icon

Disney mánia. Čo kde zohnať?

katuska01
10. aug 2011

sem sa disney maniacky myška minnie,mickey mouse,macko pu,hello kitty atd mozme si davat rady kde co zohnat za aku cenu a tak...vsetky ste vítane🙂Mna osobne drží minnie ale nemozem povedat mame zopar kuskov aj inych veciciek z tymito krasnymi 😀 😀 postavičkami🙂

katuska01
autor
31. okt 2011

@mika1979 aj ja sakra nemoze byt toto Slovensko nase mensie aby bol zapad blizsie k vychodu🙂 🙂 🙂 🙂 to by bolo super🙂 🙂 🙂

mika1979
31. okt 2011

@katuska01 noooo veru skoda,ze nie si blizsie 😒 😒 😒 idem ja spat,lebo ma akosi zmaha ten posun casu alebo neviem co sa deje 😖 😖 dobru noc moja,zajtra pridem asi vecer,ideme na hroby,ku svokre,k nasim,vsak to poznas 😀 😀 😀 pa

katuska01
autor
31. okt 2011

@mika1979 jasne poznaaaaam my ideme tiez tak vecer sa tu stretameeee paaaa a dobru noc🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

katuska01
autor
1. nov 2011
katuska01
autor
1. nov 2011
katuska01
autor
1. nov 2011
mika1979
2. nov 2011

@katuska01 waaaw krasne vecicky,to tricko zhanam,ale mensie,pre moju malu,je naaaadherne 🙂

katuska01
autor
2. nov 2011

@mika1979 to je vam este moc velike??ale je nadherne vazne uzasne🙂 🙂 🙂 🙂

mika1979
2. nov 2011

@katuska01 nooo ved to je az 128 a moja nosi tak 98-104 😀ale uplne ze suprove je 😀 😀 😀

katuska01
autor
2. nov 2011

@mika1979 ja som hned na teba myslela skoda ze je velike este som nevidela take.... 🙂 ja som uz mužovi oznamila ze cez víkend bud tento alebo buduci ideme do toho second handu pozriet co som ti spominala vyzera to byt velike na obrazku tak to tam omrknem ci tam nebudu veci aj co su na nete ale pri mojom stasti to tam bude predrazene 😝 😝 😝

mika1979
2. nov 2011

@katuska01 nooo krasne je,mensie som este nikde nevidela☹ a co povedal muz na nakupy?uz sa tesim ,co nakupis 😀 😀 😀 hadam len to nebude predrazene

katuska01
autor
2. nov 2011

@mika1979 noo nepovedal nic bude musiet ist ak nie necham mu dve deti a pojdem vlakom 😀 😀 😀 😀 a myslim ze pojde hned🙂 🙂 🙂 aj ja sa tesim ze co tam bude hlavne tie disney a george oblecka...🙂a inak dneska som vymyslela ako moze bianka nosit tie cizmicky jej sa to vyzuva lebo je to take sirsie ale pojdem do galanterie a kupim peknu cervenu stuzku a uviazem jej to okolo nozky na maslicku a mozme nosit...🙂uz som skusala doma jej to previazat snurkou a v pohode tak sa tesim ze nam nemusim stat v botníku lebo len ich obzeram a neda sa to ked sa jej to vyzuvalo 😒 😒 nosit 😝

katuska01
autor
2. nov 2011

@mika1979 https://www.modrykonik.sk/bazar/detske-suknicky... 🙂 ta je super a cena tiez nepisala si jej ty nahodou?? 🙂 🙂 🙂 🙂

mika1979
2. nov 2011

@katuska01 no to hej,radsej pojde s tebou ako ostat doma sam s dvomi detmi,to aj moj by tak urobil 😀 😀 😀 😀 na tu suknu som nepisala ja,ale tiez som ju dnes objavila a rozmyslam,ci nekupit,dobra cena,nie?

katuska01
autor
2. nov 2011

@mika1979 myslím ze cena je super a suknicka tiez🙂 😀 😀 😀

mika1979
2. nov 2011

@katuska01 vsak?

