Disney mánia. Čo kde zohnať?
sem sa disney maniacky myška minnie,mickey mouse,macko pu,hello kitty atd mozme si davat rady kde co zohnat za aku cenu a tak...vsetky ste vítane🙂Mna osobne drží minnie ale nemozem povedat mame zopar kuskov aj inych veciciek z tymito krasnymi 😀 😀 postavičkami🙂
@mika1979 ahooj moja neviem ci sa tu dnes stretneme ale aspon takto dopredu ti zelam Stastne a Vesele Vianoce plne radosti a vsetkeho po com tuziš..... 😀 😀 😀 a hlavne zdravie celej rodinke dakujem ze som mohla spoznat aj ked len takto cez net tak skveleho človeka ako si ty..🙂 🙂 🙂 taketo prianie aspon odomna neviem ci zajtra stihnem tak ti zelam uz teraz kedze by som zajtra nerada sedela za pc... 😀 😀 😀
@katuska01 ahooooj moja,prave som prisla,dakujem ti za kraaasne prianie a aj ja ti chcem popriat stastne a vesele sviatky,hlavne to zdravie,v poslednej dobe si akosi viac uvedomujem,ze to je fakt to najcennejsie 🙂 samozrejme to vsetko prajem aj tvojej rodinke🙂 tiez som velmi velmi rada,ze som ta spoznala,aj ked len cez net,ale predsa lepsie ako nic,si fakt super kamaratka 😀 😀 😀 ja tu asi tiez zajtra cez den nebudem,ale vecer,ked deti zaspia,mozno pridem pozriet,ci tu niekto je,kedze budem mat muza v nocnej,ale vy si to spolu uzite ,tesim sa na fotky ,ako sa tesili deticky 😀 😀 😀
@mika1979 ahoj vsetko prebehlo super deti sa tesili az na jednu vec pred vecerou som rozbila fotak som bez fotiek padol mi tak nestastne ze normalne mi to pokazilo cely vecer neviem kedy budem mat novy teda ak mi muz kupi lebo toto uz bol druhy co je fuč.. 😒 😒 😒 je mi az do placu tak sa deti tesili a nemohla som ich ani odfotit nic ach jaaj 😒 🙂
@katuska01 ahoj moja,tak tiez sviatkujeme tak pomalicky,vcera sme boli u svokrovcov,dnes u nasich,muz ide zajtra do roboty,lukas chce ist k babke,takze to vyzera tak,ze budem sama s laurou,tak musim vymysliet nejaky program 🙂 inak z darcekov sa deti velmi tesili,luky povedal,ze to su najlepsie vianoce ake prezil,tak sa tesim,ze sme mali uspech 😀 😀 😀
inak ten tvoj fotak ma velmi mrzi,tesila som sa na fotky,deti nebudu mat pamiatku,fakt skoda ☹ ☹ ☹ verim ti,ze ti bolo az do placu,aj mne by bolo ☹
@mika1979 veru tak moja uz pozeram aj na nete fotaky len fakt ma to mrzi aj malu som odfotila aka bola na stedry den a potom sup a rozbila som ho ach jo..☹juuj ved ty si ako ja tiez sama z malou Tobias isiel dneska k svokrovcom...a asi az do silvestra ale to tam ideme aj my tento rok stravime silvestra tam...🙂 🙂 🙂 veru aj u nas bolo radosti z darcekou no co z toho ked som to nemohla odfotit co ja som pouzivala fotak dennio denne ach jo...🙂 🙂 🙂
@katuska01 ale ved to,co si mala tam nafotene,ti muselo ostat na karte,aj ked sa fotak rozbil,len skoda,ze viac si fotit nemohla☹no od zajtra som sama s malou,tak som zvedava,ako bude zaspavat,lebo bez lukyho nechce ist spat 😒 😒
jooj aj ja som pozerala tie tenisky,su bombove,no som zvedava kolko budu stat a odkedy ich budu mat a ci vobec,ci to nebude tak ako s tymi predtym ☹

@mika1979 jeej tak super ved uz je velka slečna musi spinkat z bratom v izbe to je fayn ze to takto pekne zobrala len nech vam to vy&drzi..🙂ona aj pojde do skolky?ci ostavas este doma? 🙂