icon

Dobrá značka nepremokavého oblečenia pre malé deti

bubuzu
2. feb 2021

Ahojte,nemate tip na vyrobcu detskeho nepremokaveho oblecenia.Prepracovaneho,s detailami,stiahnutelnou kapucou,...Moze byt aj pogumovane ale kludne aj nejake funkcne.Hladam na dvojrocneho.Vdaka.

Strana
z2
malicka_mysicka
2. feb 2021

@bubuzu patagonia ma dobre funkcne detske (ale drahe)

zuzzuzi909
2. feb 2021

ja som za lidl, lacne a ucel splnilo

stary_ujco
2. feb 2021

Didriksons1913, len neviem či si ochotná to aj zaplatiť...

iluviel
2. feb 2021

Podla mna Tchibo ma fajne, ale nie vzdy a rychlo sa vypredaju najziadanejsie velkosti.

schoki
2. feb 2021

Ahoj.Mam vyskusane znacky ako Rukka,Reima,Playshou, a mozem odporucit Tchibo alebo Lidl.Za mna Lidl 👍Hlavne tie zateplene bundy a nohavice.Ale ked chces znacku tak Reima.

enoula
2. feb 2021

Skus aj tchibo pozriet, maju fajn veci. Napr
https://www.tchibo.sk/m/bunda-do-dazda-p4001436...

zuzanaete
2. feb 2021

Pre mna pomer cena a kvalita vyhrava Tchibo.

simsalabim
2. feb 2021

Tchibo je super pomer cena/kvalita, aj pre dospelych. A teraz ma postovne zdarma pre vsetkych, ked su obchody zatvorene.

sense
2. feb 2021

Reima, Regatta, columbia

bubuzu
autor
2. feb 2021

Vdaka za vsetky tipy.Jasne,ze nemam chut dat za bundu na jednu sezonu 50 eur.Mali sme lidl.Gate su fajn,ale napriklad tento rok som odtial kupila aj pogumovanu zatelenu bundu a fakt je to zle,co sa tyka kapuce,proste sa to neda stiahnut a ma ju len do pol hlavy,cize realne mu prsi na pol hlavy,do oci...nechce mi potom chodit von a to mi je luto
.

bubuzu
autor
2. feb 2021

Pozriem to tchibo asi.

bubuzu
autor
2. feb 2021

A ako sedia tie tchibo velkosti?Pisu ze vodny stlpec je 3000.To je velmi malicko,mate aj vyskusane v nejakom hodinovom dazdi napriklad?

bellovag
2. feb 2021

Reima

enoula
2. feb 2021

Ešte lindex a ceske dupeto. Ak chces vyslovene na dazd, tak to dupeto by mohlo byt lepsie. Mame odtiaľ overal rastuci, je dobry, ale u nás hodinovy dazd zatiaľ nehrozi
https://www.dupetoshop.cz/softshellove-bundy/so...

schoki
2. feb 2021

@bubuzu ahoj,s tou kapucou na Lidl bunde mas pravdu.To som vyriesila siltovkou 😉 Celkovo sa mi osvedcilo davat siltovku ked prsi a ma kapucu aj pri inych znackach.
Inak ja som spokojna s znackou Regatta pre mna.ale neviem ake maju detske veci.

halci
2. feb 2021

aj ceske Unuo je fajn, maju softshellove oblecenie. potom este Tchibo, kvalita ok.

prasiatko30
2. feb 2021

Pre mna technicke veci pre deti - decathlon - funkcne obcas maju aj celkom peknu kolekciu a hlavne cenovo pristupne

kristella
2. feb 2021

Ahoj, synček chodí do škôlky, kde sú skoro stále vonku - za každého počasia. Obľúbili sme si veci od značky Reima, dajú sa celkom dobre kúpiť na ich oficiálnej stránke, keď sú výpredaje, poštovné nie je nejaké drahé a objednávka príde do pár dní. Inak aj veci z Tchibo sú super - tie zateplené nohavice a bundy do dažďa znesú ozaj veľa a vydržia aj pomerne silný dážď. Inak malý nechcel veľmi nosiť kapucu na hlave a keď bolo chladnejšie a mal pod ňou čiapku, posúvala sa mu do očí stále. To som vyriešila týmto klobúčikom - je zateplený flísom a je riadne praktický: https://welcomebaby.sk/produkt/detsky-klobucik-...

simsalabim
2. feb 2021

@bubuzu aj ja aj jedna z mojich dcer sme v tych bundach boli v riadnom lejaku na prehliadke mesta Bath asi 2 hodiny a nic nepremoklo. Ja som s tymi vecami spokojna, no zvycajne ich nemame na sebe moc dlho. Velkosti su podla mna normal/kusok vacsie.

bubuzu
autor
2. feb 2021

Ste super,vdaka za vsetky tipy.Prehrabem sa v tom.

bubuzu
autor
3. feb 2021

@kristella ten klobucik vyzera fajn.vdaka za tip.

1bobatko
22. júl 2021

@kristella @bellovag @schoki @sense Ahojte, prosim Vas, ako sedia tie Reima veci? Zodpovedaju velkosti? Pomaly sa obzeram po zimnej bunde/overale a vaham nad velkostami... (teraz mame 98). Dakujem 🙂

schoki
22. júl 2021

@1bobatko Reima veci su podla mna troska väcsie.Drobec ma 121cm a bundu nosi stale 116.
Zalezi ci len zacala nosit velkost 98 alebo uz nosi dlhsie?To by som asi uz 104 kupila.A na zimu ja by som urcite 104 brala.

sense
22. júl 2021

@1bobatko reima du väčšie, čiže ak nosí 98 stačí aj 92 príp 98. Moja ma 145cm a režimu nosí 134 momentálne zimnú bundu

1bobatko
22. júl 2021

@schoki teraz zacal nosit 98. Vrch 92, gate 98. Ma 94cm 🤦‍♀️ taky stihly, dlhonohy drobec je z neho 🤷🏻‍♀️ Rozmyslam nad tou 104. Do zimy este daleko.

1bobatko
22. júl 2021

@sense len do zimy je este cas. Ta 92 by mu bola uz zrejme mala - kratka. Tak neviem, ci risknem 98 alebo 104 🤷🏻‍♀️ Teraz ma 94 cm a 13kg.

sense
22. júl 2021

@1bobatko moja ešte minulú zimu nosila nohavice lyžiarske 128.aj bundu ale mala aj 134 ale rukávy boli veľké, keď kúpiš 104 budeš mat aj na tri roky... Ale ja zas na také dlhé obdobie (niekoľko sezón) oblečenie nekupujem. Ako mikiny sedia veľkosťou ale lyžiarske resp zimné veci bývajú väčšie, toľko len moja skúsenosť za 8 rokov s touto značkou.

bellovag
22. júl 2021

@1bobatko sú určite väčšie

1bobatko
22. júl 2021

@sense super, dam si poradit 😊 Dakujem!

sense
22. júl 2021

@1bobatko táto foto ju z januára tohto roku, to nosila dcéra už bežnú veľkosť 140, bunda je 128... Ďalší rok jej už bude mala ale teraz ma už o 6 cm viac... Ak máš obavy chod do 98

Strana
z2