icon

Gumáky Demar verzus Tchibo

erika1811
18. jan 2017

Ktore odporucate???dakujem🙂

lalinko2010
18. jan 2017

@erika1811 ahoj, tchibo sú fajn, máme doma asi tri páry. treba vyskúšať také aj také.

erika1811
autor
18. jan 2017

A nie su velmi siroke??nevyzuvaju sa???

katrinka8
18. jan 2017

@erika1811 - veď to závisí od konkrétneho dieťaťa, akú má širokú nohu, nie? To, že sa nevyzúvajú jednému, neznamená, že sa nebudú ani druhému... Treba deťom pomerať nohy, dĺžku, šírku, a podľa toho kupovať obuv 😉 Môjmu synovi boli, napr. gumáky Demar úzke, neprepchal ich cez lýtko. Ak teda myslíš gumáky čižmy do dažďa (niekto tak totiž volá aj snehule, tie od Demar sú mu, napríklad dobré)

csenibaba
20. jan 2017

@erika1811 Ahoj,ja kupujem pre syna Demar gumáky!Uz mal aj z inej znacky ale vzdy sa vratim k Demaru lebo su podla mna najlepsi..

kukakaj
20. jan 2017

Dcera ma uz tretie gumaky Demar, su zateplene a vydrzia hriat naozaj aj v chladne dni. U nas maximalna spokojnost. A aj design maju super 🙂

majka99999
20. jan 2017

Mne pridu z Tchibo tazke a tvrdsie ako Demar, take lyziarkovite pre mensie deticky. Ale dizajnovo sa mi Demar az tak nepacia. Pridu mi teplejsie ako Tchibo, navyse vlozka je vyberatelna. (Ja osobne teraz Hunter, lahke, nepreplacane, mne sa kriklave auticka alebo postavicky na topankach nepacia, zateplene su aj Next fayn). 🙂
Takze medzi tymito 2 - Demar.

elanor
20. jan 2017

odporucam demar mammut, su to gumaky s vyberatelnou zateplenou vlozkou. Daju sa nosit s tou vlozkou cez zimu do snehu, do snehovej clapkanice a pod. Bez nej na jar a leto ked prsi, a deti mozu skakat po kaluziach.