Disney mánia. Čo kde zohnať?
sem sa disney maniacky myška minnie,mickey mouse,macko pu,hello kitty atd mozme si davat rady kde co zohnat za aku cenu a tak...vsetky ste vítane🙂Mna osobne drží minnie ale nemozem povedat mame zopar kuskov aj inych veciciek z tymito krasnymi 😀 😀 postavičkami🙂
@katuska01 ved to a my ani bundu na zimu s minnie nemame,takze sa neparadime ☹ tu prechodnu bodkovanu velmi nechce nosit,lebo ma len 1 vrecko a ona potrebuje strcit obidve ruky do vrecak,najnovsia jej mania 😀 😀 idem spat moja,lebo som zobrala antibiotika a dithiaden a akosi ma zmaha unava,pa dobru noc prajem 😀 😀 😀
@mika1979 ahoj idem sa ti trosku postazovat vcera som tu nasla to triko vies s tou hlavickou minnie co som po nom tak tuzila z tou cervenou maslou a ja ho nevieeeem naaaaajst teraz ja vobec neviem kde som to vcera tu nasla..🙂chcela som ze napisem neviem preco som uz vcera nenapisala ja som taka ach 😒 😒 😒
@katuska01 ahoj moja,juuuj uz ho asi pozastavila,ked ho nevies najst,ja ked si nie som ista,ze to chcem,ale paci sa mi to,tak si to dam medzi oblubene a potom nemam problem to najst a viem,ci je aj pozastaveny inzerat alebo nie,skus aj ty tak nabuduce,ale inak neviem,preco si vahala,ked ho taaak chces uz dlhsiu dobu,ale nevadi,urcite ho este niekde najdes 😀 😀 😀
dajako sa nam to tu rozpada už sme tu pomenej
@chrenkovae ahoooj nooo ty to tu nejako zanedbavas.. 😀 😀 😀 😀 ved kuk piseme len ja a
@mika1979 hehe.... 😀 😀 😀 😀 😀
@katuska01
@chrenkovae hehe veru veru erika,zanedbavas nas 😀 😀 😀 😀
@mika1979 jaaaj tak fayn ked ste pokecali nenei veru nad babsky pokec hehe 😀 😀 😀 a my tiez tak doobeda som trosku pospratala nech mam cez vikend pokoj a potom som z malou vonku bola trosku sa prevetrat a taak..🙂Tobiaska mam u svokry tak mam teraz len jedneho ,,čerta,,doma 😀 😀 😀 juuj aj ja by som mala ist na gyndu veru 😒 😒 🙂

@katuska01 juuuj chudacik ☹ hrôza s tymi chorobami,fakt,tak nech mu to rychlo prejde 😀 😀