Disney mánia. Čo kde zohnať?
sem sa disney maniacky myška minnie,mickey mouse,macko pu,hello kitty atd mozme si davat rady kde co zohnat za aku cenu a tak...vsetky ste vítane🙂Mna osobne drží minnie ale nemozem povedat mame zopar kuskov aj inych veciciek z tymito krasnymi 😀 😀 postavičkami🙂
dobry vecer maminky, zhanam minnie vecicky pre moju dcerku, velkost 80-86 najlepsie vo vybornom stave, dajte mi vediet, moc dakujem. lenka
@mika1979 https://www.modrykonik.sk/bazar/detske-mikiny-s... 🙂 tuto?alebo pockaj porad mi ktoru mam objednat
@katuska01 tato je krasna a tu druhu uz mozno niekto kupil,ked ju nevies najst,aspon to mas jednoduchsie 😀😀nemusis vyberat 😀 😀 😀 no myslim,ze sa neda nevsimnut ta mania,ved ine oblecko ani nema,nie 😀 😀 😀 ale pekne od nich,ze si vsimli a kupili,mne svokra poslala peniaze,nech im kupim,co chcem☹
@katuska01 prepac moja,ale vyrusili ma z kurierskej sluzby,doniesli mi novy mobil,lukas sa ucil,tak som isla ku nemu,mala sa budila neviem,co jej bolo a tak som zabudla,ze si s tebou pisem 😉 😉 😉 no jasne,ked zacal tobiasko soplit,tak radsej nikam neist v tomto necase 😒 😒 tak nech to velmi rychlo prejde.
@mika1979 pohoda moja ved aj ja som sla upratovat aj tak nemam ako by som chcela este vsetko ale tak mam este tyzden este aj zajtra ideme na oslavu to mam cely den zabity ale co uz... 🙂 🙂 🙂 inak prvy pad nasho vianočneho stromčeka hlásim asi si budem ciarky robit hehe 😀 😀 😀 😀 😀

@katuska01
@chrenkovae hehe dievcata,tak som rada,ze som vas potesila 🙂
@katuska01 no ked budes mat cas ,tak napis aj do IP ako bolo u svokry,co mate nove,budem sa tesit 😀 😀 😀