icon

Disney mánia. Čo kde zohnať?

katuska01
10. aug 2011

sem sa disney maniacky myška minnie,mickey mouse,macko pu,hello kitty atd mozme si davat rady kde co zohnat za aku cenu a tak...vsetky ste vítane🙂Mna osobne drží minnie ale nemozem povedat mame zopar kuskov aj inych veciciek z tymito krasnymi 😀 😀 postavičkami🙂

katuska01
autor
31. okt 2011

@mika1979 jeej ty si sa tu ako rozbehla super vecicky🙂 🙂 🙂

mika1979
31. okt 2011

@katuska01 noooo tak trosku som pozerala,tak som tu nieco dala,co sa mi pacilo 😀 😀 😀 😀 inak KONECNE mi dosla ta ciapka,idem dat aj foto,tak sa tesiiiiim,ze ju mam doma 😀 😀 😀 poslala mi to nakoniec doporucene 1.triedou,ale neviem zistit kedy,lebo je ta peciatka tak blbo,ze nie je vidiet datum 😒 😒

katuska01
autor
31. okt 2011

@mika1979 jeeej super hlavne ze je capicka domaaaaaaaaaa 🙂 🙂 🙂 🙂

mika1979
31. okt 2011

@katuska01 tak to teda hej 😀

katuska01
autor
31. okt 2011

@mika1979 a to obidve capicky boli spolu co si hodila foto lebo aj ta druha je perfektna 🙂 🙂 🙂 🙂

mika1979
31. okt 2011

@katuska01 nie neboli,ta co ma aj rukavice,tak na tu som cakala tak dlho,ta druha je od inej pani,nahoda,ze mi prisli obidve v jeden den 😀 😀 😀

katuska01
autor
31. okt 2011

@mika1979
jaaaj tak ale kraaasne su obidve 🙂 🙂 🙂

katuska01
autor
31. okt 2011
mika1979
31. okt 2011

@katuska01 jeziiiiis ja zomriem ake krasne veci 😀 😀 😀 😀

katuska01
autor
31. okt 2011

@mika1979 jaaj ani mi nevrav zas som sa bola trosku popozerat a poslintat po tychto vecickach co nemozem mat🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

mika1979
31. okt 2011

@katuska01 hehe vidim a provokujes aj mna 😀 😀 😀 😀 joooooj ale je to nespravodlive,ze u nas nie su take a za rozumnu cenu 😀 😀 😀

katuska01
autor
31. okt 2011

@mika1979 jaaj ani nevrav a aj ked sa dostane par krasnych kuskov na SK su az prehnane draheeeeeeee 😒 😒 😒 ozaj platenky nic este?? 🙂

mika1979
31. okt 2011

@katuska01 veru veru,nejdem ja do ciech ,ale do uk asi,tam by som sa vysantila 😀 😀 😀 nie,platenky este nic a tak sa na nich tesim,dufam,ze na mna nezabudli 😒 😒 😒

katuska01
autor
31. okt 2011

@mika1979 juuuj snad nie ved to by uz co bolo najskor capicka nechala na seba dlho cakat a teraz by aj platenky ...snad nie a coskoro dorazia aj ja som zvedava na ne strasne moc sakra ja som uz nestihla to je tak ked vaham ale ked budu urcite objednam🙂nooo veru uk to by bolo juuuj ani nehovor 😀 😀 😀 😀

mika1979
31. okt 2011

@katuska01 no ved to,ale poznas to,ked sa dari,tak sa dari 😠 😠 😠 snad v stredu uz dojdu,neviem sa dockat 😀 😀 😀 😀 hmmm mozem len snivat o uk,sice tam mam svagrinu,ale ta jej donesie straaaasne malo a minnie uz vobec nie☹teda doniesla jej naposledy tu supravu,co si odo mna kupila naposledy,ale to je vsetko s minnie☹ja by som toho tolko nakupila,kebyze som bola tam,ze sa ani neunesiem 😀 😀 😀

katuska01
autor
31. okt 2011

@mika1979 hehe no pekne tak my mame supravku z uk 🙂 🙂 🙂 jaaj to vazne ved aj baliky by ti mohla posielat plne minnie oblecka za par šupov... 🙂 🙂 🙂 ved tam je to lacne...inak dneska som nasla v nasich reginalnych novinach vo vedlasjsom meste cca 25min autom otvorili secondhand z deckymi vecami zn.disney,george,next a h&m jaaj musim to ist omrknut snad nabuduci víkend nalomím muža 😀 😀 😀

mika1979
31. okt 2011

@katuska01 ved mohla,ja by som jej zato zaplatila,ale....vies ako to je,skor ti pomoze niekto cudzi ako rodina☹ jeeeej vazne?tak ty teraz budes nakupovat a nakupovat a nakupovat,super to je,nie?uvidis,co tam budu mat😀keby si videla nieco veeeeelmi pekne pre moju kocku,mysli na mna 😀 😀 😀 😀 😀

katuska01
autor
31. okt 2011

@mika1979 ale jasneeeee len neviem ako nakupovat lebo manzel cele dni v praci jedine cez vikend sa nam bude dat v sobotu a to vies ako sa nakupuje z chlapmi 🙂 🙂 🙂 ale to vies ze budem mysliet na teba keby nieco mame na seba telefon zavolaaaaaam a bude to 🙂 🙂 🙂

mika1979
31. okt 2011

@katuska01 jooooj to poznam,nakupy s manzelom neznasam,ten moj je neznesitelny na nakupoch,hlavne ked nakupujem oblecenie a hracky,aj vcera sme sa pohadali tak trosku,lebo v piatok ma luky narodky a on stale huci,ze naco mu budeme kupovat hracky,ale tak on aj ked ma 8 rokov,este sa na hracky tesi,oblecko mu radost neurobi a viem,ze sa s nimi malo hra,ale tak nieco mu kupit chcem,milujem,ked sa deti tesia z darcekov 😀 😀 😀 😀

katuska01
autor
31. okt 2011

@mika1979 juuuj no to ako tento moj tiez strasne s ním ist po obchodoch my sa vecne hadame po obchodoch vzdy len brble po mne a naco to a naco to otras... 😝 😝 😝 a to je krasne ked sa deti tak tesia z darcekov poznam ja sa tesim kolkokrat viac ako oni🙂

mika1979
31. okt 2011

@katuska01 hehe este aj muzov mame rovnakych 😀 😀 😀 😀 presne aj ja sa tesim niekedy viac ako oni 😀 😀

katuska01
autor
31. okt 2011

@mika1979 nooo veru keby sa stretneme ich nechame doma a my by sme isli po nakupoch spolu🙂 🙂 🙂 🙂

mika1979
31. okt 2011

@katuska01 kraaasna predstava,konecne by sa niekto rozplyval nad tymi vecami a nefrflal by 😀 😀 😀

katuska01
autor
31. okt 2011

@mika1979 veru hned by sa lepsie nakupovalo keby sa mas s kym tesit a nie ze by niekto za chrbtom stale frflal a naco jej to je... a ma toho vela... atd...... 😝 😝 😝 😀 😀 😀

mika1979
31. okt 2011

@katuska01 presne presne 😀 😀 😀 😀

katuska01
autor
31. okt 2011

@mika1979 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 jaaaj veru je to vsetko zaujímave🙂

mika1979
31. okt 2011

@katuska01 😀 😀 😀 😀 hehe to je 😀 😀 😀 normalne nas vidim jak behame po obchodoch 😉 😉 😉