icon

Disney mánia. Čo kde zohnať?

katuska01
10. aug 2011

sem sa disney maniacky myška minnie,mickey mouse,macko pu,hello kitty atd mozme si davat rady kde co zohnat za aku cenu a tak...vsetky ste vítane🙂Mna osobne drží minnie ale nemozem povedat mame zopar kuskov aj inych veciciek z tymito krasnymi 😀 😀 postavičkami🙂

mika1979
9. nov 2011

@katuska01 juuuj chudacik ☹ hrôza s tymi chorobami,fakt,tak nech mu to rychlo prejde 😀 😀

katuska01
autor
9. nov 2011

@mika1979 nooo ale uz vymyslal ked teplota presla tak hadam bude dobre🙂
a dakujem 😀 😀 😀 veru nech uz je jar.... 🙂 🙂 🙂

mika1979
9. nov 2011

@katuska01 no ved jasne,ked teplota klesne a je lepsie,tak su hrdinovia 😀 😀 😀 joooj nech je jar,veru 😀

katuska01
autor
9. nov 2011

@mika1979 sa tesim uz na jar veru aj tie dni su take veselsie a nemusim naobliekat malu hodime triko a ideme🙂juuj ako sa tesim mna to este nedrzalo minulu jar takto to minnie sialenstvo ale teraz to uz bude ine minnie vsadeeeeeeee 🙂 🙂 🙂

mika1979
9. nov 2011

@katuska01 😀 😀 😀 hehe no jasne,ze je to veselsie,ved teraz kym sa poobede vytrepeme vonku,tak je uz pomaly aj tma a nechce sa mi byt velmi dlho ☹ ☹ ☹ a smozrejme,ze tie krasne saticky s minnie kazdy obdivuje a takto naobliekana,vzdy v jednom a tom istom vonku 😒 😒 😒

katuska01
autor
9. nov 2011

@mika1979 veed to ze vzdy je na tom vsetkom krasnom bundaaaaaa 🙂noo to mi hovor my prideme zo skolky a este sme hodinku vonku a pomali sa stmieva a tiez ma to nebavi..🙂 😉

mika1979
9. nov 2011

@katuska01 ved to a my ani bundu na zimu s minnie nemame,takze sa neparadime ☹ tu prechodnu bodkovanu velmi nechce nosit,lebo ma len 1 vrecko a ona potrebuje strcit obidve ruky do vrecak,najnovsia jej mania 😀 😀 idem spat moja,lebo som zobrala antibiotika a dithiaden a akosi ma zmaha unava,pa dobru noc prajem 😀 😀 😀

katuska01
autor
9. nov 2011

@mika1979 jaaj tak teda hehe ze mania 😀 😀 😀 super nooo ale neboj este zozenies a budetesa paradit 😀 😀 😀 ok moja pa a dobru noc aj tebe skore uzdravenie ja idem dopozerat modre z neba a tiez do perín🙂 🙂 🙂 dobruuuu 🙂 😉

katuska01
autor
10. nov 2011

@mika1979 ahoj idem sa ti trosku postazovat vcera som tu nasla to triko vies s tou hlavickou minnie co som po nom tak tuzila z tou cervenou maslou a ja ho nevieeeem naaaaajst teraz ja vobec neviem kde som to vcera tu nasla..🙂chcela som ze napisem neviem preco som uz vcera nenapisala ja som taka ach 😒 😒 😒

mika1979
10. nov 2011

@katuska01 ahoj moja,juuuj uz ho asi pozastavila,ked ho nevies najst,ja ked si nie som ista,ze to chcem,ale paci sa mi to,tak si to dam medzi oblubene a potom nemam problem to najst a viem,ci je aj pozastaveny inzerat alebo nie,skus aj ty tak nabuduce,ale inak neviem,preco si vahala,ked ho taaak chces uz dlhsiu dobu,ale nevadi,urcite ho este niekde najdes 😀 😀 😀

katuska01
autor
10. nov 2011

@mika1979 to som len tak narychlo mrkla a isla za malou a potom ma to uz nenapadlo a teraz som isla a nic no nevadi som ja ale blba co uz... 😒 😒 😒 a este aj cena ze 2,50€ 😒

mika1979
10. nov 2011

@katuska01 chapem,tie deti...a nase myslienky rozlietane,robis 100 veci naraz a potom zabudnes,ved to poznam,ale skoda,lebo aj cena fakt super 😀 😀

katuska01
autor
10. nov 2011

@mika1979 nooo ved to ale ved nevadi snad ho este najdem niekde...🙂 🙂 🙂 aj u vas bola dneska taka zima? 🙂 🙂

mika1979
10. nov 2011

@katuska01 urcite najdes,neboj 😀 hej bola aj u nas taka zima,jak v ruskom filme,neskutocna a ten vietor...brrr,isla som von len ked som musela.

