icon

Disney mánia. Čo kde zohnať?

katuska01
10. aug 2011

sem sa disney maniacky myška minnie,mickey mouse,macko pu,hello kitty atd mozme si davat rady kde co zohnat za aku cenu a tak...vsetky ste vítane🙂Mna osobne drží minnie ale nemozem povedat mame zopar kuskov aj inych veciciek z tymito krasnymi 😀 😀 postavičkami🙂

katuska01
autor
5. nov 2011

@janga ahooj pancusky mi nikto neodpisal tak som na to kaslala uz potom 😒 😒 😒 a my pomalicky sa mame tak sme radi ze si nas prisla kuk..🙂idem pozriet vecicky...🙂 🙂 🙂

janga
5. nov 2011

@katuska01 no skoda, inac v Tescu mali biele s cervenymi gulickackami k jednym Minnie-satickam, ale tie saty sa mi nepacili 😖

katuska01
autor
5. nov 2011

@janga jaaaj skoda ze nemali len samotne pancusky veru mohli mat..🙂

mika1979
5. nov 2011

@katuska01 asi to tak bude,robia len reklamu na fb,ale z tovaru nic,skoda,lebo som sa tesila na nich,paradne by boli 😀 😀 😀

katuska01
autor
5. nov 2011

@mika1979 jaaj no veru hej a tebe idu na fb vyhladat??mne to volako nejde najst ja neviem...🙂 😒

mika1979
6. nov 2011

@katuska01 ahoj moja,ja som ich uz ani nehladala,lebo som nasr...,ze mi ich neposlu ☹ ☹ ☹ a kebyze im nepisem,ani mi to nedaju vediet

katuska01
autor
6. nov 2011

@mika1979 no pekne teda inak to je tiez uzasne ach jaj ti verim ze si nastvata ved kto by nebol aeste aj take pekne platenky to boli..🙂 😒 😒

katuska01
autor
6. nov 2011

http://www.mothercare.com/Crimson-Sequin-Bodice... 🙂 toto niesu sice minnie ale krasne take nieco by som brala pre malu na Vianoce...🙂

katuska01
autor
6. nov 2011
mika1979
6. nov 2011

@katuska01 no ved to,ze take pekne boli,uz som ich videla laure na nohach 😀 😀

mika1979
6. nov 2011

tie saty,co nie su minnie su uuuuzasne,krasne fakt 😀 😀

katuska01
autor
6. nov 2011

@mika1979 no to ti verím k riflickam by boli skvele noo skoda ...☹nooo uz dost pokukujem po takych satkach na vianoce co by som bianke obliekla ale nie mco drahe ved predsa to bude mat jeden vecer...🙂 🙂 🙂

katuska01
autor
8. nov 2011

jaaaj a tu nam to nejako viazne...🙂co to?..🙂

mika1979
8. nov 2011

@katuska01 😀 😀 😀 vies co moja,ja nejak nestiham v poslednej dobe,ale bola som si pre tu kabelku,musim ju odfotit, a pridat foto,len neviem kedy,lebo ked mala nespi,tak nemozem,aby nevidela a ked spi,tak zabudnem ju vytiahnut zo skrine a potom uz nemozem,lebo zobudim malu 🙂ale hadam sa mi podari do zajtra 😀 😀 😀 😀 a co mas ty nove?

katuska01
autor
8. nov 2011

@mika1979 jeeej tak sa tesim na foto..🙂inak aj ja som tu pomenej ale inak vsetko po starom a my nemame nic nove ani som nepozerala vecicky nejako musim k tomu sadnut a nejake nove kusky pozhanat🙂

janga
8. nov 2011

dievcataaa Minnie uz aj v Kiku 😉 dnes mi dosiel letak...

katuska01
autor
8. nov 2011

@janga heeeeej??jaaaj baby ja vam zavidim ked ste v tych vacsich mestach u nas ani ten KIK nemame ale pojdem kuk urcite ved ja som tam aj supravu kupovala ale vtedy nic viac som tam nevidela ...🙂co je na letaku?..🙂

katuska01
autor
8. nov 2011

http://kik.akcneletaky.sk/letaksh/337/11/ 🙂 tie maaaaame aj tu pre chlapcov 🙂 🙂

mika1979
8. nov 2011

@katuska01 no ani ja som nic nepozerala teraz,ani mi uz nic nema prist,ale musim sa aspon pokochat niecim na nete 😀 😀 😀

katuska01
autor
8. nov 2011

@mika1979 aj ja tak veru musim trosku pretriedit veci popozerat na co sa zamerat ked nam su vsetky minnie vecicky este dobre ale mame aj kopu inych a tie stoja ked ja si nepomozem ked som raz maniacka tak kazdy den minnie nesmie chybat 😀 😀 😀 😀 😀

katuska01
autor
9. nov 2011

http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=12740933&tab=1 🙂 skoda ze velikeeeee je kraaaaaasne🙂

mika1979
9. nov 2011

krasne veci 😀aj u nas je to tak,ze nosime len minnie,ale na tuto jesen,ma len velmi velmi malo veci inych ako minnie,takze ani inak nemoze chodit oblecena 😀 😀 😀

katuska01
autor
9. nov 2011

@mika1979 hehe nooooo veru ale tak to ma byt minnie vzdy a vsade 😀 😀 😀 ja myslim ze mi sa tak na jar a leto uz ani inak neoblecieme ako minnie 🙂 🙂 🙂 i ked aj teraz uz nosi viac menej len to..🙂 🙂 🙂

mika1979
9. nov 2011

@katuska01 hehe,asi ani my ,aj ked mi uz teraz 😀 😀 😀 😀

katuska01
autor
9. nov 2011

@mika1979 nooo ale je to super ja sa tak z tych vsetkych veciciek tesim 🙂ved vies to poznas..🙂 🙂 🙂 a kabelka sa ti nepodarila odfotit?a ozaj aka je to usko vydrzi to? 🙂

mika1979
9. nov 2011

@katuska01 joooj vies co,nefotila som,lebo som dns nestihala,bola som u lekarky so sebou,lebo uz tyzden som chora a cim dalej,tym je to horsie,potom som bola s malou u zubarky na preventivku,varila som,prisla ku mne sestra po dlhom case a aj mama,potom sme boli vonku,no dnes som mala nabity den,ale polepsim sa zajtra,dobre?len mi pripomen 😀 a myslim,ze by mohlo to usko vydrzat celkom dobre a ked nie,tak sa da vymenit nejaka ina snurka ,tak hadam urobim radost malej 😀

katuska01
autor
9. nov 2011

@mika1979 juuj tak super...nooo my sme u lekarky boli dneska z Tobkom v noci teplota a hrdlo krical ze ho boli a uz isiel aj k svokre dneska na par dni nech aj bianka to nechyti tak hadam ta bude odolna.. 😀 😀 😀 jaaj aj z chorobami🙂