Disney mánia. Čo kde zohnať?
sem sa disney maniacky myška minnie,mickey mouse,macko pu,hello kitty atd mozme si davat rady kde co zohnat za aku cenu a tak...vsetky ste vítane🙂Mna osobne drží minnie ale nemozem povedat mame zopar kuskov aj inych veciciek z tymito krasnymi 😀 😀 postavičkami🙂
@katuska01 noooo tak trosku som pozerala,tak som tu nieco dala,co sa mi pacilo 😀 😀 😀 😀 inak KONECNE mi dosla ta ciapka,idem dat aj foto,tak sa tesiiiiim,ze ju mam doma 😀 😀 😀 poslala mi to nakoniec doporucene 1.triedou,ale neviem zistit kedy,lebo je ta peciatka tak blbo,ze nie je vidiet datum 😒 😒
http://www.disneystore.com/accessories/girls/mn... 😀 nadheraaaaaaaaa
@mika1979 juuuj snad nie ved to by uz co bolo najskor capicka nechala na seba dlho cakat a teraz by aj platenky ...snad nie a coskoro dorazia aj ja som zvedava na ne strasne moc sakra ja som uz nestihla to je tak ked vaham ale ked budu urcite objednam🙂nooo veru uk to by bolo juuuj ani nehovor 😀 😀 😀 😀
@katuska01 no ved to,ale poznas to,ked sa dari,tak sa dari 😠 😠 😠 snad v stredu uz dojdu,neviem sa dockat 😀 😀 😀 😀 hmmm mozem len snivat o uk,sice tam mam svagrinu,ale ta jej donesie straaaasne malo a minnie uz vobec nie☹teda doniesla jej naposledy tu supravu,co si odo mna kupila naposledy,ale to je vsetko s minnie☹ja by som toho tolko nakupila,kebyze som bola tam,ze sa ani neunesiem 😀 😀 😀
@mika1979 hehe no pekne tak my mame supravku z uk 🙂 🙂 🙂 jaaj to vazne ved aj baliky by ti mohla posielat plne minnie oblecka za par šupov... 🙂 🙂 🙂 ved tam je to lacne...inak dneska som nasla v nasich reginalnych novinach vo vedlasjsom meste cca 25min autom otvorili secondhand z deckymi vecami zn.disney,george,next a h&m jaaj musim to ist omrknut snad nabuduci víkend nalomím muža 😀 😀 😀
@katuska01 ved mohla,ja by som jej zato zaplatila,ale....vies ako to je,skor ti pomoze niekto cudzi ako rodina☹ jeeeej vazne?tak ty teraz budes nakupovat a nakupovat a nakupovat,super to je,nie?uvidis,co tam budu mat😀keby si videla nieco veeeeelmi pekne pre moju kocku,mysli na mna 😀 😀 😀 😀 😀
@katuska01 jooooj to poznam,nakupy s manzelom neznasam,ten moj je neznesitelny na nakupoch,hlavne ked nakupujem oblecenie a hracky,aj vcera sme sa pohadali tak trosku,lebo v piatok ma luky narodky a on stale huci,ze naco mu budeme kupovat hracky,ale tak on aj ked ma 8 rokov,este sa na hracky tesi,oblecko mu radost neurobi a viem,ze sa s nimi malo hra,ale tak nieco mu kupit chcem,milujem,ked sa deti tesia z darcekov 😀 😀 😀 😀

@mika1979 jeej ty si sa tu ako rozbehla super vecicky🙂 🙂 🙂