icon

Disney mánia. Čo kde zohnať?

katuska01
10. aug 2011

sem sa disney maniacky myška minnie,mickey mouse,macko pu,hello kitty atd mozme si davat rady kde co zohnat za aku cenu a tak...vsetky ste vítane🙂Mna osobne drží minnie ale nemozem povedat mame zopar kuskov aj inych veciciek z tymito krasnymi 😀 😀 postavičkami🙂

katuska01
autor
22. dec 2011

@mika1979 jeej tak super ved uz je velka slečna musi spinkat z bratom v izbe to je fayn ze to takto pekne zobrala len nech vam to vy&drzi..🙂ona aj pojde do skolky?ci ostavas este doma? 🙂

mika1979
22. dec 2011

@katuska01 tak dufam,ze jej to vydrzi,ved je uz fakt velka 😉 do skolky pojde az od septembra,koli nedostatku miesta,takze ostavam este doma,aj tak nemam robotu,takze budem s nou 🙂

katuska01
autor
22. dec 2011

@mika1979 ved jasne este si to uzijete pekne spolu doma..🙂nooo ale myslím ze uz vydrzi...🙂

mika1979
22. dec 2011

@katuska01 veru,pri lukasovi som isla do robory po 2 rokoch,tak teraz si to vynahradim 😀 😀 😀

katuska01
autor
22. dec 2011

@mika1979 no to ano ja som zvedava ako dopadnem ja uz teraz amm z toho veru strach mne akurat pojde Tobias do skoly Bianka do skolky a ja do prace ak nejaka bude veru to bude tazke ale snad zvladneme...🙂 🙂 🙂

mika1979
22. dec 2011

@katuska01 zvladnes to neboj,ale bude to urcite narocne 😒 vsetci niekde nastupite,to vam dobre vyslo 😀 😀

mika1979
22. dec 2011

@katuska01 idem spinkat moja,zajtra ma caka este narocny den,dobru noc 😀 😀

katuska01
autor
22. dec 2011

@mika1979 no ved prave pre kazdeho nieco nove..🙂aj ja zajtra sa tu hadam este stretneme...🙂dobru noc. 😀 😀

katuska01
autor
23. dec 2011

@mika1979 ahooj moja neviem ci sa tu dnes stretneme ale aspon takto dopredu ti zelam Stastne a Vesele Vianoce plne radosti a vsetkeho po com tuziš..... 😀 😀 😀 a hlavne zdravie celej rodinke dakujem ze som mohla spoznat aj ked len takto cez net tak skveleho človeka ako si ty..🙂 🙂 🙂 taketo prianie aspon odomna neviem ci zajtra stihnem tak ti zelam uz teraz kedze by som zajtra nerada sedela za pc... 😀 😀 😀

mika1979
23. dec 2011

@katuska01 ahooooj moja,prave som prisla,dakujem ti za kraaasne prianie a aj ja ti chcem popriat stastne a vesele sviatky,hlavne to zdravie,v poslednej dobe si akosi viac uvedomujem,ze to je fakt to najcennejsie 🙂 samozrejme to vsetko prajem aj tvojej rodinke🙂 tiez som velmi velmi rada,ze som ta spoznala,aj ked len cez net,ale predsa lepsie ako nic,si fakt super kamaratka 😀 😀 😀 ja tu asi tiez zajtra cez den nebudem,ale vecer,ked deti zaspia,mozno pridem pozriet,ci tu niekto je,kedze budem mat muza v nocnej,ale vy si to spolu uzite ,tesim sa na fotky ,ako sa tesili deticky 😀 😀 😀

katuska01
autor
23. dec 2011

@mika1979 jasne moja ved mozno vecer aj ja zavítam...🙂a dakujem ti veeelmi pekne...🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

mima88
24. dec 2011

@katuska01
@mika1979 ahojte baby, krásne a veselé Vianoce Vám prajeme, veeeľa darčekov a láááásky 😉 hou hou hou STASTNE A VESELEEEE 🙂

katuska01
autor
24. dec 2011

@mima88 ahoooj aj tebe aj tvojej rodinke podobne stastne a veseleeeeee 😀 😀 😀

mima88
24. dec 2011

@katuska01 dakujemeee 😉

mika1979
24. dec 2011

@mima88 dakujem krasne a aj ja ti prajem stastne a vesele vianoce a samozrejme aj celej tvojej rodinke 😀 😀 😀