katuska01
autor
2. nov 2011

@mika1979 no co pisala si na suknicku?? 🙂 🙂 🙂

mika1979
3. nov 2011

@katuska01 ahoj moja,este nepisala,ani som tu poriadne nebola,cez den som sa dost dlho ucila s malym,potom sme sli na nakup,mali sme navstevu a vecer som sa na net nedostala,lebo maly zacal vracat,teraz rano hnackovat,bola som s nim u lekarky,varim,teraz som sa len prisla pozriet co je nove a idem dalej robit,prat este co mi zvysilo,co v noci maly povracal,takze som na suknu ani nemyslela ☹ ☹ ☹

katuska01
autor
3. nov 2011

@mika1979 juuuj tak to chapem hlavne sa skoro uzdravte🙂 🙂 🙂

mika1979
4. nov 2011

@katuska01 ahoj moja,idem sa ti postazovat,si predstav,ze som pisala do toho vikisu o tenisky,lebo mi uz nedalo,ze tak dlho neposielaju balik,tak sa mi neozvali,teraz som im napisala na fb,ze co je to s tym,tak mi odpisali na mail,ze je objednavka zrusena☹nic viac ,ani preco,z akeho dovodu,tak ja sa tesim na tenisky jak sprosta a oni si zo mna robia dobry den 😖 😖 😖 😖

katuska01
autor
4. nov 2011

@mika1979 fuuu to vazne ty vole a to ma co znamenat normalne nechaPEM...JAAAAAJ to uz co sa deje ach normalne ma to stve za teba 😒 😒 😒

mika1979
4. nov 2011

@katuska01 to vazne,prave mi odpisali,ze vraj nemaju moje cislo,tak preto,ale hlavne ze som objednavala hned ako to dali na fb a mali tam vsetky cisla okrem 26,tak nechapem☹a keby som im nenapisala,tak mi to ani neoznamia,katastrofa 😢 😢 😢 😢

mima88
4. nov 2011

@mika1979
@katuska01 juuuj baby videli ste tu krasnu kolekciu minnie v tescu?ale to je len pre deti do 18m ☹ ,ale naaadheren..a inak ja som nestihla kupit tu bundicku minnie v akcii lebo som vahala a teraz si tak hlavu mozem trieskat o stenu..ale mam na seba zlost 😠

katuska01
autor
5. nov 2011

@mima88 myslíš tu cervenu kolekciu?a neni do velkosti 18-24mes?ci to sa len mne zdalo tusim som u nas pozerala uz som tu pisala o tom mike...🙂a ved este mozno bude v akcii bundicka teda ja myslim ze urcite...🙂inak my sme s nou maximalne spokojne ja nelutujem ze som ju kupila...🙂 😀 😀 😀

mima88
5. nov 2011

@katuska01 ja som nevidela 18-24,ale asi som zle pozerala..no u nas to je vylozene v oddeleni, kde je len do 18mesiacov. a ja to lutujem lebo ako sa tak pozeram,tak si nemyslim zeby bola nejaka tuha zima a to by nam stacila ta bundicka...a este aj cervene cizmicky mame 🙂 ...a este v pondelok zacina akcia v lidli a budu tam mat tie pyzamka minnie, trička aj spodne pradlo za 1,99 eur 😉

katuska01
autor
5. nov 2011

@mima88 hej hej to som videla v lidli...🙂v letaku🙂ozaj ako sa vam nosia cizmicky tie minnie??vonku_? 🙂

mima88
5. nov 2011

@katuska01 no tak ako vam...jedna cizmicka sa jej zacala vyzuvat,ale ani ich velmi nenosi,tak som myslela tiez na to,co ty, ze jej to stuzkou uviazem a bude..len ked my k tym cizmickam nemame bundicku :(

katuska01
autor
5. nov 2011

@mima88 heeej ja uz mam stuzku kupenu nejako to vymyslím a potom ti napisem ci v pohode vonku..🙂

katuska01
autor
5. nov 2011

@mika1979 jaaj tak to ma mrzí veru to ako nechapem ved to tam dali ja som ti hned povedala a ty si ich chvilku po tom objednavala tak nechapem to je asi zas jedna seriozna firma ach jaaaj naco toto ludia robia nechapem.. 😒 😒 😒

janga
5. nov 2011

cafte dievcence, dlho som tu nebola... ale teda zavislost neustupuje, nebojte nic 😀 pomalicky nam to pribuda (foto v albume 😉 ) vy sa ako mate? ozaj a co nase pancusky????