Dôverujete na 100% monitorom dychu?
Ja osobne mám babysense 2
Pri prvom som mala. Pri ďalších už nie, nakoľko sme kontaktní rodičia.
@jj298 no tak asi spia spolu.
My sme mali monitor dychu pri prvom dietati, pozicany z nemocnice a teraz mame pozicany pri stvrtom. No ale...v postielke nam babo nespi, len v kociku, aj to spalo na brusku prve tri mesiace, inak mi nepospala, len 5 minut. Takze monitor dychu aj mame, aj nemame 🤔🤷♀️.
mám ten istý, dokonca z druhej ruky a funguje perfektne, takže áno, dôverujem mu
@mamamasama tomuto som aj ja verila kedysi. Potom ma prefackala realita ked som nespala x noci suvisle a posledne v co som verila bolo, ze by ma zobudili nejake pudy mimozmyslove, ze dieta nedycha.
Pekne predstava, ale pocet moznosti zistit ci to funguje u teba, sa rovna poctu deti, ktore mas k dispozicii. Taka ruska ruleta.
Áno pretože sú predčasniatka obe
Monitor dychu mi zachranil dieta. Keby ho nemame, neviem ako by to dopadlo.
nedá sa byť predsa pri dieťati v kuse, či ste alebo nie ste kontaktní rodičia. My sme mali monitor pri všetkých troch dcérach , a bola som s nimi spokojná. Niekedy tak tuho zaspali, že sa mi zdalo že ani nedýchajú, a keď si unavená z vstávania v noci a podobne tak to nemusíš ustriehnuť. Za mňa istotne áno.
Na 100% nie, vzdy moze zachytit rodica ak ma postel blizko pripadne prievan atd. Takze na 99asi. Tomu ze ja by som sa zobudila na to ze mi dieta nedycha davam tak 1% sancu. Nam pipal ked starsi nedychal aj ked sa maly dusil grckami..pouzivali sme ho tak dlho ako to slo
Nemala som pri oboch synoch, ale pri 3. dieťati by som si to kúpila.
Nicomu a nikomu sa neda doverovat na 100%, ale pokial je monitor dobre nakalibrovany, dieta spi samo v postielke, postielky sa nikto nedotyka a nehybe s nou, matrac je primeranej hrubky a dieta nelezi uplne mimo podlozky, tak ano, da sa mu verit. Pokial dieta spi a rodicmi, tak monitor je zbytocny. Nie preto, ze rodicia vedia lepsie (mozno ako kto..), ale preto, ze tam proste monitor fungovat nebude. Pokial je dieta v postielke tak je to podla mna must-have.
No malý spí somnou v posteli. Má na matraci svoj matrac a pod ním je monitor. Je to teda zbytočné?

Ziadna technika nie ie dokonala, ale pomohlo to aspon ciastocne u predcasniatka ❤️
U prveho som bola hrdinka a monitor som nemala.