icon

Dôverujete na 100% monitorom dychu?

19. jún 2023

Ja osobne mám babysense 2

babulkomale
19. jún 2023

Ziadna technika nie ie dokonala, ale pomohlo to aspon ciastocne u predcasniatka ❤️
U prveho som bola hrdinka a monitor som nemala.

mamamasama
19. jún 2023

Pri prvom som mala. Pri ďalších už nie, nakoľko sme kontaktní rodičia.

jj298
Odpoveď bola odstránená
nevenka
19. jún 2023

@jj298 no tak asi spia spolu.
My sme mali monitor dychu pri prvom dietati, pozicany z nemocnice a teraz mame pozicany pri stvrtom. No ale...v postielke nam babo nespi, len v kociku, aj to spalo na brusku prve tri mesiace, inak mi nepospala, len 5 minut. Takze monitor dychu aj mame, aj nemame 🤔🤷‍♀️.

sajmonka_1216
19. jún 2023

mám ten istý, dokonca z druhej ruky a funguje perfektne, takže áno, dôverujem mu

babulkomale
19. jún 2023

@mamamasama tomuto som aj ja verila kedysi. Potom ma prefackala realita ked som nespala x noci suvisle a posledne v co som verila bolo, ze by ma zobudili nejake pudy mimozmyslove, ze dieta nedycha.
Pekne predstava, ale pocet moznosti zistit ci to funguje u teba, sa rovna poctu deti, ktore mas k dispozicii. Taka ruska ruleta.

timea301196
19. jún 2023

Áno pretože sú predčasniatka obe

jj298
Odpoveď bola odstránená
titla
19. jún 2023

Monitor dychu mi zachranil dieta. Keby ho nemame, neviem ako by to dopadlo.

marika39
19. jún 2023

nedá sa byť predsa pri dieťati v kuse, či ste alebo nie ste kontaktní rodičia. My sme mali monitor pri všetkých troch dcérach , a bola som s nimi spokojná. Niekedy tak tuho zaspali, že sa mi zdalo že ani nedýchajú, a keď si unavená z vstávania v noci a podobne tak to nemusíš ustriehnuť. Za mňa istotne áno.

selest
19. jún 2023

Na 100% nie, vzdy moze zachytit rodica ak ma postel blizko pripadne prievan atd. Takze na 99asi. Tomu ze ja by som sa zobudila na to ze mi dieta nedycha davam tak 1% sancu. Nam pipal ked starsi nedychal aj ked sa maly dusil grckami..pouzivali sme ho tak dlho ako to slo

ankare
19. jún 2023

Nemala som pri oboch synoch, ale pri 3. dieťati by som si to kúpila.

anavixy
19. jún 2023

Nicomu a nikomu sa neda doverovat na 100%, ale pokial je monitor dobre nakalibrovany, dieta spi samo v postielke, postielky sa nikto nedotyka a nehybe s nou, matrac je primeranej hrubky a dieta nelezi uplne mimo podlozky, tak ano, da sa mu verit. Pokial dieta spi a rodicmi, tak monitor je zbytocny. Nie preto, ze rodicia vedia lepsie (mozno ako kto..), ale preto, ze tam proste monitor fungovat nebude. Pokial je dieta v postielke tak je to podla mna must-have.

autor
19. jún 2023

No malý spí somnou v posteli. Má na matraci svoj matrac a pod ním je monitor. Je to teda zbytočné?