icon

Disney mánia. Čo kde zohnať?

katuska01
10. aug 2011

sem sa disney maniacky myška minnie,mickey mouse,macko pu,hello kitty atd mozme si davat rady kde co zohnat za aku cenu a tak...vsetky ste vítane🙂Mna osobne drží minnie ale nemozem povedat mame zopar kuskov aj inych veciciek z tymito krasnymi 😀 😀 postavičkami🙂

mika1979
5. dec 2011

@katuska01 😀 😀 😀 ok,jasne,chapem a teraz este aj vianoce,takze mozno az po novom roku sa tam dostanes 😉 😉 😉

katuska01
autor
5. dec 2011

@mika1979 noo veru tak som sa tesila tolko to odkladala az ozaj sa tam dostanem az po novom roku ale ved nevadi hlavne je ze sa tam snad raz dostanem 😀 😀 😀

mika1979
5. dec 2011

@katuska01 ale raz urcite,neboj 😀 😀 😀 a mozno po novom roku bude aj lepsi vyber,lebo dostanu nove veci,pred vianocami to vypredaju 😀 😀 😀

misskkaa
5. dec 2011

ahojte ...citam ze mate skusenosti s postavickou minnie...tak vas prosíííím neviem sa absolutne dopatrat kde by som mohla kupit detsky kocik pre babiky zn. Minnie ☹ Prosím vas pomozte mi ja uz som stoho prehadzovania stranok hotova 😨 😢

katuska01
autor
5. dec 2011

@mika1979 noo to je mozno tiez pravda..🙂ved ja by som uz chcela nakupovat skor na jar vecicky nech znosíme teraz co mame ved je toho dost..🙂
@misskkaa ahoooj tak ked ti mam pravdu povedat este som taky nenasla nikde a to dost pozeram ci vsetko co z minnie alebo kocik pre babiky celkovo ale nenasla som veru v tomto ti nepomozem..🙂

mika1979
5. dec 2011

@katuska01 no ved prave,ze teraz uz maju a na jar sa uz treba pomaly chystat po novom roku 😀 😀 😀
@misskkaa ahoj,no veru ani ja som este taky nevidela☹a to sme s @katuska01 riadne maniacky na minnie

misskkaa
5. dec 2011

😢 😢

misskkaa
5. dec 2011

Tak az by ste náááááhodou na taky nadabily prosííím napiste mi...dakujem 😵

katuska01
autor
5. dec 2011

@mika1979 veru presne uz sa tesim na nakupy na pekne počasíčko ked bude vonku a konecne nemusime vsetku tu paradu skryvat pod bundami...🙂noo nevidela som kociarik ziadny z minnie o tom by sme my s
@mika1979 uz vedeli..🙂
@misskkaa a musi byt len minnie?ja by som videla v tescu maju kocik taky ruzovy disney ale je to skor pre take deti do cca 2rokov ja uvazujem nad ním pre malu..🙂

mika1979
5. dec 2011

@misskkaa jasne,urcite napiseme,myslela som,ze chces pre dceru,ale teraz pozeram,ze mas syna 😀 😀 😀 to chces asi ako darcek 😀

katuska01
autor
5. dec 2011

@misskkaa jasne a ked vidim si ze okres TO mozem sa ta spytat?nevies kde je v TO obchodna ulica?alebo nebola si nahodou v second hande disney oblecenia zevraj sa nachadza v TO na obchodnej ulici ale netusim kde to tam je ked sa tam uz konecne dostanem dakujem🙂

mika1979
5. dec 2011

@katuska01 juuuj aj ja sa uz tesim na jar a leto,zas krasne oblecena,cela v minnie a hlavne,bez choroby,aspon dufam 😀 😀

katuska01
autor
5. dec 2011

@mika1979 taaak veru to bude zas radost obliekat..🙂ok moja idem pozerat farmara trosku vypnut pri telku...🙂 🙂 🙂 este sa sem mrknem..🙂

mika1979
5. dec 2011

@katuska01 ok,idem aj ja tu moju nezbednicu uspat,lebo este stale tu stepuje,nech uz mam konecne pokoj 😀 😀 😀

misskkaa
5. dec 2011

No to ani nieje ani nie pre mna,ale pre sestru...a ona ma uz vybrany druhy...bo uz tiez vsetko mozne prehladala a 😠 uz to vzdala stym ze pozrie druhy. Ale ja by som ju strasne chcela prekvapit...

mika1979
5. dec 2011

@misskkaa jasne,chapem,keby nahodou natrafim,tak urcite napisem 🙂

misskkaa
5. dec 2011

@katuska01 juj veru to netusim.....ale zajtra sa poopytujem a dam vediet. 😀 😀

mika1979
11. dec 2011

no kedze nam to tu trosku upada,tak pridavam nejake linky,co som nasla 😀
nieco na leto http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=11900755&tab=0
@katuska01

mika1979
11. dec 2011

http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=12886745&tab=0 toto sa mi velmi paci,rozmyslam ,ze kupim malej

mika1979
11. dec 2011
mika1979
11. dec 2011

http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=12453425&tab=9 rozmyslam,ze kupim malej este jedno postelne pradlo,preto tolko toho 😀 😀 😀

katuska01
autor
11. dec 2011

@mika1979 kraaasne vecicky..🙂vies ze som aj myslela na teba ze ti napisem len som bola u svokry a volako som sa sem cely víkend nedostala vies ako predvianočne upratovanie hehe..🙂ale z tych veciciek by som si vedela vybrat..🙂 🙂 🙂 co si sem hodila..🙂

chrenkovae
12. dec 2011

@mika1979 krasne vecičky po dlhej dobe som sa zase pokochala 🙂