Drevené chodítko

amarilka26
10. aug 2021

Ahojte dievcata, nemate prosim skusenost s takymto choditkom ? Zaujima ma ci je stabilne, ci sa nahodou nepretoci ked sa dietatko oprie nan.

ankare
10. aug 2021

Môj syn má plastové a naučil sa s tým narábať opatrne, vie si aj zmeniť smer. Teda predpokladám,ze drevené bude ešte stabilnejšie a pevnejšie. Držím palce!

hailey1
10. aug 2021

@amarilka26 neodporucam… drevene choditko nema brzdu - je vhodne skor pre deti; ktore uz su schopne samostatne chodit bez opory.

mamamasama
10. aug 2021

@hailey1 suhlasim… nas maly to dostal ako darcek.. kym chodit nevedel, bolo to nebezpecne a ked chodit zacal, nemal uz o to absolutne zaujem…

amarilka26
autor
10. aug 2021

@hailey1 prave som tiez kdesi citala ze je nebezpecne, len to uz neviem dohladat. Chcela som to brat neterke, nechodi este, tak preto som sa chcela radsej este poradit. Dakujem pekne za nazor ;)

michaella24
10. aug 2021

Máme doma presne toto, dostali sme ho ako darček. Malému sa páči, hrá sa s ním, ale keby chce chodiť, tak mu podľa mňa utečie a capne. Je už skôr pre detičky, čo to zvládajú. Mali sme tu návštevu, ich dievčatko je už trošku šikovnejšie ako náš malý a tlačila si to v pohode, ale kebyže sa jej to rýchlejšie rozbehne, tak ide aj ona k zemi. Tiež som skonštatovala, že by nejaká brzda bola super. Ale že by bolo nejaké extra nebezpečné, čo ja viem... Osobne sme nemali žiadnu nehodu. Uvidíme časom, náš len teraz začína chodiť pri nábytku.

zuvelyn
10. aug 2021

Máme doma z lidl a ma aj brzdu, ze nejde tak rýchlo, príde mi stabilnejšie ako plastové co ma švagriná. Len synovi sa pri tom chodiť nechce 😅

amarilka26
autor
11. aug 2021

Dakujem Vam velmi pekne za nazor 🙂