icon

Disney mánia. Čo kde zohnať?

katuska01
10. aug 2011

sem sa disney maniacky myška minnie,mickey mouse,macko pu,hello kitty atd mozme si davat rady kde co zohnat za aku cenu a tak...vsetky ste vítane🙂Mna osobne drží minnie ale nemozem povedat mame zopar kuskov aj inych veciciek z tymito krasnymi 😀 😀 postavičkami🙂

katuska01
autor
18. dec 2011

@mika1979 nas ma teda 5r ale niekedy je strasny a mam pocit ze Bianka ma viac rozumu fakt ma vie strasne vytocit do nepricetnosti a niekedy je taky rozumny a poslusny ako keby mal o 5rokov viac tiez nechapem niekedy ale uz je to des co dovadza..🙂 😒

mika1979
18. dec 2011

@katuska01 no presne,aj ja mam niekedy pocit,ze ma laura viac rozumu☹nechapem to,niekedy mi je luto,ze je taky,kde sa podel moj anjelik,s pred niekolkych rokov 😀 😀

katuska01
autor
18. dec 2011

@mika1979 jooj veru ach moja balila som darceky konecne aj Tobiasko zaspal tak som rychlo balila lebo sme to mali cely den v aute aby to nevidel tak mi bol muz pre to..🙂 🙂 🙂 ale idem spinkat rano vstavam do skolky z tobkom zajtra popiseme urcite 🙂 🙂 🙂 ved musim vediet co nakupis v tescu..🙂

mika1979
18. dec 2011

@katuska01 ved aj ja idem,lebo je uz dost hodin,jasne,zajtra popiseme,dobru noc. 😉 😉

katuska01
autor
19. dec 2011

@mima88 nadherna je to mas fayn ze mozes z CZ objednavat tam su krajsie vecicky..🙂ale
@mika1979 taku istu ma uz u nej som ju obdivovala tak dufam ze ked im bude malicka tak odpreda nam..🙂 😀 😀 😀 😀

mima88
19. dec 2011

@katuska01 🙂 no mozem,ale nechcem tolko vyuzivat kamaratku a okrem toho by som tam straaasne vela minula penazi

mima88
19. dec 2011

@mika1979 ake cislo mate tej mikinky?

katuska01
autor
19. dec 2011

@mima88 no to hej ja miniem aj tak ale co uz..🙂akurat idem na ten setík do tesca kupit za tych 6,25€ dufam ze este budu mat..🙂

katuska01
autor
19. dec 2011

@mika1979 ahoj moja no co aj si bola v tescu??ja som bola veru a u nas uz ten kompletík nemaju posledny mali 0-3 mes 😒 nevadi co uz nahovorim muza nech niekde behne somnou pozriet ked pride..🙂 😀 😀 😀

mika1979
19. dec 2011

@mima88 ano aj my mame taku istu a velkost tusim tiez 98,je velmi pekna 🙂
@katuska01 😀 😀 😀 no jasne,ak chces,tak na jar-leto by mohla byt,podla toho ako laura vyrastie 😀 😀 😀 budem na teba mysliet 😉 😉 ano bola som v tescu,ale nic som nekuila ☹ ☹ ☹ u nas nic normalne nemali,akurat tie vianocne a to zas take velke,ze malej nedrzali na vlaskoch,skusala som jej,ona ma take jemne vlasky,ze jej maloktora drzi 😖 😖 😖 😖

mika1979
19. dec 2011

@katuska01 toho setiku mi je luto,ze nemali,u nas som taky nenasla vobec☹

katuska01
autor
19. dec 2011

@mika1979 jasne ved mysli vzdy moja na mna s tymi mikinkami na jar urcite...🙂nooo veru ale co uz nevadi snad ho este niekde najdem ten setík..🙂ja som ani nic nepozerala som bola taka sklamana tak som aj isla prec hehe...🙂 🙂 🙂

mima88
19. dec 2011

@katuska01 ak chces,tak ti ho mozem pozriet este tu v NR. Ja som dnes bola v tescu,ale som nepozerala, ci ho este maju..viem, ze maju tie overaly minnie červene tie s tymi bodinkami..tie su tiez krasne,ale tak nemozem to prehanat 😅

mima88
20. dec 2011

@katuska01 ahoj,tak u nas este maju ten komplet,tak ak by si chcela daj mi vediet 🙂

katuska01
autor
20. dec 2011

@mima88 diky moja ked tak sa ti ozvem..🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

mima88
20. dec 2011

@katuska01 tak mas cas na premyslenie, kym neodhalia moju skrysu kam som ich zapchala 😀

