Dobrá značka nepremokavého oblečenia pre malé deti
Ahojte,nemate tip na vyrobcu detskeho nepremokaveho oblecenia.Prepracovaneho,s detailami,stiahnutelnou kapucou,...Moze byt aj pogumovane ale kludne aj nejake funkcne.Hladam na dvojrocneho.Vdaka.
ja som za lidl, lacne a ucel splnilo
Didriksons1913, len neviem či si ochotná to aj zaplatiť...
Podla mna Tchibo ma fajne, ale nie vzdy a rychlo sa vypredaju najziadanejsie velkosti.
Ahoj.Mam vyskusane znacky ako Rukka,Reima,Playshou, a mozem odporucit Tchibo alebo Lidl.Za mna Lidl 👍Hlavne tie zateplene bundy a nohavice.Ale ked chces znacku tak Reima.
Skus aj tchibo pozriet, maju fajn veci. Napr
https://www.tchibo.sk/m/bunda-do-dazda-p4001436...
Pre mna pomer cena a kvalita vyhrava Tchibo.
Tchibo je super pomer cena/kvalita, aj pre dospelych. A teraz ma postovne zdarma pre vsetkych, ked su obchody zatvorene.
Reima, Regatta, columbia
Vdaka za vsetky tipy.Jasne,ze nemam chut dat za bundu na jednu sezonu 50 eur.Mali sme lidl.Gate su fajn,ale napriklad tento rok som odtial kupila aj pogumovanu zatelenu bundu a fakt je to zle,co sa tyka kapuce,proste sa to neda stiahnut a ma ju len do pol hlavy,cize realne mu prsi na pol hlavy,do oci...nechce mi potom chodit von a to mi je luto
.
Pozriem to tchibo asi.
A ako sedia tie tchibo velkosti?Pisu ze vodny stlpec je 3000.To je velmi malicko,mate aj vyskusane v nejakom hodinovom dazdi napriklad?
Reima
Ešte lindex a ceske dupeto. Ak chces vyslovene na dazd, tak to dupeto by mohlo byt lepsie. Mame odtiaľ overal rastuci, je dobry, ale u nás hodinovy dazd zatiaľ nehrozi
https://www.dupetoshop.cz/softshellove-bundy/so...
aj ceske Unuo je fajn, maju softshellove oblecenie. potom este Tchibo, kvalita ok.
Pre mna technicke veci pre deti - decathlon - funkcne obcas maju aj celkom peknu kolekciu a hlavne cenovo pristupne
Ahoj, synček chodí do škôlky, kde sú skoro stále vonku - za každého počasia. Obľúbili sme si veci od značky Reima, dajú sa celkom dobre kúpiť na ich oficiálnej stránke, keď sú výpredaje, poštovné nie je nejaké drahé a objednávka príde do pár dní. Inak aj veci z Tchibo sú super - tie zateplené nohavice a bundy do dažďa znesú ozaj veľa a vydržia aj pomerne silný dážď. Inak malý nechcel veľmi nosiť kapucu na hlave a keď bolo chladnejšie a mal pod ňou čiapku, posúvala sa mu do očí stále. To som vyriešila týmto klobúčikom - je zateplený flísom a je riadne praktický: https://welcomebaby.sk/produkt/detsky-klobucik-...
@bubuzu aj ja aj jedna z mojich dcer sme v tych bundach boli v riadnom lejaku na prehliadke mesta Bath asi 2 hodiny a nic nepremoklo. Ja som s tymi vecami spokojna, no zvycajne ich nemame na sebe moc dlho. Velkosti su podla mna normal/kusok vacsie.
Ste super,vdaka za vsetky tipy.Prehrabem sa v tom.
@1bobatko moja ešte minulú zimu nosila nohavice lyžiarske 128.aj bundu ale mala aj 134 ale rukávy boli veľké, keď kúpiš 104 budeš mat aj na tri roky... Ale ja zas na také dlhé obdobie (niekoľko sezón) oblečenie nekupujem. Ako mikiny sedia veľkosťou ale lyžiarske resp zimné veci bývajú väčšie, toľko len moja skúsenosť za 8 rokov s touto značkou.

@bubuzu patagonia ma dobre funkcne detske (ale drahe)