Disney mánia. Čo kde zohnať?
sem sa disney maniacky myška minnie,mickey mouse,macko pu,hello kitty atd mozme si davat rady kde co zohnat za aku cenu a tak...vsetky ste vítane🙂Mna osobne drží minnie ale nemozem povedat mame zopar kuskov aj inych veciciek z tymito krasnymi 😀 😀 postavičkami🙂
@mika1979 jooj veru ach moja balila som darceky konecne aj Tobiasko zaspal tak som rychlo balila lebo sme to mali cely den v aute aby to nevidel tak mi bol muz pre to..🙂 🙂 🙂 ale idem spinkat rano vstavam do skolky z tobkom zajtra popiseme urcite 🙂 🙂 🙂 ved musim vediet co nakupis v tescu..🙂
@mima88 ano aj my mame taku istu a velkost tusim tiez 98,je velmi pekna 🙂
@katuska01 😀 😀 😀 no jasne,ak chces,tak na jar-leto by mohla byt,podla toho ako laura vyrastie 😀 😀 😀 budem na teba mysliet 😉 😉 ano bola som v tescu,ale nic som nekuila ☹ ☹ ☹ u nas nic normalne nemali,akurat tie vianocne a to zas take velke,ze malej nedrzali na vlaskoch,skusala som jej,ona ma take jemne vlasky,ze jej maloktora drzi 😖 😖 😖 😖
https://www.modrykonik.sk/bazar/detske-suknicky... 🙂 kraaaasne fakt ale cena je teda dooost 😒
@katuska01 jeeeej tie satky su prekrasne,este som take nevidela,ale cena je fakt,ze dost 😒 😒 no ako u nas?zajtra este upeciem 2 kolace,znova upracem cely byt,lebo vobec nie je vidiet,ze bol upratany,musim este ist kupit nieco muzovi pod stromcek,lebo ma len jeden darcek a lukasko pocita stale kolko kto dostal darcekov,tak nech tam ma too viac a aj tak dostal peniaze este od nasich a svokrovcov a nic som mu nekupila,tak musim ist a v sobotu zacnem rano varit,aby sme sa mohli poobede najest,lebo muz ide do nocnej,tak musime " vecerat " skor,bude to taka obedovecera 😀 😀 😀 inak darceky som dnes doobeda konecne pobalila aj ja 😀 😀 😀 aj sa velmi tesim,uz sa nviem dockat soboty a tych stastnych usmevov na tvarickach deti 😉 😉
@mika1979 juuj moja presne tak aj ja sa uz tesim hlavne za deti Tobko uz odpočítava ze kedy uz jezisko pride sa tesi..🙂a noo veru ja som dobalila dnes posledok a mam pokoj uz 🙂 🙂 🙂 a ja zajtra este doupratujem a v sobotu len varím a nic nerobim..🙂 🙂 🙂 aj ja chcem mat Vianoce hehe a svokra mi da kolace a mam uz aj napecene my sme aj piekli aj sme stihli pojest veru..🙂 😀 😀
@mika1979 vies co moja nedala upratovala som šatník hlavne Biankine veci a teda 3policky plne ma len ona musim trosku ubrat i ked je peknucky tak ked ho nemali u nas to bolo asi znamenie...🙂inak dneska som muzovi volala nech pozrie Bianke sponky a gumicky v tescu tie vianocne a on mi dotrepal dve balenia snehuliačikov a take biele vločky z rolničkami krasne ze on nevedel ake vybrat..🙂 🙂 🙂

@mika1979 nas ma teda 5r ale niekedy je strasny a mam pocit ze Bianka ma viac rozumu fakt ma vie strasne vytocit do nepricetnosti a niekedy je taky rozumny a poslusny ako keby mal o 5rokov viac tiez nechapem niekedy ale uz je to des co dovadza..🙂 😒