Disney mánia. Čo kde zohnať?
sem sa disney maniacky myška minnie,mickey mouse,macko pu,hello kitty atd mozme si davat rady kde co zohnat za aku cenu a tak...vsetky ste vítane🙂Mna osobne drží minnie ale nemozem povedat mame zopar kuskov aj inych veciciek z tymito krasnymi 😀 😀 postavičkami🙂
@mika1979 ale kde nejako sa mi nechce ale asi pojdem lebo len to odkladam a staaaale sa to kopí a mame tu toho ako keby pre vojsko zehlim🙂 🙂 🙂 tak teda dobru noc idem dopozerat panelak a potom chcem dneska pozerat tu show o tych matkach a detoch som zvedava ako zas sa potvrdí ze americania su tupci🙂 🙂 🙂
@katuska01 ahoj,dala som jej cipok,co mame predpisany,ked dostane laryngitydu,aby sa nedusila,ten zabral,tak bola kludna noc,len sa ten cipok nesmie davat casto,najlepsie vobec,ale ked musis,tak musis ☹ ☹ ☹ dnes s nou idem k lekarke,ale robi az od 12:00,zatial je klud,tak dufam,ze bude v pohode,ale tato choroba je najhorsia vecer a v noci 😒 😒 😒 tak som dufala,ze sme si to minuly rok uz odkrutili a bude pokoj,ale tak asi nie ☹ ☹ inak vcera som malej objednala dalsie teplaciky 2ks a pancusky 😀 😀 😀 ta pani si ti neozvala?
@katuska01 tak dufam,ze bude,mam take nervy,ze az,najhorsie je,ze maly sa uz pripravoval,ze ked rano vstane ,my budeme ZAS v nemocnici,normalne sa mi chce plakat,ked si spomeniem na tie jeho smutne ocka ☹ ☹ ☹ tak ja uz fakt neviem,ze co sa neozyva ☹ z MMB som objednala,teplaky sa mi zdali dost drahe,ale su nove a velmi sa mi pacili,tak som objednala 2x a pancusky dobra cena,tak som brala tiez,to nam velmi treba 😀 😀 😀
caute dievcata, tak mi sme boli na vikend opat prec, zato sa neozyvam... moja zavislost sa stale zhorsuje - uz vsade vidim Minnie 😀 v Tescu v TT maju krasne bundicky, bodicka (aj s dlhym rukavom), len nam zial este velke... v Kauflande uz maju mikulassky tovar - tam maju peknu hraciu skrinku Minnie s cukrikami, peny do kupela, mydla, papucky take pevne - uz pre chodiace deticky a neviem co este vsetko mozne a v All Toys som videla nejake vecicky, co su aj na MMB, len som neporovnavala ceny, nebol cas.....
pancusky teda este nic? ☹
ahojte maniačky, tak mne sa dnes podarilo malej kúpiť krásnu minnie deku v lidly za 6,99 taku prijemnú na dotyk,ale nadhernu..hned sa k nej mala pritulila 🙂 . V tescu maju zase -30% a majú tam krasne papučky minnie (davam aj fotku 🙂 ) a sú teraz za 7 eur. podla mna by sa hodili aj ako topanocky na suchu jesen a do nich tie uzke rifle..to by bola parada 🙂

@katuska01 jasne,ze je,mozno tvojej malej sadne 😀 😀 😀 😀 no co uz si zacala zehlit?