katuska01
autor
10. nov 2011

@mika1979 noo veru aj tu ach jaaaj kde su nase krasne slnecne dni..🙂 🙂 🙂

mika1979
10. nov 2011

@katuska01 ach jaj veru,kde su ☹ ☹ chyta ma depka z toho,co budeme robit celu zimu ☹

katuska01
autor
10. nov 2011

@mika1979 asi tak ako mna nemam rada tie dlhe zimne vecery 🙂 🙂 🙂 a pre deti je to tiez o nicom len vo vnutri.. 😉 😒

mika1979
10. nov 2011

@katuska01 no ved to,najhorsie je to s detmi,oni su zvyknute vonku a zrazu len doma väcsinou ☹

katuska01
autor
10. nov 2011

@mika1979 ved to ale sak co uz narobime nejako prezijeme ale uz sa tesim aspon na jar..🙂 🙂 🙂

mika1979
10. nov 2011

@katuska01 jaaaj moja idem ja,mna nejak tie lieky zas zmahaju,nechapem,nikdy som nebola taka unavena po liekoch,neviem,co mi to dala 😀😀ale normalne tu zaspavam nad notebookom,ani ano sefe nedopozeram ☹dobru noc...

katuska01
autor
10. nov 2011

@mika1979 ahoooj moja dobru noc...🙂

chrenkovae
11. nov 2011

dajako sa nam to tu rozpada už sme tu pomenej

katuska01
autor
11. nov 2011

@chrenkovae ahoooj nooo ty to tu nejako zanedbavas.. 😀 😀 😀 😀 ved kuk piseme len ja a
@mika1979 hehe.... 😀 😀 😀 😀 😀

mika1979
11. nov 2011

@katuska01
@chrenkovae hehe veru veru erika,zanedbavas nas 😀 😀 😀 😀

katuska01
autor
11. nov 2011

@mika1979 noo ved my sme tu jedine co tu pisu ze? 🙂 🙂 🙂 a tak mi si tu trosku pokecame a ideme spat..🙂 🙂 🙂

mika1979
11. nov 2011

@katuska01 nooo veruze,sem tam niekto prispeje,ale my dve sme tu skalne 🙂ale vsak nevadi

katuska01
autor
11. nov 2011

@mika1979 nooo ved prave skalne prispievatelky ale sak nevadi....a dneska ako ste sa ako mali? 🙂 🙂 🙂

mika1979
11. nov 2011

@katuska01 nooo,dnes som bola na gynde na kontrolu,ucila som sa s malym a pred vecerom prisla kamoska so svojou malou,tak sme do 21:15 kecali,hrali sa,teraz som prisla nakuknut na chvilu tu a idem spat,muza mam v nocnej,takze asi tak.a vy?co ste robili?

katuska01
autor
11. nov 2011

@mika1979 jaaaj tak fayn ked ste pokecali nenei veru nad babsky pokec hehe 😀 😀 😀 a my tiez tak doobeda som trosku pospratala nech mam cez vikend pokoj a potom som z malou vonku bola trosku sa prevetrat a taak..🙂Tobiaska mam u svokry tak mam teraz len jedneho ,,čerta,,doma 😀 😀 😀 juuj aj ja by som mala ist na gyndu veru 😒 😒 🙂

mika1979
11. nov 2011

@katuska01 tak mas aspon trosku kludnejsie,nie?a ako mu je?uz lepsie?veru,nie je nad babsky pokec,super,dala som si trosicku vina a teraz rozmyslam,ci mozem zobrat ATB?asi nie,ci?bolo to fakt len trosicku. 😀 😀