mima88
24. dec 2011

@mika1979 dakujemeee 🙂

katuska01
autor
24. dec 2011

@mika1979 ahoj vsetko prebehlo super deti sa tesili az na jednu vec pred vecerou som rozbila fotak som bez fotiek padol mi tak nestastne ze normalne mi to pokazilo cely vecer neviem kedy budem mat novy teda ak mi muz kupi lebo toto uz bol druhy co je fuč.. 😒 😒 😒 je mi az do placu tak sa deti tesili a nemohla som ich ani odfotit nic ach jaaj 😒 🙂

katuska01
autor
26. dec 2011

@mika1979 ahoj moja no co ako sviatkujete?my pomalicky 🙂 🙂 🙂

mika1979
26. dec 2011

@katuska01 ahoj moja,tak tiez sviatkujeme tak pomalicky,vcera sme boli u svokrovcov,dnes u nasich,muz ide zajtra do roboty,lukas chce ist k babke,takze to vyzera tak,ze budem sama s laurou,tak musim vymysliet nejaky program 🙂 inak z darcekov sa deti velmi tesili,luky povedal,ze to su najlepsie vianoce ake prezil,tak sa tesim,ze sme mali uspech 😀 😀 😀
inak ten tvoj fotak ma velmi mrzi,tesila som sa na fotky,deti nebudu mat pamiatku,fakt skoda ☹ ☹ ☹ verim ti,ze ti bolo az do placu,aj mne by bolo ☹

katuska01
autor
26. dec 2011

@mika1979 veru tak moja uz pozeram aj na nete fotaky len fakt ma to mrzi aj malu som odfotila aka bola na stedry den a potom sup a rozbila som ho ach jo..☹juuj ved ty si ako ja tiez sama z malou Tobias isiel dneska k svokrovcom...a asi az do silvestra ale to tam ideme aj my tento rok stravime silvestra tam...🙂 🙂 🙂 veru aj u nas bolo radosti z darcekou no co z toho ked som to nemohla odfotit co ja som pouzivala fotak dennio denne ach jo...🙂 🙂 🙂

katuska01
autor
26. dec 2011

@mika1979 inak som pozerala tie tenisky na fb kraaasne su som zvedava aka bude cena... 😀 😀 😀

mika1979
26. dec 2011

@katuska01 ale ved to,co si mala tam nafotene,ti muselo ostat na karte,aj ked sa fotak rozbil,len skoda,ze viac si fotit nemohla☹no od zajtra som sama s malou,tak som zvedava,ako bude zaspavat,lebo bez lukyho nechce ist spat 😒 😒
jooj aj ja som pozerala tie tenisky,su bombove,no som zvedava kolko budu stat a odkedy ich budu mat a ci vobec,ci to nebude tak ako s tymi predtym ☹

katuska01
autor
26. dec 2011

@mika1979 nooo veru aj ja som zvedava na cenu a ci ich budu mat..🙂hej hej kartu mam tak snad cim skor bude novy fotak 😀

mika1979
26. dec 2011

@katuska01 aj ja velmi sa mi pacia,hned by som ich brala 😀 😀 😀 neboj fotak kupis,ved to musi byt,pre nas je to velmi dolezite 😀 😀 😀

katuska01
autor
26. dec 2011

@mika1979 no ved prave ja bez fotaku som uplne odpisana...🙂

mika1979
26. dec 2011

@katuska01 tak to ti verim 🙂

katuska01
autor
26. dec 2011

@mika1979 no veru ved snad coskoro kupime nejaky teda podla manzelovych slov uz ziadny nedostanem ale ved snad ho ten hnev uz presiel 😀 😀 😀 😀 😀

mika1979
26. dec 2011

@katuska01 ale urcite ho preslo,oni musia trosku pohundrat a potom idu pekne kupit 😀 😀 😀 inak odpisali na tie botasky,ze zajtra ich daju na predaj,tak som zvedava,kolko budu stat 😀

mika1979
26. dec 2011

@katuska01 juuj uz sa mi vybija notebook,a nedavam ho uz teraz nabijat,tak budem koncit,zajtra tu ale urcite budem.dobru noc.pa 😉 😉

katuska01
autor
26. dec 2011

@mika1979 ved prave a mna to mrzelo mozno viac ako jeho kedze ja som mala stale fotak on ak odfotil dve foto je vela..🙂hej som zvedava na cenu inak su krasne 🙂