Elektrická odsávačka Avent, prečo mi nefunguje?
Zeny potrebujem poradit.mate doma? Dnes mi dosla zlozila som ju a vobec nesaje. Kde moze byt chyba? 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
@olivia1425 ja som mala aj ručnú aj elektrickú Avent a musela som pritlačiť na prsník, aby sa to dobre prisalo kolom dokola a neťahalo falošný vzduch.
Skús pozrieť ci nemáš vytiahnutu hadičku, mne sa to raz stalo.
@123369 nic dievcata narvala som prso a vobec nema tah 😑
@olivia1425 to máš novú, alebo už z druhej ruky? Tak reklamuj a ak z druhej ruky, napíš pani že nejde.Ja som tiež mala tú elektrickú z druhej ruky ale bola som si pre ňu osobne, takže som videla že ide,funguje.
@123369 novu z lekarne z netu som objednala 😡😡😡 taka som nazlostena.kym ju vyreklamuju tak ani mlieko uz nebudem mat 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ a myslim ze taki mantaci niesme aby sme ju zle zapojili.nesaje nic ani podtlak nerobi.a mam s elektrickou skusenosti z porodnice tak myslim ze musi byt vadna
@olivia1425 posli foto ako ju mas zlozenu
Pokial sa hore poriadne taky kryt nepripevni, tak neni dobry podtlak, mne to ide dost tazko tam priprevnit
@olivia1425 to vpravo hore som myslela, tam kde konci hadicka, ale vyzera, ze je to ozaj dostatocne zatlacene.
@lucyluv skusali naozaj tie tesnenia upevnit 🤷♀️ nech si ju beru 🤣🤣🤣 len ma rozculila 😡😡😡
Skusala si dat prec tu silikonovu vystelku z toho nasavacieho "lievika"?
Ups nevsimla som si ze jee to uz starsia tema 🤭

skus lepšie priložit aby tam tak trochu podtlak vznikol, ja som mala ručnu a občas tiež nešla kym som správne nedala na bradavku, chce to len cvik, na začiatku mi to moc nešlo ale potom do pohody