katuska01
autor
22. dec 2011

@mika1979 ahoooj moja no co ako uz vam prípravy vrcholia ja uz darceky zabalene este zajtra porobim drobnosti a v sobotu to vypukne normalne sa teším ako sa budu deti tesit...🙂a vy ako?... 😀 😀 😀

katuska01
autor
22. dec 2011

https://www.modrykonik.sk/bazar/detske-suknicky... 🙂 kraaaasne fakt ale cena je teda dooost 😒

mika1979
22. dec 2011

@katuska01 jeeeej tie satky su prekrasne,este som take nevidela,ale cena je fakt,ze dost 😒 😒 no ako u nas?zajtra este upeciem 2 kolace,znova upracem cely byt,lebo vobec nie je vidiet,ze bol upratany,musim este ist kupit nieco muzovi pod stromcek,lebo ma len jeden darcek a lukasko pocita stale kolko kto dostal darcekov,tak nech tam ma too viac a aj tak dostal peniaze este od nasich a svokrovcov a nic som mu nekupila,tak musim ist a v sobotu zacnem rano varit,aby sme sa mohli poobede najest,lebo muz ide do nocnej,tak musime " vecerat " skor,bude to taka obedovecera 😀 😀 😀 inak darceky som dnes doobeda konecne pobalila aj ja 😀 😀 😀 aj sa velmi tesim,uz sa nviem dockat soboty a tych stastnych usmevov na tvarickach deti 😉 😉

katuska01
autor
22. dec 2011

@mika1979 juuj moja presne tak aj ja sa uz tesim hlavne za deti Tobko uz odpočítava ze kedy uz jezisko pride sa tesi..🙂a noo veru ja som dobalila dnes posledok a mam pokoj uz 🙂 🙂 🙂 a ja zajtra este doupratujem a v sobotu len varím a nic nerobim..🙂 🙂 🙂 aj ja chcem mat Vianoce hehe a svokra mi da kolace a mam uz aj napecene my sme aj piekli aj sme stihli pojest veru..🙂 😀 😀

mika1979
22. dec 2011

@katuska01 hehe no pekne,vsak nevadi ,pojdete na navstevu a kolace budu dost,ved treba jest,kym su cerstve a chutne,my tiez jeme tie,co mam napecene a nnetreba krajat 😀 😀 😀 veru aj v sobotu budem len varit a uzivat si vianoce ,nebudem uz nic robit,aj keby traktore padali 😀 😀 😀

katuska01
autor
22. dec 2011

@mika1979 presne tak ved to je hlavne o pohode rozpravkach a klude a nie aby som sadla za stol z vyplazenym jazykom....🙂no veru ale ved svokra mi da to bude stacit si myslim..🙂

mika1979
22. dec 2011

@katuska01 presne a idu vsetky stare dobre rozpravky,ktore som videla uz 1000x,ale budem ich urcite pozerat aj tento rok 😀 😀 😀 urcite vam da svokra dost kolacikov,neboooj 😀 😀 😀

katuska01
autor
22. dec 2011

@mika1979 aj ja si myslím ze da hehe...🙂nooo veru pozerat budeme rozpravocky ved aj ja mozem pozerat niektore rozpravky a filmy x krat aj tak sa na ne tesim...🙂

mika1979
22. dec 2011

@katuska01 presne,tie stare su dobre 😀 😀 😀 aj ja sa tesim.dala si si kupit ten komplet,od mima88?

katuska01
autor
22. dec 2011

@mika1979 vies co moja nedala upratovala som šatník hlavne Biankine veci a teda 3policky plne ma len ona musim trosku ubrat i ked je peknucky tak ked ho nemali u nas to bolo asi znamenie...🙂inak dneska som muzovi volala nech pozrie Bianke sponky a gumicky v tescu tie vianocne a on mi dotrepal dve balenia snehuliačikov a take biele vločky z rolničkami krasne ze on nevedel ake vybrat..🙂 🙂 🙂

mika1979
22. dec 2011

@katuska01 no ved jasne,ked ma toho dost,tak netreba prehanat a mozno na jar kupis v lepsej akcii,nakoniec 😀 😀 😀 jeeej zlaty ten tvoj muz 😀 😀 😀

katuska01
autor
22. dec 2011

@mika1979 no veru este akcie budu vselijake ..🙂no veru zlaty ale ma normalne potešil lebo som mu volala a som myslela ze bude brblat ze vymyslam a isiel ze ved jej volaco pozrie...🙂a ozaj slečna tvoja uz uspesne spinkava vo velkej posteli?...🙂

mika1979
22. dec 2011

@katuska01 joooj hej,kazdy vecer vola lukasa do postele,nech uz ide konecne spat a spi celu noc,tak super,dufam,ze to nezakriknem 😀 😀 😀 len po prvej noci na mna nepozerala,bola urazena 🙂 🙂