icon

Disney mánia. Čo kde zohnať?

katuska01
10. aug 2011

sem sa disney maniacky myška minnie,mickey mouse,macko pu,hello kitty atd mozme si davat rady kde co zohnat za aku cenu a tak...vsetky ste vítane🙂Mna osobne drží minnie ale nemozem povedat mame zopar kuskov aj inych veciciek z tymito krasnymi 😀 😀 postavičkami🙂

mika1979
6. okt 2011

@janga ahoj ,ako pekne si si to poprezerala vsade,kazdy obchod 😀 😀 😀 tak mania sa uz prejavuje v plnom prude,co?musim zajst do kauflandu popozerat,tam ma to nikdy nenapadlo,mam to nejak od ruky,ale ked maju plno peknych veci,asi zajdem 😀 😀 😀
@mima88 tie papucky su nadherne,uz som na nich pozerala,ale mojej malej sa tak poti noha aj v sandalkach ,neviem ako by to bolo v tychto papuckach,ale su nadherne

mika1979
6. okt 2011

nasla som zimnu bundicku ,len nam velka ☹http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=12435695&tab=1
@katuska01

katuska01
autor
6. okt 2011

mima88tie papucky by som barala hned🙂inak ta bunda krasna
@mika1979 🙂 🙂 🙂

slavkicek
6. okt 2011

baby, kuk 🙂 neviem, ci to tu uz niekto pridaval...maju tam krasne veci 🙂 prave som objednavala http://www.disneystore.co.uk/

mika1979
6. okt 2011

@katuska01 vsak je pekna?mozno buduci rok nam bude dobra,ked este mala bude chciet nosit 😀
@slavkicek nie nedaval to tu este nikto,zatial,krasne veci maju,pokochala som sa 😀

katuska01
autor
6. okt 2011

@mika1979 jaj no ale neboj urcite bude chciet 🙂 🙂 a uz je malinkej lepsie? 🙂

mika1979
6. okt 2011

@katuska01 no uvidime 😀 😀 😀 chvalabohu,uz jej je lepsie,dufam,ze to nezakriknem a co tvoja mala?

katuska01
autor
6. okt 2011

@mika1979 a ta je v pohode zatial klop klop podla mna to bolo z toho ockovania tie teploty 🙂 🙂 tak super tesim sa s tebou nech uz je len a len lepsie🙂 🙂 🙂 aj u vas maju tie cizmicky ci papucky cervene minnie co sem hodila mima88 vcera?

mika1979
6. okt 2011

@katuska01 tak super,ze jej je dobre 😀 😀 hej videla som aj u nas tie papucky ale nevsimla som si cenu,no mali by byt tiez za tych 7 eur,ako pisala.preco?u vas ich nemaju?

katuska01
autor
6. okt 2011

@mika1979 ale kde u nas nemaju nic takeho u nas v tescu nemaju ani topanky vobec ziadne☹tak som chcela vediet ake su myslis ze by sa to mohlo ozaj nosit aj von? 🙂

mika1979
6. okt 2011

@katuska01 fuuuu,vies co,neviem,pozerala som na nich uz skor ,ale kedze mojej malej sa velmi poti noha,tak som to ako papucky zavrhla,aj ked su uzasne a ako cizmy do suchej zimy alebo teraz na jesen,ma to nenapadlo,mozno sa to aj da,lebo je to vylozene aspon u nas medzi topankami,nie medzi papucami,ale ked chces,mozem ti zbehnut kupit

katuska01
autor
6. okt 2011

@mika1979 nooo chcela som vediet ako to vyzera🙂vies co buduci tyzden by som ti poslala tie korunky za ten kompletík a teda aj za tie cizmicky a by si mi ich potom kupila🙂nevadi ze az na buduci tyzden volako mi to nevyslo tento tyzden dufam ze sa nehnevas 😉 🙂 🙂 🙂

mika1979
6. okt 2011

@katuska01 jasne,ze sa nehnevam,len mi povedz ake cislo cizmiciek ti mam kupit a ci aj vtedy,ked zistim,ze sa nedaju nosit vonku,ked stihnem,pojdem pozriet zajtra,ked nie,tak v sobotu 😀 😀 😀

katuska01
autor
6. okt 2011

@mika1979 nooo staci ked buduci tyzden pojdes pozriet to neponahla musim pockat na manzelovu vyplatu dokedy dorazí aby si si starosti nerobila 😀 😀 😀 ked ti korunky poslem pojdes kupit 😀 😀 😀 ach moja idem ja pomali do hajan volaka som unavena a od zajtra nam zima zacina tak sa vobec netesim☹dobru noc ved zajtra snad doobeda sa tu stretneme🙂 🙂 🙂

mika1979
6. okt 2011

@katuska01 ok,ved ked to bude aktualne,daj vediet a pojdem pozriet 😀 😀 😀 nooo na tu zimu sa vobec netesim ☹ ☹ ☹ tak dobru noc ti prajem,neviem,ci zajtra doobeda tu budem,idem s malou na kontrolu,ale mozno mi vyjde cas,tak dobru noc este raz 😉 😉

mima88
7. okt 2011

@katuska01 ahoj az teraz som si vsimla, ze si na mna reagovala..totiz to ma neoznacilo dobre a neukazalo mi to :(. tie cizmicky, ci papaucky su zvnutra oteplene a ja idem dnes malej vyskusat, ci sa v tom bude dat v pohode chodit.. ak by ti ich nezohnala mika1979,tak daj vediet a kupim ti ich..stoja teraz 7 eur 🙂

katuska01
autor
7. okt 2011

@mima88 noo ok dakujem su zlata vysklusaj a daj vediet a keby nahodou nemali u nich napisem ti ale azu buduci tyzden🙂 🙂

mima88
7. okt 2011

@katuska01 ok, dufam ze ich dovtedy budu mat..a ake cislo potrebujete aby som pozrela kolko toho maju?

katuska01
autor
7. okt 2011

@mima88 asi myslim ze 22🙂 🙂 🙂

mima88
7. okt 2011

@katuska01 inak videla som tu v jednom albume mamicky a jej dcerka mala taketo iste len nie minnie na nohach a vyzeralo to super 🙂

mima88
7. okt 2011

@katuska01 tak 22 este maju a ja pridavam fotky ako vyzeraju na nozicke..mala len chodila od jedneho zrkadla k druhemu 😀 ..pacili sa jej a dobre sa jej v tom chodilo..my sme zobrali 23

mima88
7. okt 2011
katuska01
autor
7. okt 2011

@mima88 jeej krasne su urcite ich chcem aj ja

mima88
7. okt 2011

@katuska01 tak ti ich mozem ist kupit?

katuska01
autor
7. okt 2011

@mima88 no musim pockat dokedy koruny nabehnu a potom napisem bud tebe alebo
@mika1979 🙂 🙂 🙂 ale dakujem za typ aj ochotu🙂

mima88
7. okt 2011
mika1979
7. okt 2011

@mima88
@katuska01 jeeeej uzasne su na nozicke 😀 😀 😀

katuska01
autor
7. okt 2011

@mika1979 ze krasne tak v pondelok ti hned korunky poslem a ak by si isla mi ich pozriet tak č.22 a aj ten kompletík a posles mi to spolu co ty na to?? 🙂 🙂 🙂