Disney mánia. Čo kde zohnať?
sem sa disney maniacky myška minnie,mickey mouse,macko pu,hello kitty atd mozme si davat rady kde co zohnat za aku cenu a tak...vsetky ste vítane🙂Mna osobne drží minnie ale nemozem povedat mame zopar kuskov aj inych veciciek z tymito krasnymi 😀 😀 postavičkami🙂
@katuska01 dakujem si zlata a co vy ako sa mate?mate nejake nove vecicky odkedy vam ide net?ja som ani nic nepozerala nove teraz,ale postarka mi vravela,ze u nas konci ( dufam,ze nie koli mne hihi ) a ze ci ma povedat aj tej novej,aby nosila aj tie baliky,ktore nemusi ( obycajne,co nevojdu do schranky ) povedz ci nie je zlata ? a ja ze sa hneva,ze tolko objednavam 😀 😀 😀
@mika1979 heheh super aku zlatu postarku mate aj my mame taku...donesie vsetko co sa jej do vozika vojde..🙂my sa mame celkom fayn...vies co moja aj mam vyhliadnute nejake kusky len teraz fakt nemozem objednavat nejako vo velkom vies ako este to u nas neni ruzove ved ty vies o co ide🙂🙂🙂ale dufam ze sa rozbehnem coskoro a nabehnem na staru kolaj 😀 😀 😀
@katuska01 ale ved jasne,chapem,ako to je,len som bola zvedava,ci sa nieco nezmenilo 😀 😀 😀 hej postarku mame dobru,som zvedava,aka bude ta nova 😀 😀 😀 😀
@mima88 tu mikinu mame,ale ani z daleka nie za taku cenu ☹ ☹ ☹ tricko som uz aj ja pozerala,uz minuly rok,dokonca som ho mala objednane,ale nieco sa pokazilo (uz nepamätam co ) a pani mi ho chcela poslat na koniec leta,tak som jej napisala,nech mi to vymeni radsej za teplaky,lebo to uz nevynosime. ale je velmi pekne 😀 😀
@katuska01
@mika1979 http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=13515958&tab=6 toto som dnes videla na vlastne oci za 23,99 a tie farby su v skutocnosti ziarivejsie..krasne to je 🙂

@mika1979 juuj to mate az tak vazne tak budem mysliet na vas nech je v noci dobre a zvladnete boj s tou hnusobou aj doma 😒 😒 😒 😒