Existujú pančušky menšie ako veľkosť 56?
baby, existuju, resp. neviete kde ich kupim? mam puncochace vel. 56, ale zdaju sa mi velke pre novoodenca. mali ste mensie? diky
mne sa deti narodili v mesiaci februar a marec a ani pri jednom som nepotrebovala puncochy 😕 😅
my sme mali pancusky velkost 50,akurat pre novorodenca boli. nenavliekali sa vobec tazko a boli priliehave k nozickam. nasa mala ma 6 tyzdnov a este su jej dobre. nosi ich rada, na zimu su paradne. Davame na to dupacky
Velkost 50,.....
jasne,50 tky su,len malo no,ale su.
@miasun skuste inu znacku. lebo su 56 aj take, co su ako na 3 mesace, a su ja take, co su fakt pre novorodenca. treba popozerat rozne obchody, rozne znacky. napr. disney su malicke. najmensia velkost je 50.
@sasikas verte mi ,ze omnoho lepsie su pancusky, ako dupacky. a je v nich aj teplejsie.
@miasun v lidli som raz omylom kupila vel. 50 - pancusky. Vyuzila som,ich nakoniec,ked sa narodila dcerka,ale teda,hoci mala len 48 cm pri narodeni,dlho ich neponosila.
ja som vel.50 z nicoho nemala (okrem,tych omylom,kupenych pancusiek),ta velkost je skor pre predcasne,narodene deticky.
a ja osobne som,uprednostnovala dupacky,alebo dupky,tie pancusky sa mi vsetky zdali take,moc stahujuce nozicky.
Naco su takemu drobciatku pancuchy? Vsak to strasne tlaci, ani ja by som ich nenosila keby som nemusela 🙂 My sme tiez ako babatka pancuchy nemali, stacia uplne dupky a na to nejaky overal, ved babo je komplet pozakryvane. Moj je februarovy a prve pancuchy zacal nosit az ked bol v sportaku 🙂
@miasun tiez sa priklanam k nazoru, ze pancusky pre tak malicke babo su zbytocne a nepohodlne. je to stiahnute a obtiahnute a babatko sa nemoze citit pohodlne. ja jedny mam 62, ale pouzila som ich len raz. a tak isto riflicky su podla mna pre novorodencov velmi nepohodlne. najradsej obliekam do tych dupiek ruka noha, ako ja hovorim. teraz v zime je to ideal. na to dam len skafander a hotovo. 🙂 a ked uz by som dala pancusky tak polrocnemu babu mozno, ale take tie klasicke slovenske, ako boli kedysi.
Bože čo je nepohodlne na pančucha.Ked to čitam tak nechapem.Ved su pančuchy neni len uzke.Moje deti nosili pančušky a teplačky alebo rifle na ne ked sme išli von a je super že robia take male.a ked maš aj večšie a daš ponožky tak je to v pohode 🙂 .
@miasun Ja si osobne myslím že môžeš kúpiť aj 62-68 vôbec to drobcovi nebude vadiť a väčinou su všetky naťahovacie a časom ich vynosí je to dobrá vec mi používame pančuchy denno denne ak chceš kukni stránku tiež tam nejake nájdeš za rozumnú cenu http://www.mamebabo.sk/beztrakove-pancuchy-cykl...
my mame skladom nase slovenske od plesa- vyrabaju v dvojcislach najmensie je 50-56. Skuste pozriet 🙂

Puncochace neviem, ale take pidi polodupky maju v tescu...