz 😒

katuska01
autor
3. okt 2011

@mika1979 nooo veru ale mozno keby som ja trosku menej leniva tak si zvykne ale co uz somnou🙂 u nas rarita bola ze Tobias nemaval plienku na noc od 1,5roka ale normalne aj cez den bez nej sa naucil mal nieco cez 2roky🙂

mika1979
3. okt 2011

@katuska01 ale nie,aj ja som si to myslela,ze som leniva,ale to pokial dieta nechce,tak nebude,aspon podla mojich deti sudim 😀 😀 😀

katuska01
autor
3. okt 2011

@mika1979 noooooo ved uvidime ako dopadneme🙂 🙂 🙂 inak ta vesticka je krasna ty si ju kde kupila a za kolko? 🙂 🙂 🙂

mika1979
3. okt 2011

@katuska01 neboj do 18- tky plienky nosit nebude 😀 😀 😀 😀 velmi pekna je ta vesticka ,z MMB za 7 eur

katuska01
autor
3. okt 2011

@mika1979 nooo to dufam hehe🙂je veru krasna ja som uz asi 2dni nepozerala skoro ziadne oblecko lebo bianka bola zla ako cert tak mozno dnes ale chcela by som zehlit ale staraasne sa mi nechce🙂 😒

mika1979
3. okt 2011

@katuska01 ja som tiez nepozerala nic asi od piatku,co mi bolo taaaak strasne zle,dokonca som bola aj malo na pc,dnes som sa tu konecne dostala nachvilu,ale aj moja mala zacala soplit,mame za sebou hroznu noc,nespala som ani 10 minut v kuse,vzdy sa vrtela,plakala,neviem ,co jej bolo ☹ ☹ ☹ teplotu nema,tak dufam,ze ani nedostane,takze som nemala ani kedy pozerat oblecko

mika1979
3. okt 2011

@katuska01 joooj a zehlit ani ja neznasam

katuska01
autor
3. okt 2011

@mika1979 ja ako v pohode nie ze by som to robila z velkou radostou ale da sa akurat sa musim nakopnut a potom uz zehlim ako zerava🙂juuuj uz to zacina toto pocasie my sme zatia klop klop bez teploty tak dufam ze vydrzia obidvaja co najdlhsie zdraví 🙂 🙂 🙂 lebo ked to zacne tie choroby tak zas to pojde do koliecka raz jeden raz druhy 😒 😒

mika1979
3. okt 2011

@katuska01 no u nas sa luky väcsinou drzi dobre,ja malo chory ,ale laura ta je chora vzdy 😒 ked pride jesen tak az do jary,minuly rok sme boli dokonca 2x v nemocnici ☹ ☹ ☹

katuska01
autor
3. okt 2011

@mika1979 juuuj no pekne u nas je to zatial naopak tobias bol vzdy viac chory odmalicka 😒 😒 ale teraz klop klop sa drzia obidvaja od aprila🙂samozrejme taku nadchu a sople neratam to ma casto tobias a bianka ta bola chora zatial 2krat tak ze musela brat atb 😒 😒

mika1979
3. okt 2011

@katuska01 no moja zas dostane laryngitidu ☹ ☹ ☹ pre mna nocna mora 😒 luky je v pohode ,aspon on

katuska01
autor
3. okt 2011

@mika1979 ach jaj veru je to ked tie deticky su chore 😒 😒 😒 ale musime verit nech len pekne sa drzia 🙂 inak u nas maju teraz bundy minnie v tescu po 15e aj u vas?? 😀 😀

mika1979
3. okt 2011

@katuska01 veru,nech sa drzia 🙂 ano bola som pozriet,maju u nas,ale nekupila som,ty hej?a tie supravky so suknickou nemali u nas 😒

katuska01
autor
3. okt 2011

@mika1979 nie nie este som nekupila zatial som kupila len tobiaskovi bundu a bianke zas kupim ked manzel dostane vyplatu 🙂 🙂 🙂 lebo musim postupne 😀 😀 ale stale ich obzeram ako tam pekne visia🙂 🙂 🙂

katuska01
autor
3. okt 2011

@mika1979 nie nie este som nekupila zatial som kupila len tobiaskovi bundu a bianke zas kupim ked manzel dostane vyplatu 🙂 🙂 🙂 lebo musim postupne 😀 😀 ale stale ich obzeram ako tam pekne visia🙂 🙂 🙂

mika1979
3. okt 2011

@katuska01 😀 😀 😀 aj ja obzeram,ale neviem sa rozhodnut 😀 😀 😀

katuska01
autor
3. okt 2011

@mika1979 hehe ja som uz rozhodnuta nam bude fayn ale ta na 2-3roky 😀 😀 😀

mika1979
3. okt 2011

@katuska01 ja neviem,mne sa zda,ze jej velmi nesedi,ale inak sa mi velmi paci,tak neviem,co robit 😒 😒 😒

katuska01
autor
3. okt 2011

@mika1979 juuuj no veru nasej sedela pekne som uz skusala tak budem vidiet ale musim aj ja poriadne popozerat aby jej to nebolo tesne 🙂 inak tie bundicky su celkovo take uzke sa mi zdaju 😒 🙂 🙂

mika1979
3. okt 2011

@katuska01 no ved to,aj mne sa zdaju uzke a bojim sa,ze ked jej pod to este nieco obleciem,bude velmi v tom nasukana a väcsie cislo je zbytocne dlhe,hlavne rukavy a nie je o vela sirsia,preto sa rozhodujem,ze co 😀

katuska01
autor
3. okt 2011

@mika1979 no ved jasne ja pojdem kupovat tiez tak aby mala bianka aj mikinu na sebe ja ked som skusala mala len triko to je pravda tak snad nebude uzka 😒 😒 a to zas keby bola co uz musime najst nieco ine zase minnie neminnie pohodlie je dolezitejsie 🙂 🙂