Drevená ohrádka

14. jan 2023

Ahojte baby kúpili sme 150x150 drevenú ohradku hlavne kvôli psom lebo malého stále oblizovali keď som na chvíľu odišla napr umyť flašku.. mám malé plaziace babo ešte nechodí ale už ma svoje kilečka, nevladzem ho stále hore dole prevlacovat z tej ohrádky dnu a von stále dookola. Ja som drobná a mám čo robiť prejsť tu ohradku a potom ešte s ním 😣 je dosť ťažký máte nejake finty s tými ohradkami? Už keď sme ju kúpili chcem ju využiť ale ľutujem že sme nekúpili takú s dvierkami..

konikkon
14. jan 2023

Chápem to správne, že dieťa ste zavreli do ohrady a psov máte pustenych navolno?
.

autor
14. jan 2023

@konikkon áno

konikkon
14. jan 2023

Vymen to. Psov do ohrady a dieťatko nechaj, nech spoznáva svoj domov a svet naokolo.

zorkahorka
14. jan 2023

Presne. Dieta nechaj volnw behat, psov do ohradky. Dieta pottebuje trenovat a posilňovať chrbat, nohy, spoznávať svet...

moonlight1210
14. jan 2023

@konikkon predpokladam, ze dieta je v ohradke tu chvilu, co od neho odbehne, nie cely den, kedze je problem ho davat dnu a von neustale. A psiky by sa na metri a pol stvorcovom cely den zblaznili.

moonlight1210
14. jan 2023

Ohradku sme nemali. No tipujem, ze ak si ulahcis cestu cez ohradku (trebars schodikom), ulahcis aj dietatu, ako z nej rychlo a lahko von (casom). Vsimne si, co robis ty.

Asi len vydrzat. Zachvilu bude beztak uz stat na nohach a vyberanie a vkladanie bude lahsie. A potom ju uz rychlo definitivne zbalite, ked zacne chodit a preliezat.

autor
14. jan 2023

Ďakujem za rady 😊 no dieťa je tam za cely deň max 30 minút mám veľké psy a ohradka 150x150 je im tak akurát na státie a sadnutie 😄 ale chápem tie čo nemáte veľké psy alebo vôbec nejakého psa to vidíte tak jednoducho 😂, asi vyskúšam zatiaľ ten schodík kým sa nebude vedieť postaviť ☺️ ďakujem za radu 🫶🏻

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz